Chinees restaurant oud gastel


23.02.2021 Auteur: Amer

Restaurant waar je zowel kunt eten als afhalen. Li Yan 6 punten. Het Prinsjesdag menu gegeten, wat heerlijk was.

We komen zeker nog terug. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Halen hier regelmatig een maandmenu op , altijd lekker en veel, doen van een maandmenu twee dagen , goed hoor!

Beoordeeld op 10 februari Goed. De twee dochters in de bediening maken van elk etentje een gezellige avond. Type reiziger.

Chinees restaurant oud gastel in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Ik zou zeggen ga eens kennis maken met de nieuwe mensen en doe je buikje tegoed. Lees ook onze privacyverklaring. Alle talen.

  • Een aanrader. De wachttijd bij het afhalen is hierdoor helaas ook erg opgelopen, wat al aangeeft dat het een heel goede chinees is, maar ja, als je iets echt lekkers wilt afhalen moet je er wat tijd voor plannen… en de prijs is hetzelfde gebleven….
  • Ja Nee Weet ik niet zeker. Enige nadeel is dst het af en toe verschrikkelijk lang duurt, zelfs als je telefonisch bestelt en vraagt hoe lang het duurt.

Klantvriendelijk en het eten is er meer dan boven gemiddeld. Hadden moeite om de fiets weer op te zoeken voor onze tocht van ruim km. Alle restaurants in Oud Gastel weergeven. Uitstekend 0. We gingen meestal naar Oudenbosch omdat de chinees in Oud Gastel wel lekker was maar we vonden Oudenbosch iets beter meer constante kwaliteit zoals smaak en versheid.

Het eten is heerlijk, oke het is prijzig maar dat is het in heel nederland. Een geweldig Chinees restaurant. Complimenten voor allemaal. We gingen meestal naar Oudenbosch omdat de chinees in Oud Gastel wel lekker was maar we vonden Oudenbosch iets beter meer constante kwaliteit zoals smaak en versheid. Chinees restaurant oud gastel van het jaar.

Matig 0. Maar sinds de nieuwe exploitant de zaak heeft overgenomen is de smaak, kwaliteit en versheid ontzettend vooruit gegaan. Li Yan 6 punten.

Irene Donkersloot. Ben je in de buurt ga er zeker even een vorkje prikken. Uitstekend 0. Vriendelijk klein chinees dametje dat de zaak runt met een goede service en een gebruikelijke chinese kaart. Engels 1.

Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Een aanrader voor iedereen!

Beoordeeld op 30 oktober via mobiele applicatie Lekker Chinees afhaalrestaurant. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, oke het is prijzig maar dat is het in heel nederland? John R. Maar sinds de nieuwe exploitant de zaak heeft overgenomen is de smaak, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Alle gerechten waren met zorg klaargemaakt en de bediening was ook top.

Plaats recensie. Het eten is heerlijk, kwaliteit en versheid ontzettend vooruit gegaan, chinees restaurant oud gastel.

Algemeen over Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Hong Li

De wachttijd bij het afhalen is hierdoor helaas ook erg opgelopen, wat al aangeeft dat het een heel goede chinees is, maar ja, als je iets echt lekkers wilt afhalen moet je er wat tijd voor plannen… en de prijs is hetzelfde gebleven… - rijn : 9,2. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Leuke mensen die wel een praatje willen maken als het niet te druk is, maar ook als het druk is heb je alsnog razendsnel friet.

Beoordeeld op 3 februari Onze vaste Chinees. Hadden moeite om de fiets weer op te zoeken voor onze tocht van ruim km, chinees restaurant oud gastel. Toppunt was telefonisch aangegeven En als ze wat vergeten zijn komt het die keer erna weer goed.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org