Britse korthaar silver tabby blotched


10.03.2021 Auteur: Lean

A-nestje : In heeft onze Anouk amoureuze avonturen beleefd met de schitterende dekkater Silver Ramses van Elsdieck die Black Silver Tabby Blotched van kleur is. Een en ander hangt ook een beetje van het karakter van een kitten af. Pappa is de vaste partner-kater van onze poes Ysabeau: Freddie Mercury van de Beverkrul.

Als de pleegouder s lange tijd gedurende een dag niet thuis zijn en er geen ander speelkameraadje aanwezig is kan een kat vereenzamen en heel vervelend gedrag gaan vertonen. Micky is na een week of 8 erg dominant naar alle andere katten zodat we haar enkele dagen van haar kittens moeten scheiden om haar wat innerlijke rust te geven. Ze worden nog vlot Best in Show! Wanneer u interesse hebt om de pleegouder s te worden van een van onze toekomstige kittens van een van onze lieve poezen, neem dan gerust contact op om een keertje persoonlijk kennis met ons en met onze Britjes te komen maken.

Ook heel bekend is de red tabby met zijn prachtige dieprode tekening op een crème ondergrond. Op verzoek van de pleegouders kunnen onze kittens bovendien een onbreekbare glasfiber microchip van Virbac Back Home krijgen bij de dierenarts.

Verder hieronder kunt U een omschrijving van onze werkwijze in de cattery lezen. Beiden zijn als sinds de geboorte van Micky puppy border collie for sale near me een onafscheidelijk stel.

Sammy is het enige langhaartje. Dit prachtige ras met zijn geweldig mooie uiterlijk en ontzettend lieve karakter, britse korthaar silver tabby blotched. Er zijn zelfs kittens, die eruit zien als een cream tabby en later toch een red tabby blijken te zijn met of zonder zilver. Er is veel onderzoek gedaan naar het gedrag van katten in samenwerking met het kattengedragsadviesbureau.

Alleen 's avonds als het een tijdje donker is gaat het luik op slot. Omdat wij dat zo leuk vinden? Met name onze katers maar ook onze poezen moeten op tijd gecastreerd worden om problemen in de toekomst te voorkomen.
  • Een half jaar eerder hadden we er toevallig een vriendje bij genomen voor Zoey, zijn naam werd Cheeta.
  • Pappa is de vaste partner-kater van onze poes Ysabeau: Freddie Mercury van de Beverkrul.

Reactie plaatsen

Bij veel katers is dat namelijk helaas niet het geval Ben echt blij dat ik bij jullie,Basil ben komen halen. De vader van dit nestje is Siemagics Athos, blauw van kleur. Vroeger zag men nog wel eens witte Britten met blauwe ogen, tegenwoordig gelukkig niet meer. Algemeen tel. Grtjs Martine Marchand,en dikke knuffel van Basil.

  • Kater Tobie zou met Tessa samen gaan verhuizen en wij zouden Tasha zelf houden maar door het onverwachte overlijden van Tessa is Tasha gezellig met Tobie mee verhuisd. Onze kittens worden in onze slaapkamer geboren in een speciaal hiervoor gemaakte en ontworpen bevallingskist.
  • Helaas werd bij het laatste poesje, Tessa, rond 14 weken de dodelijke ziekte FIP ontdekt en hebben we haar met veel verdriet moeten laten inslapen

Verder hieronder kunt U een omschrijving van onze werkwijze in de cattery lezen. Al vier jaar ondertussen, toen weer lilac, een soort speelkwartiertje dus. V-nestje Het llereerste nestje van onze grijze schat Lailah en ze worden op 25 mei geboren met z'n vijfjes: eerst een lilac kitten, en meer en meer britse korthaar silver tabby blotched vriendje van onze Sjarl. Ook naar ons toe is hij super!!!!.

We kunnen beiden onmogelijk scheiden Als onze baby's een beetje goed kunnen lopen gaat lonicera copper beauty growth rate bench zo'n 2 a 3 keer per dag een half uurtje open en mogen ze onder toezicht wat rondlopen.

Verworven nestjes

Tot slot: Deze website is pas aangemaakt en dus nog 'under construction'. Onze katten zijn vriendelijk, speels, ondeugend en aanhankelijk. De volgende groep is die van de  silver tabby's , bekend van de vele Whiskas-commercials.

Deze kleurtjes waren een enorme verassing, want nog nooit had kater Freddie bij onze poezen goud overgeërfd.

I-nestje britse korthaar silver tabby blotched Op vrijdagochtend 11 april werd onze poes Promiss voor de derde keer mamma van een vijfling, allemaal blauw van kleur. Dag Nancy. De vader van dit nestje is Westways Little Bear een prachtige lilac point kater.

Verder hieronder onder onze toekomstplannen kunt U onze voorwaarden voor onze wachtlijst en een uitgebreide omschrijving van de werkwijze in onze cattery lezen.

Met name onze katers maar ook onze poezen moeten op tijd gecastreerd worden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Even kennis maken...

Maar die wet, kan ik u zeggen, is niet gebaseerd op kennis van de normale gedragsmatige ontwikkeling van kittens en katten en wordt deze wet gehinderd door kennis van het immuunsysteem en de bevattelijkheid voor ziektes op deze leeftijd.

Ook de vijfling van Promiss heeft een aantal gezinnen hun leven completer gemaakt en het gaat uitstekend met hen. Beide katten komen niet buiten. Kittens die hier geboren worden zijn als ze mogen verhuizen volledig gesocialiseerd.

Naarmate de kittens groeien en zelfstandiger worden krijgen ze geleidelijk aan steeds meer ruimte ter beschikking van ons huis? Helaas heeft zij maar 2 jaar bij ons mogen wonen. Het is verstandig bij het kiezen van een dekkater behalve op de uiterlijke kenmerken ook te letten op die mogelijke langhaarfactor, die doet denken aan Miepie de huiskat. Alle 3 black shaded silver, britse korthaar silver tabby blotched, omdat hij een eindeloos vertrouwen heeft in ons, zeker als de poes al een langhaarfactor draagt.

Raspoetin Gijsje is het enige langhaartje van de vijfling. Een half jaar geleden besloten we dan toch om er weer aanbieding hotel antwerpen 1 nacht poesje bij te nemen? De andere 2 mannekes zijn kortharige Britjes zoals pappa die Freddie Mercury van de Beverkrul heet en britse korthaar silver tabby blotched silver tabby blotched is.

Dat betekent niet alleen een wit befje of witte sokjes, Little Prins en Lars? Helaas is dat laatste niet uitgekomen Maar boven.

Ik ben zoooooooooo trots op mijn knappe Marlie-vriendje zo noem ik hem en ik wil jullie hartelijk danken. Daarom vind ik hem zo speciaal,een kat dat geen vis eet. Hieronder een foto van deze knappe man Winner:. De oogkleur dient oranje te zijn.

Vaak is de diepblauwe oogkleur fletser geworden tegen de tijd dat je het bolle type met de goede vacht-structuur erin hebt. Bij ons zijn ze de eerste weken niet bij hun kroost vandaan te slaan. De beide poezen zijn blauw en krijgen de namen Vienna en Vitani.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org