Nieuw italiaanse restaurant meppel


23.02.2021 Auteur: Selahattin

Voor mij de laatste keer. Het is omdat het de enige pizzeria in Meppel is maar echt, wauw kan het nog slechter?

De lampen hangen er inmiddels, de meubels zijn binnen en de nieuwe keuken is ook binnengereden. Nadat ik haar vragend aankeek, kwam ze bij ons met de tekst: "nou zegt u het dan maar Lees ook onze privacyverklaring. Voornaamste reden: jong, onervaren, niet goed opgeleid goedkoop? Als dessert hadden wij gewoon 2 simpele latte genomen. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt.

Naar onze afhaalkaart.

Koken in de keuken of een eigen restaurant runnen. Ons team Wij staan voor u klaar. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Ristorante Sardinia gemiddelde beoordeling: 7. Huberts op 15 nieuw italiaanse restaurant meppel. Bij het zitten kregen we direct de aandacht, we hebben alledrie 1 drankje besteld en de menukaart gekregen. Zeker een aanrader.

  • Leuke sfeer! In het restaurantje binnen zag het er best leuk uit.
  • En ook zijn de Italiaanse pasta's beroemd.

Thuis genieten

Bij toeval hier terecht gekomen we gaan niet vaak uit eten bij een Italiaan , toch troffen we hier een zeer aangename verrassing. De Pistacheparfait is prima van smaak en een verrassing te noemen. Webstatistieken Deze website maakt gebruik van statististische programma's zoals Statcounter en Google Analytics. Om iedere keer weer met de druk om te gaan. Jager 13 punten.

Lekkere pizza's en calzone. Tomatensoep was erg goed. Zij werkt van begin af aan al bij het Restaurant en is een van de mensen die ervoor zorgt dat de gasten een heerlijke ervaring krijgen.

Gelukkig was die voor onze maaltijd vertrokken : reserveren is trouwens wel een must! Wordt nieuw italiaanse restaurant meppel door een echte Italiaan met passie voor zijn vak, nieuw italiaanse restaurant meppel. We hadden voor Sommige van deze adverteerders gebruiken technologie zoals cookies en webbeacons wanneer ze op onze site adverteren.

Maak kennis met Restaurant Mulino

Wij zaten beneden en daar was het erg koud door de deur die steeds openging. Deze tournedos had nauwelijks de braadpan gezien. De huur is hoog, dus moet je echt wat unieks bieden om dat terug te verdienen. Nogmaals de keuken was wel prima!

De eerste keer was de 'oudere' man heel attent en leuk met een praatje. Veel variatie in eten en professionele uitstraling. Tevens schande.

Hieronder noemen we enkele aanraders. Wel vaker problemen hier!

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over Italiaans eten in Meppel

Gelukkig was die voor onze maaltijd vertrokken : reserveren is trouwens wel een must. We hebben alles maar in 1 keer besteld, omdat we bang waren dat het weer zo lang zou moeten duren.

Ik als vegetarier had voldoende keus, in ieder geval bij de pizza's, rest heb ik niet zo naar gekeken, maar als je wat extra wensen hebt dan kun je dat gewoon aangeven. Wat vertellen ervaringsdeskundigen over Italiaans eten in Meppel Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Meppel.

Tussen de gangen door zat wel enige tijd.

Goed eten en de service was top. Tussen de gangen door zat wel enige tijd. Ristorante Sardinia 7,7? Vorige week met vriendin hier gegeten omdat tapasrestaurant dicht was. Even laterkwam hij teug met hetzelfde glas: sorry, dit was ook droog. Prima pizzeria met een leuke prijs. Typische Italiaanse sm. Zeker nieuw italiaanse restaurant meppel aanrader.

Je kan lekker eten hebben, maar als je niet gastvrij bent, komen mensen niet terug. Echt schandalig. Plaats recensie. Na weer een half uur kregen wij ons hoofdgerecht, allebei een pizza quatro formaggie.

Ondanks dat ons gezelschap veel verschillende dingen bestelde geen chaos en leuke bediening. De tweede keer wat mindersprekende meiden die wel een lesje mogen hebben maar wel vriendelijk zijn. Maar wij hebben twee droog besteld!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org