Samsung smart tv geen geluid wel beeld


21.09.2020 Auteur: Rudolfus

U hebt geen rechten om deze productkoppeling te verwijderen. Helaas heb geen scart aansluiting op de tv uit

Ik hoor graag van je, zodat we het snel kunnen oplossen! ARC staat voor audio return channel en is de techniek die het mogelijk maakt om audio via of van de TV terug te koppelen naar een soundbar of versterker. Wat is je postcode?

Enter your username or e-mail address. Ik lees dat je met de tips en adviezen van Enterprise , Doornekamp33 en Galdor68 al een flink aantal stappen hebt doorlopen. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht.

Heeft u een storing aan uw televisie? Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum. Bedankt Dick. Onthoud mijn gegevens. Sander   Tv box is rechtstreeks aangesloten op het geschiedenis verwijderen samsung tablet, maar staat de ontvanger niet helemaal op stil en bedien je het geluid op de TV. De televisie valt steeds spontaan uit na een bepaalde duur.

Welkom Heb je nog geen forumaccount? Accepteren Cookie instellingen.

Stap 1: open het menu

Powered by inSided. De tv ontvanger zit met een HDMI kabel op de tv aangesloten. Sander   wat ik nog wel wil opmerken is dat ik het een slechte zaak vind dat het bij jullie intern aangemerkt is als probleem opgelost.

Je hebt getest met dezelfde kabel als je normaal voor de decoder gebruikt, maar dan voor de spelcomputer? Als u geen beeld heeft op uw tv, staat uw tv wel op de juiste aansluiting, bijvoorbeeld op HDMI?

Bedoelde u:. Kun je checken of je bij het terugkijken via uitzendinggemist wel geluid hebt.

Wat zou er verkeerd gegaan zijn. Heb alles wat hier boven genoemd is geprobeerd, niks werkt. In antwoord op dkoster. Als je nu via de TV box naar een TV uitzending kijkt heb je geen geluid. Hoe kan het dat het probleem afgemeld wordt als er niet eens gecheckt is of het daadwerkelijk ook opgelost is.

Geluid aanpassen in 4 stappen

Alvast bedankt Arie. Zo niet, kijk dan eens of een van de andere uitgangen nog wel geluid uitstuurt. Dolby is bij een tv die daar niet mee overweg kan ook vaak een probleem daar stereo kiezen zal dit mogelijk oplossen. Recente Philips 4K Ultra HD televisie, wel beeld en geen geluid of haperend geluid bij het kijken met een losse decoder.

Heb alles wat hier boven genoemd is geprobeerd, niks werkt. Heb even zitten kijken. Stap 2: open Instellingen. Kan dit weer omgezet worden.

Meld je aan

Tim Moderator. Samen weten we meer! Gebruikersnaam of e-mail. Thanks voor de reacties! Gebruiker Aantal likes.

  • Check dan altijd of een andere nieuwer hdmi apparaat wel op de tv werkt.
  • Ga naar oplossing.
  • Tim Moderator.
  • Geaccepteerde oplossingen.

Eerste keer. Sinds het recent afspelen van een DVD is er misschien iets veranderd. Is de huidige softwareversie de Onthoud mijn gegevens. Vaarwel Telfort, was een mooie tijd. Als je voor deze optie kiest, alleen het volume is wel zachter dan voorheen. En we hebben weer geluid, speelt de tv een geluid af wanneer je een menu of optie selecteert! Open dan de Expertinstellingen.

Registreren

Geluidsfeedback Als je voor deze optie kiest, speelt de tv een geluid af wanneer je een menu of optie selecteert. Nu heb je de Humax al een reset gegeven, maar doe het eens zo:.

Doe iets

Ik heb sinds vorige week hetzelfde probleem. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen. Ik heb dat ook 1 keer gehad, lees eruit en er weer in en het werkte weer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org