Welke bril past bij mijn gezicht foto


10.03.2021 Auteur: Dorien

De beste oplossing is om de monturen te passen die u aanspreken, maar daarnaast ook naar de deskundige mening van de opticien te luisteren. Daarnaast verandert de vorm van iemands gezicht vaak gedurende iemands leven, bijvoorbeeld als deze persoon afvalt.

Zo past uw bril perfect bij uw gezicht en worden uw ogen benadrukt. Type hooroplossing. Wil je voor een goede balans in je gezicht zorgen, dan is het aan te raden om te kiezen voor een montuur dat wat breder is dan dat je voorhoofd op het breedste punt is.

Inloggen Mijn account. Een onopvallend, dun montuur dat geen aandacht legt op de breedte van het gezicht, hoekige vormen zoals vierkante of rechthoekige monturen - of bredere monturen die het gezicht extra contouren geeft. Volgende artikel wordt geladen:. Zodra uw persoonlijke foto geüpload is, kunt u al onze modellen uitproberen om te zien hoe uw nieuwe bril u staat.

ZEISS opticien in uw buurt. Type monturen Halfrand monturen. Het staat het mooist wanneer de onderkant van het montuur precies boven de jukbeenderen uitkomt! Zodra uw persoonlijke foto gepload is, kunt u al onze modellen uitproberen om te zien hoe uw nieuwe bril u staat. Beperkte functionaliteit; Je instellingen onthouden Webstatistieken bijhouden Relevante aanbiedingen tonen Informatie delen t.

Om de nadruk juist minder op het voorhoofd te leggen raden we brillen aan waarbij het glas en montuur onderaan de bril wat breder is en die een neutrale kleur hebben. Een vierkant gezicht lijkt veel op een lang gezicht, behalve dat het iets korter en breder is.
  • Een ovaal gezicht is meestal symmetrisch en combineert met de meeste monturen: denk bijvoorbeeld aan een pilotenbril of vierkante glazen.
  • Welkom op Trendheads, het meest gelezen stijladvies en inspiratie magazine voor mannen.

Je ziet dat je direct heel anders toont. Thuis Online proberen Brillen24 Online brillenwinkel. Een hartvorming of driehoekig gezicht heeft vaak een groot voorhoofd, prominente jukbeenderen en een puntige kin.

Als u uw pupilafstand niet weet, kunt u altijd informeren bij uw oogarts of wij kunnen dit meten door middel van een foto. Terug Alle blogs Brillen Welke bril past bij mij? Zo zijn er monturen die ideaal zijn voor mensen met een lang of smal gezicht, terwijl deze monturen helemaal niet zo mooi staan bij mensen met een rond gezicht en goed gevulde wangen.

Share 0. Let op: we bespreken in deze gids een aantal richtlijnen. Tot slot willen we je aanraden dat het belangrijk is om je bril zelf te kiezen. Klantenservice : 10 04 42 van maandag tot donderdag van 9u tot 13u en 14u tot 16u Gratis levering over de hele wereld Meer dan 1. Tevens worden deze ook gebruik om aangepaste advertenties, bezoekstatistieken en verkeersanalyses uit te voeren.

Specifieke modellen die je goed zullen staan zin de half-frame monturen en de cat-eye monturen. Het staat het mooist wanneer de onderkant van het montuur precies boven de jukbeenderen uitkomt.

Meer info    Ontdek hoe u cookies kunt verwijderen door hier te klikken. Mensen die een diamantvormig gezicht hebben omschrijven dit zelf ook wel vaker als een driehoekig gezicht.

Het gezicht is in de meeste gevallen symmetrisch en dit is uitstekend voor een bril. Voor monturen zijn goudgeel, omdat welke bril past bij mijn gezicht foto onderste stuk van de brillenglazen smal is- en de glazen aan de bovenkant breder worden, kreeftrood of lichtbruin perfecte kleuren. Deze monturen passen goed bij een hartvormig gezicht, waarbij we tips geven als het gaat om het kiezen van een montuur.

Hieronder vind je een overzicht van de gezichtsvormen? Deze moeten ongeveer gelijk zijn.

Bekijk ons assortiment zonnebrillen

Zonnebril Zonnebril Dames. Online bestellen. Deze mensen hebben vaak van zichzelf asblond, blauwzwart, zilvergrijs of as-bruin haar.

ZEISS opticien in uw buurt. Bekijk het assortiment.

  • Monturen zonder rand zorgen voor een zachtere uitstraling.
  • Doe een stap naar achteren en bekijk welke vorm je op de spiegel ziet staan!
  • Zoek dan naar een bril die het beste bij je past!
  • Minder opvallende monturen, dunne monturen, vlindermonturen en ovale of ronde monturen zijn het beste.

Deel dit artikel. De keuze hierin is vanzelfsprekend helemaal aan jou. Beknopte stijlengids met een enorm perspectief: brillen en mode - een onverslaanbaar team Met deze adviezen is een in het oog springende look voor elke gelegenheid gewaarborgd!

Online uitproberen   U wilt uw bril online uitproberen. Registeren Wachtwoord vergeten! En waarbij passen ze het best. Bekijk het assortiment.

U wilt uw bril online uitproberen? Dat kan! Hier leest u hoe u dat doet.

Klantenservice : 10 04 42 van maandag tot donderdag van 9u tot 13u en 14u tot 16u Gratis levering over de hele wereld Meer dan 1. Deze montuurvormen verzachten de harde trekken. Rond gezicht Een rond gezicht is ongeveer even lang als breed en heeft een ronde kaaklijn en idem voorhoofd. Nieuwsbrief Ontvang eens per week alle must-reads Aanmelden.

Tags: Bij uw opticien! Welk soort bril past goed bij een hartvorming gezicht. Zoek dan naar een bril die het beste bij je past.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org