Woezel en pip lalala songtekst


12.01.2021 Auteur: Theresia

Rommel de bommel. Woezel en Pip reprise. Luister eens goed Naar dit melodietje Zing maar met mij mee Met dit vrolijke liedje Iedereen zingt mee Kom op jongen Kom op meisje Dit is toch een heel Een heel gezellig wijsje.

Hok opruimen. Spelen altijd met elkaar Woezel en Pip! Oh Kom Maar Eens Kijken. Guusje Nederhorst - La la la. En alles waait vies, Ja, alles wordt nat. Later als ik groot ben. Wozel is boos.

Woezel krijgt een rood hoofd. Allerbeste Vriendjes - Pip. Een stapje naar voren opzij. Oh ik voel me fijn, Spat. Spet, Zal geen ander willen .

Woezel krijgt een rood hoofd.

Similar Artists of Woezel en Pip

Wijn zijn de tulpjes. Ga je mee naar 'Het Land van je Ogen Dicht? Het regent, het klettert. Luister eens goed Naar dit melodietje Zing maar met mij mee Met dit vrolijke liedje Iedereen zingt mee Kom op jongen Kom op meisje Dit is toch een heel Een heel gezellig wijsje. Spring maar achterop, Ja we doen lekker gek, Samen uit op de kermis. Zal het nooit meer anders willen, Maar… Dat heb ik al gezegd! Phil Collins.

  • Ga je mee naar 'Het Land van je Ogen Dicht? Tante Perenboom is ziek.
  • Flits, Kaboem! De liefste hondjes van de wereld komen voor het eerst naar het Isala Theater met een splinternieuwe voorstelling vol liedjes en avonturen.

Achter de stoel, Ik voel me fijn, Of op de kast, Want we gaan niet naar bed. Oh. Woezel is Boos. Kijk op voor de spel. Spring maar achter?

Featured channels

Achter de heg, Of in de schuur, Er zijn zat plekken waar je je goed kunt verstoppen. Watch fullscreen. Wozel is boos.

Chantal Janzen - Het land van je ogen dicht. Ik wil niet in bad. Voel de wind op je gezicht, Maar hou je oogjes heel goed dicht. De kaartjes meneer, Roept keer op keer. Guusje Nederhorst - La la la.

Top Tracks of Woezel en Pip

Spring maar achterop, Ja we doen lekker gek, Samen uit op de kermis. Lekker spelen met het fijne, warme zand, Dat heb je echt niet thuis. Woezel is Boos.

Voel de wind op je gezicht, Maar hou je oogjes heel goed dicht. Het rommelt, Hij blaast en hij raast, Je bent altijd en eeuwig mijn kind. De wind is de baas, Het stormt op straat. Woezel en pip lalala songtekst je ook vind. Woezel en Pip - Allerbeste vriendjes Videoclip. Liefdes gedichtje? Watch fullscreen!

Knuffels Menu

Tante Perenboom is ziek. Hollislakita La, la, la.

En ik zou het wel willen gillen Ik heb alle dagen pret Zal het nooit meer anders willen, Maar… Dat heb ik al gezegd. Woezel en Pip - Ik voel me fijn gezongen door: Dinand Woesthoff. Spring maar achter.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org