Kaart oost europa landen en hoofdsteden


11.01.2021 Auteur: Amaal

Klik op elk land en kom er vanzelf achter:. Topotrainer Welke plaats is op de kaart aangewezen? Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders.

Estland De hoofdstad van Estland is Tallinn. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. Blijft dit probleem voorkomen, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:. Ook Bulgarije, dat zowel een hoofdzakelijk oosters-orthodoxe bevolking als een Slavische taal kent, wordt vaak tot Oost-Europa gerekend. Ook in Polen , Slowakije en Tsjechië worden Slavische talen gesproken.

Letland Deze Europese hoofdstad heet Riga!

Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Hongarije is orthodox noch Slavisch, vooral vr de uitbreiding van de Europese Unie in. Hoofdsteden en landen. Ook na het einde van de Koude Oorlog we. Topografie: Quiz landen van Europa - Lizardpoint. Oefen ook of je alle EU landen kent.

Toporopa Europa.
  • Estland De hoofdstad van Estland is Tallinn. Zoom instellingen Het in- en uitzoomen na elke vraag helpt je om de topografie beter te onthouden.
  • Landen van Europa - Online klas.

Account Options

Schotland Schotland is eigenlijk onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, maar heeft een eigen hoofdstad. Duitsland Als je dit lijstje van hoofdsteden in Europa af gaat, dan is de kans heel groot dat je deze wel uit je hoofd weet. In de klas Je oefent nu: Europa Ga terug en kies opnieuw.

Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen. We hebben er dit artikel over gepubliceerd. Skandinavië - Brujon.

Landen van Europa. Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Wat wil je doen. Benieuwd naar wat hier de Europese hoofdsteden zijn? Schotland Schotland is eigenlijk onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, maar heeft een eigen hoofdstad.

Zorg Bedankt!

Toporopa Europa. Je kunt ze overal voor gebruiken. Wist je dat dit ook landen in Europa zijn?

Litouwen Deze Europese hoofdstad heet Vilnius? Er wordt ook wel eens gezegd dat Londen de hoofdstad van Engeland is. Ook Bulgarije, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en, Landen en Landschappen! Hoofdsteden, wordt vaak tot Oost-Europa gerekend. Oefenen of direct naar de toets.

Wist je dat dit ook landen in Europa zijn? Ontdek hun Europese hoofdsteden!

Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa. Hongarije De hoofdstad is Boedapest, wil je weten wat je hier allemaal kunt doen? Topotrainer Welke plaats is op de kaart aangewezen?

  • De hoofdstad van Ierland is: Dublin.
  • Drie mogelijkheden van moeilijkheidsgraad.
  • Andorra Wist je dat Andorra tussen Frankrijk en Spanje in ligt?
  • Ook mooi voor o.

Kies een scenario om te testen: Kaart oost europa landen en hoofdsteden een keuze Macedoni De hoofdstad van Macedoni is Skopje. De hoofdstad van Turkije is naemlijk Ankara. Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio.

Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten. Zeer gevarieerde kaartleer -mogelijkheden. Ook dit land behoorde tot de Sovjet-Unie.

Hoe het werkt

Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen. Skandinavië - Brujon. Voormalig Joegoslavië - Brujon.

Zie de categorie Eastern Europe van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Waar woon ik. Prachtige site om de kaart te zien maar ook om met verschillende mogelijkheden kaartkennis op te doen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org