Spoordeelwinkel weekend dagkaart


14.01.2021 Auteur: Kristin

Deze aanbieding is lopende tot 31 oktober en verkrijgbaar via Goedkoop-treinkaartje. NS Meereisretour februari Samen goedkoop met de trein? LInk naar:NS Zomertoer actie

Regen komt hele ochtend al met bakken uit de lucht in Maastricht ; billybilnaad Duur. Maar de wil ontbreekt bij NS momenteel. Via onderstaande tool vind je snel op welke dagen je het goedkope tarief kunt vinden. Kun je met een enkele reis kaartje van bv Emmen naar Dronten onderweg ook een paar uur verblijven in een Zwolle? Er is komend najaar nog genoeg te doen!

Heb je ze gekocht bij VakantieVeilingen. Op 27 december spoordeelwinkel weekend dagkaart ik 2 treinkaartjes besteld voor samen 38 euro. Laat dit veld leeg Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes Ontvang onze gratis nieuwsbrief. Email or Phone Password Forgot account. Tip 4: Groepsticket Reis je met meerdere personen.

Reis je regelmatig in de daluren?
  • De link naar de kaartjes die je krijgt kan je dan doormailen naar je bezoek zodat zij ze kunnen printen en meenemen naar Nederland, of, als ze er pas gebruik van maken nadat ze bij je zijn gekomen, de geprinte tickets zelf aan hen geven.
  • Wat weerhoudt je dan om je geleuter niet met je mede Vlamingen op stommehollanders. Catharina 55 schreef:.

Spoordeelwinkel aanbiedingen voor oktober 2020

Poppe Eillert schreef:. Verder slaat het argument van NS dat het ingewikkeld zou zijn om de treinkaartjes te distribueren naar echte fysieke winkels natuurlijk helemaal nergens op! Te gebruiken in de daluren en het weekend met als uiterste reisdatum 31 augustus Jazeker, ook na 1 juli is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht. En voor de ouderen is het moeilijk.

Diverse acties Spoordeelwinkel? Je kunt deze krijgen op bd. Vroeger werkte hij ook bij android 5. Anoniem schreef:. Met de goedkope treinkaartjes, spoordeelwinkel weekend dagkaart, dagkaarten en dagretours kunt u een leuk dagje uit in Nederland maken.

Goedkope Treinkaartjes (oktober 2020)

Goedemiddag, ik ga elke week naar Rotterdam vanuit Hengelo. Dus op het moment van aanschaffen. Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Een aantal aanbiedingen heeft een langere geldigheidsduur.

Daan schreef:! Dit heeft u vaak al binnen enkele treinreizen terugverdiend. Log In, spoordeelwinkel weekend dagkaart. De prijsvergelijker van Treinreiziger. Mag je tussentijds in een andere stad uitstappen en later die dag verder reizen naar je eindbestemming.

Kunnen de houders van deze passen ook een keer in de zoveel tijd ook een voordelig treinkaartje aanschaffen, om isolement te voorkomen? Datzelfde ook voor de Thalys naar Parijs.

U kiest een traject naar keuze en ontvangt stapelkorting voor elke persoon extra.

Bezoek deze pagina voor overige vragen……. Winta zemuy schreef:. Heen met ns. Zo kan je ook besluiten om de heen- of terugreis in bijvoorbeeld Zwolle of Deventer uit te stappen om daar te gaan winkelen, en daarna je reis weer te vervolgen.

LInk naar:Laatste week AH treinkaartactie!, spoordeelwinkel weekend dagkaart. Echt heel goed geregeld allemaal en de tekst en uitleg is over het algemeen ook top. Milco schreef:.

NS Spoordeelwinkel aanbiedingen

Laat dit veld leeg Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes Ontvang onze gratis nieuwsbrief. Op deze manier wordt een dagje shoppen in steden als Antwerpen, Brussel, Mechelen of Gent wel heel aantrekkelijk! Met een NS Meereisretour reis je met iemand mee op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse.

Online en in de winkel te koop vanaf maandag 4 november? Maar de wil ontbreekt bij NS momenteel! Verder slaat het argument van NS dat het ingewikkeld zou zijn om de treinkaartjes te distribueren naar spoordeelwinkel weekend dagkaart fysieke winkels natuurlijk helemaal nergens op.

Wellicht kan gesproken worden over het volgende.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org