Wachtwoord op map zetten windows 10


13.01.2021 Auteur: Quinte

Je vraag is geplaatst! Er zijn tools voor het achterhalen van de gebruikersnaam en het wachtwoord van het favoriete e-mailprogramma Mail PassView , messenger MessenPass , inbelverbinding Dialupass , bezochte websites WebBrowserPassView , netwerkwachtwoorden Network Password Recovery , bureaublad op afstand Remote Desktop PassView en het wachtwoord van een beveiligde draadloze internetverbinding WirelessKeyView.

In ons voorbeeld zijn we binnengegaan 64 om onze te verbergen G: rijden.

In een huiselijke situatie is een dergelijke smoes al wat moeilijker te gebruiken. Bank informatie? Stap 3: Dan kunt u een BAT-bestand op het bureaublad vinden. Dat is minder verwarrend voor de lezers. Virus via Facebook.

Lees verder. Wilt u de Windows 7- of Windows 8-computer fabrieksmatig opnieuw instellen zonder schijf. Je map zou moeten verdwijnen. Dat is dus niet GnuPG. Financile documenten. Er wordt een opdrachtprompt geopend met de vraag of u uw map wilt vergrendelen.

Heb je een USB-stick?
  • Zoek vervolgens het bestand of de map die u wilt beveiligen, klik erop en klik op de Toevoegen optie bovenaan het venster.
  • Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.

Deel 2: Een wachtwoord beveiligen met een map met ZIP-programma's

De vergrendelde bestanden en mappen zijn beveiligd tegen openen, wijzigen, verwijderen, verplaatsen, hernoemen of kopiƫren. Het zou voor de meeste beginners en amateurs een moeilijke methode moeten zijn om wachtwoordbeveiliging in te stellen voor mappen op Windows. Typ dan diskmgmt. Controleer vervolgens "Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen" en klik op de knop "OK" om te bevestigen. Maak vervolgens een nieuw tekstbestand en kopieer en plak de volgende regel erin.

Je antwoord is geplaatst! Wachtwoordbeveiliging van uw gevoelige mappen is een elementaire beveiligingsstap.

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Mijn Lockbox is een tool stoere jongens kapsel het beste werkt wanneer de gebruiker van plan is al zijn met een wachtwoord beveiligde inhoud op n locatie op te slaan. Laten we u laten zien hoe. Selecteer de "Eigenschappen" in het contextmenu.

1. Verberg individuele bestanden / mappen met behulp van de commandoregel

Met mijn Lockbox kunt u vrijwel elke map op uw computer verbergen en beveiligen met een wachtwoord. Zoals bijv. Mappen en bestanden beveiligen met wachtwoord via Windows : je kan je mappen en bestanden in Windows beschermen via een externe mogelijkheid, namelijk EFS Encrypting File System. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw vorige gevoelige documenten veilig zijn onder een extra beveiligingslaag die niet standaard op uw pc is ingeschakeld.

Geheime Schijf is heel gemakkelijk te gebruiken, maar net als Easy File Locker beperkt het alleen de toegang in plaats van echte versleuteling te bieden. Veel plezier. In feite een versleutelde map waar je later 'gewoon' bestanden in kunt opslaan, wachtwoord op map zetten windows 10. Als je nu met verkenner kijkt zie je een extra disk Zhier kun je nu al je vertrouwelijke bestanden in zetten! Virus zoekmachine.

Deel 1: Een wachtwoord beveiligen met een map via een ingebouwde codering

Ben er nog niet aan toe gekomen. Leer gewoon meer over deze methoden en vind een geschikte methode volgens uw vereisten. Het zou voor de meeste beginners en amateurs een moeilijke methode moeten zijn om wachtwoordbeveiliging in te stellen voor mappen op Windows. TIP: Met deze kennis in het achterhoofd is het wellicht verstandig ook het onderwerpen encryptie van bestanden en het verwijderen van persoonlijke gegevens een programma als Hard Disk Scrubber te lezen.

My bad

Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Het verbergen van een bestand of map in een JPEG-afbeelding is mogelijk met behulp van een gratis tool die we FileFriend hebben genoemd en die we hebben besproken in de Verberg een map op Windows met behulp van software van derden sectie hierboven.

Ik denk dat ik een andere oplossing moet vinden. Hoe het Windows-register niet per ongeluk te verknoeien. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten! Leer hoe u meerdere opdrachten kunt uitvoeren. Maak de bestanden en mappen weer zichtbaar gedichten van bekende dichters over geluk op te klikken Stop bescherming knop.

Het zou voor de meeste beginners en amateurs een moeilijke methode moeten zijn om wachtwoordbeveiliging in te stellen voor mappen op Windows, wachtwoord op map zetten windows 10.

Het gebruik van de Windows-inlogprocedure

Als je de bestanden later wilt gebruiken of er nieuwe bijzetten start je Privat Disk Light en klikt op de knop Connect , browse naar het bestand en kies het , klik Openen. Gegevensbeveiliging en privacy zijn van toenemende zorg voor pc-gebruikers.

Hier behandelen we vijf manieren om bestanden, mappen en zelfs stations op Windows te verbergen. Jij hebt het over een map, dat is iets anders.

In dat opzicht doe je er goed aan om -wanneer er sprake is van computer sharing - je eigen werk zo goed mogelijk te beschermen. Meer lezen zonder wachtwoordbeveiliging mag u niet in een vals gevoel van veiligheid tillen. Ga 't zsm proberen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org