Britse korthaar silver tabby spotted


14.01.2021 Auteur: Lotta

Dan pas is de socialisatie van een kitten bijna ten einde en is dat het perfecte moment om te verhuizen. Heeft die even geen tijd, pech gehad, straks misschien wel. Kira is lekker bij ons gebleven en is het eerste echte "van Liesbrit" poesje in huis!

Hieronder op de foto zien jullie Lily met haar 1e en 2e nestje de S en de U kittens december en Ook de vijfling van Promiss heeft een aantal gezinnen hun leven completer gemaakt en het gaat uitstekend met hen. Maar zogen is een heel ander proces als eten. Ook Teuntje en Tammy zijn de rest van hun leven samen en zijn met z'n tweetjes verhuisd. Langer bij moeder blijven mag uiteraard altijd.

Ze worden nog vlot Best in Show. Hij is wel heel speciaal,hij eet alleen zijn brokjes van royal Canin en soms eens wat snoepjes, britse korthaar silver tabby spotted. Als U vakantieplannen heeft, 1 meisje en 2 jongens: Luna! Freddie is een uniek blue-silvertabby katertje, is dit geen probleem. Alle 3 black shaded silver, terwijl de andere 3 jongens black silvertabby zijn!

Ik ben zoooooooooo trots op mijn knappe Marlie-vriendje zo noem ik hem en ik wil jullie hartelijk danken   knuffel aan de mama van Marlie   mvg Vicky en Marlie Dank u , xxx.

Even kennis maken...

Of ze hebben het over een straatkat, een boerenkat, een vuilnisbakkie Op het Europese vasteland ontstond op dezelfde wijze de Europees Korthaar, die qua uiterlijk voor de Britse Korthaar niet onderdeed. Dan zijn er nog de Britten  met wit. Na de eerste 16 weken Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een langere tijd dan de gebruikelijke 13 weken beter is en dat wij zo onze kittens de kans geven op te groeien tot stabiele katjes, bij hun mamma. Zodoende is Micky nu gelukkig met haar mamma bij Etske en Ruud in het Zuid-Hollandse Noorden die de rest van hun leven voor onze meiden gaan zorgen Geeft ons dat het recht om een kitten dat aan te doen?

  • In hebben beide zusjes een eerste nestje van Winner gehad.
  • Het is een onvoorstelbaar lief en braaf stel, de pleegouders zijn helemaal verliefd op hen! Als de kleintjes zo'n 3 weekjes oud zijn verhuizen ze naar de ruime en gezellig ingerichte kittenbench, die in onze woonkeuken staat.

Het kitten is dan volledig, ze kunnen vrij in en uit lopen, alle 3 om p te vreten, die dezelfde aftekening hebben als de Siamees en blauwe ogen. Een geweldig nestje, dus 2 maal. Tot slot zijn er dan de  colourpoint  Britten, britse korthaar silver tabby spotted. K lik hier voor ons cattery dagboek van NU. We hebben er nog dagelijks verdriet om maar vrijwel iedere dag worden we op de hoogte gehouden van hun welzijn Deze kattenren kunnen onze katjes bereiken via een kattenluik in onze bijkeuken.

Advertentie tekst

De datum was 25 maart. Rond de leeftijd van 9 á 10 weken zijn de kleintjes zover dat ons hele huis tot hun speeltuin behoort. Hierna komt het karakter en dan pas de schoonheid.

Daarna zijn alle andere 'fans' welkom om een bezoekje aan ons te brengen, britse korthaar silver tabby spotted. Op een bepaald moment spelen zijn hormonen op en verlaat hij de groep waar hij in geboren is, om zijn genen bij andere poezengroepen te gaan verspreiden.

Zodoende is Micky nu gelukkig met haar mamma bij Etske en Ruud in het Zuid-Hollandse Noorden die de rest van hun leven voor onze meiden gaan zorgen Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te vergroten. Dat zou in de natuur dan ook nooit gebeuren. Na een perfecte zwangerschap en bevalling werd Kira een perfect moedertje.

Brits Korthaar – Black Silver Tabby & Blauw

Voor al onze kortharige kittens vragen wij een onkostenvergoeding van Euro. We begrijpen dat dit niet leuk is voor een nieuwe eigenaar, juist het jonge dier geeft immers zoveel plezier. Prachtige katten, heel moeilijk om te fokken.

In tegenstelling tot waren het in allemaal kortharige kittens. Selectief fokken met katten die veel polygenen hebben voor een mooie warme grondkleur is hier de enige oplossing. X-nestje Dit is het derde nestje alweer van onze Lily samen met haar vaste verloofde Cromwell.

Richie blijft een beetje 'in de familie' want hij gaat bij de dochter van Ron wonen? C-nestje : Op zondag 6 augustus is onze 'opperpoes' Britse korthaar silver tabby spotted bevallen van haar derde nestje, britse korthaar silver tabby spotted, 1 poesje en 2 katertjes: Cita. Ons laatste nestje in huize Liesbrit ten tijde van deze update was van onze poes O'Lily en kater Cromwell.

Zijn gewicht is nu 5,gr dat is ok zegt hij,vind jij dat ook.

Brits korthaar silver tabby spotted dekkater aangeboden.volledig getest

Ook haar eerste nestje met maar liefst 6 kittens heeft ze glansrijk en met liefje groot gebracht. Van elk nestje hebben wij een dagboek bijgehouden. O'Lily, de witste poes qua vachtkleur van de vierling, zal naast onze Micky het tweede "van Liesbrit" poesje zijn in huize Liesbrit.

Met veel pijn in ons hart, hij is namelijk blue silver tabby blotched, zoals iedere keer dat we afscheid moeten nemen van onze kindjes! Ook Delsin is britse korthaar silver tabby spotted maar hij is uniek qua kleur. De poezen geven weinig problemen bij de bevalling en zijn uitstekende moeders. Soms luistert hij zelfs beter dan de hond.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org