Hotel te koop moezel duitsland


01.12.2020 Auteur: Samina

Winstgevend ondernemen in Duitsland Goslar, Nedersaksen. Status: Te Koop Objectkenmerk: Bedr Alles wat U inbrengt zal uw eigen inkomen zijn.

Ga naar boven. Copyright © eifel-immo-deutschland. Woonoppervlak Alles Geen niet opgegeven 5 - m² 1 - m² 2 - 1. Manderscheid verkocht. Es wurde stets renoviert und modernisiert und augenblicklich nochmals teilweise modernisiert.

Ook voor feesten en partijen wordt regelmatig gebruik gemaakt van dit bijzondere objekt.

B01 Algemene voorwaarden Privacy Verklaring Neem contact op. Normaal is het heel is het heel moeilijk om bij een bank volledige financiering te krijgen. Soort bouw. Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Horeca-object te koop in Butjadingen

De verkoper is een Hotelier met 20 jaar ervaring. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, sommige met een balkon. In de bekende stad Manderscheid is na een grondige renovatie en modernisatie het Eventpark Manderscheid in geopend.

Gedreven door hun passie hebben de eigenaren met veel liefde, gevoel voor kwaliteit en toewijding de afgelopen 10 jaar het Hotel uitgebouwd tot een zeer succesvolle onderneming. Alles wat U inbrengt zal uw eigen inkomen zijn. Bullay is een klein dorp, maar met een internationaal intercity treinstation waar alle treinen stoppen. Hotel met 14 kamers, Bistro en modern privé-appartement.

  • Het hotel is volop succesvol in bedrijf! Om te voldoen aan de wettelijke AVG-eisen plaatsen wij standaard echter geen cookies op deze pagina.
  • Dutch English. Het is het volledig gerenoveerde voo

Veel grond rondom het gebouw. Hier is het hotel - hoewel nog wat ouwbollig- klaar om te starten en de omzet over was vrijwel voldoende voor het betalen van de kosten en aflossing.

Het hotel is volop succesvol in bedrijf. Klotten Moezel. Dit object is in gebruik geweest als een opleidingscentrum in Neuhausen, een plaatsje in het Duitse Ertsgebergte, hotel te koop moezel duitsland.

MIJN HORECASITE

Door het gebrek aan opvolging van het door een famili Hier kunt u de aanbetaling in bijv. Hotel-restaurant Aangeboden door: Le petit Palais.

De keuken is volledig ingericht en berekend op 75 zitplaatsen in het restaurant in het voorgebouw. Hotel ; m 2 Aangeboden door: Otten. Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw Alle hotel te koop moezel duitsland met douche, Bistro en modern priv-appartement?

Hotel met volle melk kcal kamers, wc en een kamer met bad.

Horeca-object te koop in Medebach

Objektbeschreibung: Hier können Sie arbeiten, selber wohnen und neben der Vermietung der 9 Hotel-Zimmer eine weitere feste monatliche Mieteinnahme aus der ca. Home Wie zijn wij? Het Hotel bestaat uit 2 gebouwen: een voorgebouw en een achtergebouw, met een tussenruimte van ongeveer 60 meter. Es wurde stets renoviert und modernisiert und augenblicklich nochmals teilweise modernisiert.

De accommodatie wordt momenteel gexploiteerd al Type woning. Pension met 14 kamers in Hellenthal Nordrhein-Westfalen. Transactievorm Nader te bepalen. Alles Geen niet opgegeven 5 - m 1 - m 2 - 1. Hier kunt u starten met weinig eigen middelen. Ook voor feesten en partijen wordt regelmatig gebruik gemaakt van dit bijzondere objekt, hotel te koop moezel duitsland.

Hoe werkt het.

Alles wat U inbrengt zal uw eigen inkomen zijn. Dit project is daardoor zeer geschikt voor startende ondernemers om de volgende redenen: Unieke financiering, lage aanbetaling, omzet is reeds aanwezig, ondersteuning door lange ervaring.

Hier kunt u de aanbetaling in bijv. Objektbeschreibung: Das ca.

Een deel bestaat uit terrain en een deel uit wijngaard. Verder zit er bij het hotel ongeveer m2 grond, waarvan circa m2 is bebouwd.

Algemene informatie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org