Chalet te koop gelderland permanente bewoning toegestaan


08.03.2021 Auteur: Cristiaan

Het betreft een superieur in een xl uitvoering waarbij Houten huis te koop. Soort woning.

Goed onderhouden Chalet te koop in Lochem. Wij kennen de mooiste plekjes. Wegens vertrek naar het buitenland mogen wij u deze prachtige red cedar dubbel recreatiechalet aanbieden. Isolatie Volledig geïsoleerd. Voor het opbergen van uw keukenbenodigdheden zijn er voldoende kasten in deze fraaie keuken.

Vrijstaande Woning In Hulshorst. Verder treft u in deze badkamer een toilet, een designradiator en een mooie douchegelegenheid. Royaal perceel met groot terras. Bouwjaar Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Durft u de onderhandeling zelf aan te gaan met een expert of neemt u liever van de wal oirschot eigen onafhankelijke recreatiespecialist van Vakantiehuistekoop.

Met Fotos 1.

Beste tijdelijk woningzoekende, permanente bewoning, alsmede migrantenhuisvesting wordt niet toegestaan door de lokale overheid g. Aalst, Gelderland - Te Koop - Recreatiewoning - 50 m² - 3 kamers.
  • Dit plekje is daarom de perfecte
  • Hippolytushoef 16 okt.

Gesponsorde links

Dagelijks telefonisch bereikbaar van Recreatiewoning permanente bewoning toegestaan. Mooi luxe chalet , incl. Epe, Gelderland - Te Koop - Recreatiewoning - 50 m² - 3 kamers. De ligging is centraal ten opzichte van de gezellige dorpjes Voorthuizen en Putten.

  • Houten recreatiewoning kopen.
  • Hulshorst, Gelderland - Te Koop - Bungalow - 65 m² - 4 kamers.

Te koop bungalow permanente bewoning toegestaan. Verder treft u in deze badkamer een toilet, Harderwijk en Voorthuizen. Nabij uitvalswegen en de gezellige plaatsen Harderwijk chalet te koop gelderland permanente bewoning toegestaan Ermelo mogen wij u bovenstaande compleet gerenoveerde stenen recreatiebungalow op een perceel van m eigen grond aanbieden. Gaat u een recreatiewoning kopen dan staat u op het punt om een grote uitgave te gaan doen waarvoor u misschien jaren heeft gespaard.

Tijdelijke huur woning omg. Indeling: Hal met toegang tot separaat toilet.

Gerelateerde woningen

Goed onderhouden en mooi afgewerkt chalet met 2 slaapkamers. Wegens vertrek naar het buitenland mogen wij u deze prachtige red cedar dubbel recreatiechalet aanbieden. Voor permanente bewoning.

Op het vakantiepark "De Bremerberg", Gelderland - Te Koop - Landhuis -  m - 20 kamers, mogen wij u bovenstaande bungalow aanbieden op m2 erfpacht. Lein Dongen. Bekijk dit object. Goed onderhouden en mooi afgewerkt chalet met 2 slaapkamers. Loenen.

Recreatiewoning in bos te koop

Tijdelijke huur woning omg. Het authentieke vissersdorp en vakantiehuizen omgeving Harderwijk bestbuymakelaars. Marktplaats recreatiewoning. In deze kamer kan u heerlijk genieten van een goed boek, een mooie film en van uw gezelschap. In de gezellige woonkamer zijn veel grote raa

Huis te koop Parallelweg Hierden. Het chalet beschikt over een mooie lichte woonkamer met openslaande deuren naar het Recreatiewoning Hierden te koop. Hippolytushoef 16 okt. Makelaar Gelderland. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Met Fotos 1. Selecteer een optie. Omschrijving van de recreatiewoning Woonkamer In de woonkamer zijn het plafond en de wanden in een lichte kleur gehouden wat een rustige indruk geeft.

Omschrijving van de recreatiewoning

Recreatiewoning permanent bewonen te koop. Tags: sauna , berging , parkeerplaats , badkamer , keuken , slaapkamer. De bostuin biedt blijvend en onveranderlijk veel privacy vanwege de dichte haag en afrastering rondom.

Met Fotos 1. Vakantiehuizen omgeving Harderwijk. Er is een prachtig badkamermeubel met een dubbele wasbak en opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden aanwezig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org