Horizon go doet het niet


15.12.2020 Auteur: Ceylan

Dat is heel irritant. Dit maakt het oplossen van de gemelde Ziggo GO-storingen moeilijker. Issues met inloggen.

Voor klanten. Bekijk ons  stappenplan om te zien hoe dit er precies uit ziet. Ga dan naar ziggogo. On demand een filmpje kijken, series volgen, of iets terugkijken. Neem dan contact met ons op.

Over ons Contact Adverteren.

Ik krijg een foutmelding als ik probeer in te loggen. Bekijk ons  stappenplan om te zien hoe dit er precies uit ziet. Overige problemen. Selecteer Energieverbruik in stand-by en druk op OK. Gelukkig kun je daar wat aan doen met ons stappenplan.

Zit je net lekker tv te kijken en valt je mediabox ineens uit? Interactieve TV.
  • Heb je wel beeld, maar is het niet om aan te zien?
  • We leggen graag uit wat je er allemaal mee kunt doen.

Let op: deze app is alleen in huis te gebruiken in combinatie met een Ziggo Internet verbinding. Er is een deel waar je vrij bij kunt als abonnee van Ziggo, maar daarnaast zijn er betaalde opties met onder andere nieuwe series van HBO. Zit je net lekker tv te kijken en valt je mediabox ineens uit?

Ja , volg dan onderstaande stappen:. Voer je postcode en huisnummer hierboven in de storingschecker om te zien of er een storing is. Dat verpest de ervaring. Gebruiksvoorwaarden Spelvoorwaarden Privacyverklaring Cookie instellingen wijzigen.

Hierdoor kan de beeldkwaliteit wat minder goed zijn. Het probleem is dat de Horizon-naam in anderen landen nog wel wordt gebruikt, en de Horizon Go-app zonder regioblokkade te downloaden is. Wil horizon go doet het niet meteen naar Ziggo GO kijken in je browser. We bedienen onze televisie vanuit onze luie stoel met de afstandsbediening. Ziggo GO Gratis Reviewscore?

Meer storing

Ik krijg een foutmelding als ik probeer in te loggen. Vast Bellen Overzicht Installeren Storingen. Hoewel Ziggo GO niet de meest overzichtelijke of mooie app is, is het wel makkelijk om live televisie te kijken.

Hoewel Ziggo GO niet de meest overzichtelijke of mooie app is, is het wel makkelijk om live televisie te kijken. De ene zoekknop boven de tv-gids laat je enkel op zender zoeken, horizon go doet het niet. Dat is heel irritant. Controleer eerst of er een bumba garage bart smit is. De verbinding van mijn Chromecast valt vaak na een paar minuten uit.

Afstandsbediening werkt niet

We willen je daar snel overheen helpen met onze stappenplannen. Heb je al een storingscheck gedaan? Wat je nodig hebt en hoe je kan kijken leggen we je graag uit. Zie je allemaal rare dingen in beeld, zoals blokken of strepen?

Ik zie geen Chromecast of Airplay icoon. Dan kun je het helaas niet aanpassen. Gebruiksvoorwaarden Spelvoorwaarden Privacyverklaring Cookie instellingen wijzigen.

Inmiddels moet je bij Ziggo GO zijn. Over Ziggo. Afstandsbediening fiksen. En dan is het heel onhandig als deze niet goed reageert of kapot is. Reacties 0 horizon go doet het niet s.

Controleer eerst of er een storing is

Ziggo GO gebruiken. Wil je onderweg offline kijken? Geef dit door aan de Klantenservice of doe een melding op de Ziggo Community. Dat je ver weg moet blijven van illegaal plastisch gesleutel ondervond het jarige Instagram-model Miss Miami aan den lijve.

Wil je alles weten over Ziggo GO? Controleer hoeveel vrije opslagruimte je hebt op je apparaat. Afspelen lukt niet.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org