Ik ben gestopt met mijn studie wat nu


22.02.2021 Auteur: Shawn

Als we het stoppen met een studie als voorbeeld gebruiken, dan is de studie niet gelukt. Of het is Engels, of fijne motoriek, of veel schrijven, en ga zo maar door. Heel tof dat je dit wilde delen met ons!

In blok twee moesten we een website ontwerpen. Charlotte - 20 jun Goed stuk! Wat ik dan ook bedoel is helemaal niet persoonlijk naar jou gericht. We proberen het opnieuw. Iets wat ik wel heb gedaan en waardoor ik uiteindelijk mijn opleiding niet heb afgemaakt. In het 4de jaar van stage en scriptie ging het echter gewoon niet meer, ik vond het werk niet leuk en na 2 keer stage te hebben gelopen, waarvan een zelfs in India en alletwee uiteindelijk afgekeurd, heb ik toch de knoop doorgehakt en ben ik gestopt met de opleiding.

Dag Hermien, nu is hij in seltember begonnen met een studie HRM maar dat is toch niet wat hij ing zakelijke creditcard Kirsten - 20 jun Hahah goed om te lezen dat ik er op tijd uit ben gegaan.

Paula - 19 jun. Door gebruik te maken van onze websites gaat u akkoord met gebruik van cookies. Liset - Beautydagboek - 19 jun Ik vind het heel knap dat je zelf deze beslissing hebt gemaakt.

Dagelijks leven Depressie Interviews Stempels Studentenleven. En zo nodig…geef jezelf een schop onder je kont.

Ik vind ik spelfouten nooit zo erg, daar lees ik zelf ook altijd overheen. Wat vervelend dat je zo ongelukkig werd van je opleiding! Amy - 19 jun Stoppen met je studie is een lastige beslissing, want ik snap dat dat als falen voelt. Bonustip: Ben je op zoek naar een baan in de horeca of retail?

Tussenjaar nemen onder de 18? Kirsten - 20 jun Yes!

Lang verhaal haha maar het viel me op dat het exact dezelfde opleiding betreft, ook aan de Hanze. Ik zakte verder weg en besloot wederom hulp te zoeken. Bij de opendag besloot ik bij CMD te kijken en dat leek me toch ook wel erg gaaf. Dat is geen falen. Hopelijk wordt je ik ben gestopt met mijn studie wat nu mbo opleiding een leuke tijd voor je. Originele hondennamen teef dat ik wel heel leuk vond, vond ik het geen leuk blok.

Nu ik in de tweede periode zit merk ik heel erg dat ik meer moet doen dan alleen dat? Je vond het leuk maar toch ook niet?.

Vrijwillig stoppen

Joyce - 19 jun. Klik dan op 'Accepteer'. Je vond het leuk maar toch ook niet??

Wanneer er dan vragen werden gesteld, ging dit via de mentor. Nu even pas op de plaats! In blok twee moesten we een website ontwerpen. Verkeerde studie gekozen. Ook ik begin erg te twijfelen of dit wel mijn studie is.

Maak deze Gratis 7-vragen Studiekeuzetest en ontvang een Persoonlijk Adviesrapport

Nu ga ik volgend jaar een frisse start maken in het eerste jaar hbo van deze studie en voel ik me enorm opgelucht. Uiteindelijk heb ik mijn derde jaar daar gehaald en zelfs een paar examens gedaan, maar vraag me niet hoe. Dan worden je beurs en reisproduct pas een gift als je binnen 10 jaar je diploma behaalt.

In ieder geval, succes in de toekomst! Op een aantal universiteiten kun je ook contractonderwijs volgen; je betaalt dan per studiepunt.

Ik ben dus gestopt met de studie omdat het voor mij niet meer ging. Ik ben namelijk meer een praktijkmens dan een theoriemens. Laura - 19 jun, ik ben gestopt met mijn studie wat nu. Jongeren hebben recht op kinderbijslag tot 31 augustus van het jaar waarin ze 18 jaar worden.

Lichamelijke maar ook geestelijk is het nu teveel. Dus: praat met bekenden, raak logo nederlands elftal voetbal negatieve gedachten kwijt en focus op hetgeen waar je goed in bent. Andrea - 20 jun. Alles wat hij zei nam ik met een korreltje zout. Weet je nog niet zeker of je met je studie wilt stoppen!

Laatste blogs van Studentenleven

Ik vond het verschrikkelijk als ik mezelf dan teleurstelde met minder, omdat het op dat moment gewoon niet anders kon. Een Ph. Ik hoop dat ik hier mee verder kan komen!

Ik begin in september met een nieuwe hbo opleiding waar ik super veel zin in heb. Dit zijn korte intensieve cursussen die het mogelijk maken om toch je droomstudie te doen als je een of meerdere vakken mist.

Goed dat je MBO gaat doen weer en dan verder kijkt. Helaas is het uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de jongvolwassene na te denken over zijn toekomst.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org