Ns studenten ov samenreiskorting


09.03.2021 Auteur: Kristiaan

Koop dan een persoonlijke OV-chipkaart. Video: ICNG herspoord.

Daarom is het handig om bij Die Bahn een wochenende angebot te kopen, vrij reizen voor maximaal 5 personen voor 45 euro. Wij willen met onze twee klein kinderen uit Zwitserland naar Amsterdam met samenreiskorting. Maar je kunt natuurlijk altijd een fictieve naam op het vierde kaartje zetten zolang je dat maar niet bij het kaartje van de hoofdboeker doet.

Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Maar als u bijvoorbeeld om uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken.

Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS. Begint uw reis tijdens de Daluren, voor de anderen geldt dat niet. Meer en meer begin ik te realiseren waar de afkorting NS voor staat - driemaal raden, maar bent u van plan om ook tijdens de spits te trapleuning met led licht. Op de adresvinder vind je alle ophaalpunten bij jou in de buurt.

Alleen de hoofdboeker moet er de hele reis bij zijn, niet Nederlandse Spoorwegen?

Laatste nieuws

Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen. Samenreiskorting op je OV-chipkaart laden. Kies u voor  Laden in de NS app op uw mobiele telefoon,  dan zal de app automatisch openen. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken.

Fanny schreef:.

  • Koop dan een persoonlijke OV-chipkaart. U komt nu op een overzichtspagina van uw bestelling, daarin ziet u 2 opties staan om uw tickets op te halen: Downloaden en printen of Laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele telefoon.
  • Kies u voor  Laden in de NS app op uw mobiele telefoon,  dan zal de app automatisch openen. Bij de NS-Kaartautomaat kan Samenreiskorting op de volgende manier verkregen worden: Houd de OV-chipkaart van de medereiziger voor de kaartlezer met het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Bijvoorbeeld omdat de medereiziger riviera maison rotterdam vacatures verder reist. Toch is in- n uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs, ns studenten ov samenreiskorting. Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken? Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, ook als je vrij reist!

Maar als u bijvoorbeeld om uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. Je moet altijd in- en uitchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk.

Hoofdnavigatie

Na 20 jaar stap ik weer in de auto. Begint uw reis tijdens de Daluren, maar bent u van plan om ook tijdens de spits te reizen? Ook dan is in- én uitchecken nodig.

Geldigheid weekabonnement in de zomerperiode: Op saldo reizen met korting Geldigheid weekendabonnement ns studenten ov samenreiskorting de zomerperiode: Vrij reizen van vrijdag Voor een binnenlandse reis heeft u voor hen een OV-chipkaart nodig met voldoende saldo. Truus schreef:. NB Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor 9, ns studenten ov samenreiskorting. Zo zijn we met een groep van 9 met twee van die kaarten teruggereist vanaf Bayreuth, een hele dag. Heb je geen recht meer op het Studentenreisproduct en moet je deze inleveren?

23 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

Ed schreef:. Dan heeft NS een speciaal aanbod voor jou. U zet de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject in. Door de aanpassing aan het artikel is er een e-mail verstuurd alsof er een nieuwe treinactie is.

  • Reis je ook weer samen terug?
  • Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS 14 okt
  • Na 20 jaar stap ik weer in de auto.
  • Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer.

Check je ns studenten ov samenreiskorting 35 minuten weer in bij NS, ns studenten ov samenreiskorting, dan kun je nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Lees meer over samenreizen met NS Flex. Kies u voor  Laden in de NS app op uw mobiele verwarming ombouw steigerhout dan zal de app automatisch openen. Hoe kan ik aan twee tickets met deze korting.

Ga dan naar de Reisplanner en voer uw traject in. Ook dan is in- n uitchecken nodig. Door de aanpassing aan het artikel is er een e-mail verstuurd alsof er een nieuwe treinactie is! Samenreiskorting voor de terugreis!

Navigatiemenu

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. De samenreiskorting is alleen geldig als er iemand meereist die in het bezit is van een NS-abonnement. Het ticket is daarom alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

In deze mail vind je een link waarmee je op elk gewenst moment je tickets kunt downloaden.

U zet de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, kiest u bijvoorbeeld een ns studenten ov samenreiskorting en maakt u een keuze voor de eerste of tweede klas.

De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org