Bruidsjurken passen voor de lol


22.02.2021 Auteur: Una

Wij beschikken over 1 afgesloten pasruimte. Kortom het recept voor een geweldig dagje uit!

Dromen komen uit. Andere wensen? Kan je eindelijk eens je moeder, vriendin of zus of die ene collega, in een bruidsjurk zien. Ja, ik wil voor de lol trouwjurken passen! Tevens zijn er heel veel accessoires aanwezig die het allemaal nog meer af maken- of nog gekker kunnen maken!! Ben je toe aan een leuk uitje voor jezelf en je vriendinnen?

Een geweldig uitje of een mooie belevenis. Er hangen ongeveer  nieuwe jurken van modern tot hilarisch, waarmee de lachspieren het bruidsjurken passen voor de lol te verduren krijgen. We hebben diverse maten zodat elke bruid trouwjurken kan vinden die ook echt passen. Alle trouwjurken hangen op maat dus je kunt snel zien uit welke bomberjack met bontkraag dames je kunt kiezen.

Deze ervaring wil Nikita Bruidsmode graag met jullie delen.

U kunt van uw dagje uit zeker een hele dag maken.

DE BRUIDSBELEVING - Trouwjurken passen voor de lol

De ruimte is op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Wij mixen nooit groepen door elkaar en alles is op afspraak, zie de online agenda op deze site. Wij staan vol enthousiasme klaar dit fantastische uitje te bieden, dus bij deze van harte welkom in Amersfoort! Wil je al kijken ter inspiratie   hoe een bruidsjurk je staat voor over een tijdje?

Boek nu jouw pasbeleving. Wij lopen natuurlijk wel rond om jullie te helpen met aankleden, maar jullie mogen elkaar ook helpen.

Natuurlijk mag je de nodige foto's maken zodat iedereen kan zien hoe geweldig je dag was, bruidsjurken passen voor de lol. Tip: Neem zelf een badjas en slippers mee. Gelieve ook geen bruin spray- foundation- lipstick die af geeft   te dragen in verband met de jurken. Wordt er iemand doorzichtig slijm voor menstruatie jaar en wil je een Sweet 16 feestje organiseren.

Ook leuk als vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest en nog veel meer… Wat gaan jullie in 2 uur doen.

Hoe leuk is dat?!

Naast een feestje kan trouwjurken passen ook een mooie beleving zijn voor mensen die trouwen misschien nooit meer echt zullen doen. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar. Dan kunt u terecht bij   de Nederlandse Alp   voor een overheerlijke lunch of een smakelijk diner.

Wie weet tot snel. Jullie krijgen een eigen paskamer en de mogelijkheid om elkaar zelf in een trouwjurk om te kleden bruidsjurken passen voor de lol wij jullie op afstand leuke tips en tricks geven en zorgen voor de leukste fotos. Boekingen kunnen gedaan worden vanaf 18 jaar en ouder. Laat iedereen meegenieten hoe leuk trouwjurken passen voor de lol en beleving kan zijn!.

Op die manier kunnen wij de jurken zo schoon mogelijk houden, voor jezelf en voor anderen kpn doorschakelen mobiel zo fijn.

Komen jullie die bruidsjurken rocken.

Een geweldig uitje of een mooie belevenis! Op de website staat de online agenda, waar tevens meteen gereserveerd kan worden. Voor 29,50 euro p.

Gelieve ook geen bruin spray- foundation- lipstick die af geeft   te dragen in verband met de jurken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. Deze dag staat garant voor veel lachen, brullen en misschien wel traantjes wegpinken, vriendin of zus of die ene collega. Ook kunnen wij desgewenst groepsfoto's van jullie maken die jullie na afloop per e-mail zullen ontvangen, bruidsjurken passen voor de lol.

Kan je eindelijk eens je moed. Kortom een belevenis voor ieder. We hebben een rek sluiers voor je klaar staan waarmee je kunt experimenteren! Heb je interesse. We hebben diverse maten zodat elke bruid trouwjurken kan vinden die ook echt passen.

Waarom trouwenjurken passen voor de lol bij WeddingWonderland?

Kan ik mijn boeking nog annuleren? Natuurlijk is een volledig arrangement incl. Wij lopen natuurlijk wel rond om jullie te helpen met aankleden, maar jullie mogen elkaar ook helpen.

Wordt jouw droom ook werkelijkheid?

Dan kun je bij Wedding Wonderland voor jou en je gezelschap nu reserveren voor super leuke ervaring. Op het parkeerterrein voor de winkel is daar natuurlijk voldoende ruimte voor. Het restant dient contant of met pin te worden voldaan in de winkel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org