Bistro berlin nijmegen


12.01.2021 Auteur: Lida

Tussengerechtjes ontzettend mooi opgemaakt en verbluffende smaken. Daan Winkel.

Bediening: TOP! Onze bearnaisesaus is huisgemaakt en zou daardoor wat kunnen verschillen van de variant die jullie thuis graag bereiden, wellicht dat daarom ook de smaak niet helemaal voldeed aan jullie eisen De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Dat werd wel meteen rechtgezet. Hadden niet gereserveerd en het is zeer prettig bevallen. Matig

Bistrobar Berlin 5,3. Peter Gatzen 5 punten. Of Tati. Daan Winkel. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn, bistro berlin nijmegen.

Uiteindelijk meer dan voldoende gehad binnen het tijdsbestek. Jammer dat we na 1,5 uur al weg moesten in verband met het coronavirus.
  • Beoordelingen
  • Over-all een aanrader! Nederlands

Corona informatie

Hotels in de buurt ยป. Hadden niet gereserveerd en het is zeer prettig bevallen. Bistrobar Berlin is de hotspot van Nijmegen Hoewel de zaak vrij stoer en robuust oogt is het toch heel romantisch als je eenmaal aan een tafeltje zit. Antwoord van pmmalden Gelegenheid beoordeeld. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bistrobar Berlin.

We hebben onlangs gegeten bij dit hippe en sfeervolle restaurant. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

De bediening hier is super vriendelijk en spreekt met passie en liefde over de gerechten en wijnen die ze serveren. Travellers' Choice. Bistro berlin nijmegen bearnaisesaus is huisgemaakt en zou daardoor wat kunnen verschillen van de variant die jullie thuis graag bereiden, bistro berlin nijmegen, wellicht dat daarom ook de smaak niet helemaal voldeed aan jullie eisen. Vriendelijk personeel en in een fijne sfeer en goede setting gegeten. Het eten was prima, de wachttijd niet. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Hoe was jouw ervaring?

Over-all een aanrader! Kortom als oudere voelde Bistrobar Berlin 5,3.

Meer Nijmegen tips. Alles zo perfect op smaak. Tussen het oestertje en het eerste gerecht zat 45 minuten wachttijd. Shared dining bij Bistrobar Berlin Wat ik leuk vind aan Bistrobar Berlin is dat je meerdere gerechten per persoon neemt en alles deelt, bistro berlin nijmegen. Meer informatie. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters.

Waarderingen en beoordelingen

Reserveren bij Bistrobar Berlin? Een leuk concept. Travellers' Choice. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Type reiziger. Wachttijd is af en toe wat langer, bistro berlin nijmegen, omdat je steeds wat kleinere gerechten besteld, deeg naar buiten torengebouwen en geen rijstenpapier of bananenbladeren gebruikt. Dumping waren hard en bistro berlin nijmegen aan de rand, het is goed betaalbaar en op de toiletten draait er super vrolijke ouderwetse Duitse muziek.

Hopen je snel eens te mogen begroeten bij Bistrobar Berlin of Bistrobar Bankoh zelf. Ik kom terug met een vriendin uit Berlijn om haar te verrassen. Het zijn tussengerechten. Will van Bemmel 9 punten. Het eten is van goede kwalite. Restaurant ziet er mooi uit en de bediening was attent. Thanx voor deze mooie complimenten.

Bistrobar Berlin

Alles zo perfect op smaak. Bistrobar Berlin 5,3. Smaken verschillen.

Judith bistro berlin nijmegen. Mag onze hond mee zit onder de tafel, bistro berlin nijmegen. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Hoewel de zaak vrij stoer en robuust oogt is het toch heel romantisch als je eenmaal aan een tafeltje zit.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org