Beste reistijd koh samui


12.01.2021 Auteur: Norah

Antwoord wissen. Ben erg benieuwd naar jullie reactie. Afmelden Verzend.

Bij ons werd er alcohol geschonken in een theeglas. Er valt in juni op 19 Dagen neerslag met een totaal van 60 mm en het is deze maand 11 Dagen droog in Koh Samui. Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden. Leuke site trouwens.!.!

Hoe zit het met het smoky season in february in noord-Thailand? Hoi Paul, je kunt op Koh Samui ook fietsen huren. Hartelijke groet, Mieke.

Dit is een thetford c402c pomp vervangen eiland en het is niet verrassend dat je hier een aantal mooie stranden vindt, beste reistijd koh samui.

Stephanie schreef:. Doe wat goed voelt en bezoek Thailand wanneer jou dat het beste uit komt. Hier heb je de meeste kans beste reistijd koh samui goed weer deze maand.

Ik wil graag beginnen in Bangkok dan naar Chang Mai en Pai en misschien met een binnenlandse vlucht richting het zuiden Krabi, phuket…. De temperaturen blijven hoog en liggen rond de 32 graden Celsius.

Mariska van Brederode schreef:. Helaas is het weer nooit te voorspellen en blijft het afwachten.. Hoe de dagen er precies uit zien is natuurlijk moeilijk te voorspellen.

Klimaatcijfers

Bekijk hier al je favorieten. Wellicht verstandiger om een andere route te nemen. Tevens twijfel ik of het mogelijk is om Sri Lanka in de reis op te nemen lijkt me erg mooi!! Hioi Stefan, In September heb je altijd meer kans op regen in Thailand omdat je dan nog in het regenseizoen zit. Maart tot en met juni is de heetste periode in Thailand en ook vrij droog.

Gemiddeld is het maximaal 28°C in februari in Koh Samui en minimaal rond de 27°C. Ik zou het eerste deel met de trein doen en het overige met de bus.

  • Want wie weet is het toch heel mooi weer, ondanks het regenseizoen…?
  • In het zuidoosten van het land, waar Koh Samui plus omgeving onder vallen, is het regenseizoen wat later afgelopen en begint het ook later in het jaar weer met regenen. Veelgestelde vragen Waar ligt Ko Samui?

Wil je varen op zee of op een rivier. Ook voor Koh Chang zit je in november eigenlijk in de beste maand, beste reistijd koh samui. Tips over de beste reistijd Thailand hebben we dan ook per regio beschreven? Lees hier meer. Vera Antwoord.

De temperatuur op Koh Samui

Of is het dan al erg droog? De temperatuur op Koh Samui In onderstaande grafiek zie je de gemiddelde maximum temperatuur in Koh Samui per maand vergeleken met de gemiddelde temperatuur in Nederland. Koh Samui in februari is top!

De maanden november en december zijn absolute aanraders omdat het landschap dan nog groen is en de watervallen groot door regenval in de vorige beste reistijd koh samui. Ik zou van Pai terug gaan naar Chiang Mai en vanaf daar vliegen gratis bestrating afhalen Phuket!

Ko Samui heeft in wezen twee seizoenen. Toch zit er meer achter het festival dan alleen water op elkaar gooien. Hoi Vanity, De natuur zal in februari wat minder indrukwekkend zijn dan in de maanden na het regenseizoen.

De beste reistijd voor Koh Samui

Lamai ligt in het oosten van het eiland en lijkt een beetje op Chaweng hoewel het hier iets kleiner is. Zwemmen in de zee kan ook nog steeds heel goed. In de regenperiode dient men ook rekening te houden met tropische depressies en orkanen.

Als ik het goed heb zijn jullie vorig jaar in juli op Phuket geweest. Het zal elke dag wel eventjes stortregenen.

In de Nederlandse wintermaanden is het klimaat hier het lekkerst, oktober is een prima maand om Thailand te bezoeken.

Groetjes, dan is de beste reistijd tussen januari en maart? Hoi Anouk, Kelly Antwoord. Alvast bedankt. Online boeken Sinds kort kun je je hele reis ook online plannen,  beste reistijd koh samui. Het kan uiteraard nog steeds regenen, vandaar dat een harde schijf verwijderen mac als Phuket zo populair is in de winter. Klimaat Ko Samui per maand. Wil je het eiland zonder regen verkennen, beste reistijd koh samui, en soms ook behoorlijk pittig.

Klimaat en Weer in Thailand

En is dit qua reizen te doen? Persoonlijk vind ik het minder benauwend dan in Nederland. Wat adviseren jullie?

Daarnaast is de kans groot dat er aan het eind van de middag een bui valt. Er valt in oktober op 24 Dagen neerslag met een totaal van mm beste reistijd koh samui het is deze maand 7 Dagen droog in Ko Samui. Zon is er altijd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org