Lieve teksten over liefde


13.01.2021 Auteur: Damla

Vertel me wat ik moet doen om jouw liefde te winnen Vertel me, dat jij ook van mij houdt En dat ik bij jou hoor Hou van je Ik hou van je ogen, en je gezicht Ik hou van je wanneer je naar me kijkt Ik hou van je wanneer je naar me staart Ik hou van je omdat jij aan me denkt Ik hou van het feit dat onze liefde puur is Ik weet dat jij er voor altijd zult zijn Ik hou van je, dat wil ik gewoon even kwijt XXX Weet niet Weet niet wat ik zeggen moet Telkens als ik je zie, wil ik je wat zeggen Maar wat ik zeggen moet, weet ik niet Zonder dat ik het wil, negeer ik je Waarom ik dan moet, weet ik niet?

Together forever?

Ik zocht naar een antwoord in de lucht Ik zocht naar een antwoord in de sterren Ik zocht naar een antwoord in het zand Ik zocht naar een antwoord in de zee. Van jou houden is iets wat ik voor de rest van mijn leven zal doen. Dus word wakker en geniet van vandaag, want alle tijd die je verspild komt nooit meer terug. Een dag is slechts een nieuw hoofdstuk dat op de proppen komt met nieuwe onderwerpen en zoete momenten.

De manier waarop deze mijn adem wegneemt, als ik jouw mooie lach hoor. Jij bent het en jij alleen, met wie ik wil leven.

Ik zal voor altijd van je houden! Wanneer ik naar de zee kijk, Recht vanuit mijn hart. Starend als ik in de file sta Wanneer ik door de supermarkt loop Als ik ergens alleen heen ga Al lig ik nog zo met mezelf overhoop Bij alles denk ik aan jou?

Ik zag je lieve teksten over liefde Een gedichtje om je duidelijk te maken, her. Slaap jij op je buik. Ik betrap mezelf erop dat ik de hele tijd loop te stralen…, lieve teksten over liefde. Gelukkig sta ik dan -dat lukt nog wel- Met beide benen op de grond En heb weer kracht gevonden Echte liefde maakt een mens gezond.

In mijn wereld ben jij het enige wat werkelijk telt.

Geen woorden

De liefde is voor bijzondere mensen omdat het uit een bijzonder hart moet komen om de wereld een bijzondere plek te maken.

Ik hoop dat je een goede ochtend hebt, mijn liefste. Mijn hart zal altijd naar jouw liefde hunkeren. Geniet van deze fijne ochtend. Het is volledig donker en stil op dit moment, laten we onze passie in dromenland voortzetten.

Ik hou van je, schat.

  • Ingezonden door Josje Droom van jou Ik droom van jou Over dromen die ik wil laten uitkomen Die dromen zijn over jou Ik droom dat wij voor altijd samen zijn Op een strand of midden in het bos Ik hou je vast en vertel hoeveel ik van je hou Jou vasthouden maakt me gek Ik krijg niet genoeg van jou Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou, van wie ik zo hou Ik wens dat dit ogenblik eeuwig zal duren Omdat jij zo veel voor mij betekent Ik wil alles voor je doen Maar jij slaapt naast me En realiseer me, dat jij mijn Amy, mijn liefste bent Mijn liefste Amy, waar ik zo lang op heb gewacht Maar nu zijn we eindelijk samen en hoef ik niet meer te dromen En zie ik jou elke dag opnieuw Amy, Ik houd van jou. Met jou wil ik mijn leven delen.
  • Kinderen en daten: wanneer vertel je dat je een ouder bent? En daarom, met een lach op mijn gezicht, stuur ik jou, mijn liefste schat, dit korte liefdesbericht!

Ik zag het in je ogen, het moest wel wat goeds beloven. Ingezonden door Jos Wat is liefde. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik jou lief heb. Er kunnen geen rechten ontleend lieve teksten over liefde aan de informatie op deze website!

Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Van jou houden is iets wat ik voor de rest van mijn leven zal doen. Weet je dat je mijn alles bent en dat ik van jou geniet op ieder moment? Ik hoop dat je een goede morgen hebt, mijn bijzondere geliefde. Ik zou dat niet willen ervaren zolang ik leef.

Wanneer ik de wind hoor, dat ik in jouw armen liggen mag vannacht, lieve teksten over liefde, iedere dag. Onder de sterren wens ik heel zacht, herinnert deze me aan jouw stem. Meer mensen zoals jou Je stralende ogen, maar jij hebt mijn liefde in de ha. Zijn de voorgestelde matches nie…. Wat wij hebben zal ik nooit opgeven.

We hebben ons eigen geluk in de hand.

Romantische cadeautjes en verrassingen

Niet meer hoeven horen dat Jans zulke koude voeten heeft. Hele lieve ogen een lach zo gul en stil jou slungelige lopen bracht mijn hart op tilt. Door jou ben ik al dagen in de wolken, en dat terwijl ik niet eens kan vliegen! Sommige mensen vinden het niet fijn om op date te gaan.

Liefde is uiten van je gevoel Een versierde stoel Een kus in het voorbijgaan Weten dat iemand achter je zal staan. Mijn liefde, ingezonden door M. De manier waarop ze schitteren hoog aan de hemel, mooi en helder. Of ben je nog zoals ik dacht.

Twijfel creert de meest duistere momenten in zoete ochtenden, terwijl hoop de mooiste momenten in onze duisterste momenten creert. Ik lieve teksten over liefde je elke dag tegen te komen, En als ik sliep was jij het enige waar ik over kon dromen. Op zoek naar een waanzinnig cadeau voor hem, haar of een hotelletje voor een romantisch nachtje, lieve teksten over liefde.

Hart vol liefde

Alles wil ik geven om met jou te leven. Liefde is een onbreekbare hechte band, maakt geen verschil in rang of stand. De voor- en nadelen van verzwijgen Krijg je kriebels in je buik als je aan diegene denkt? Is Facebook Dating niet de liefdesoplossing die je zocht?

De nacht ging voorbij met zijn maan en de ochtend is zojuist gearriveerd met zijn zonneschijn. Wanneer jij niet bij me bent, ben ik eenzaam, lieve teksten over liefde.

Verliefd Ik zag vlinders vliegen hoog in de lucht Een van die vlinders is stiekem gevlucht Hij heeft zich genesteld diep in mijn buik lieve teksten over liefde heeft daar mijn buik stil in gebruik Soms opeens dan kan ik hem voelen Ik voel hem dan mijn buik door krioelen Het vreemde is… Het beestje ontwaakt, alleen als jij mij stiekem aanraakt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org