Kaart van europa leren met hoofdsteden


22.02.2021 Auteur: Büşra

Je had 0 goed en 0 fout. Je vindt hier veel informatie over kaarten van Europa om te oefenen, en links naar websites met topografie kaarten van Europa, de landen en de hoofdsteden.

Kaart van Europa - Luventicus. Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien. Europa - Topomania.

Nieuwe bezoeker verwijderd alle opgeslagen voortgang - localStorage S4. Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum. Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw account. Hoofdsteden en landen.

Verenigd Koninkrijk - Engeland - Brujon. Welkom nieuwe Europeanen. Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum. Kies een scenario om te testen: Maak een keuze Europa heeft een lange geschiedenis die de rest van de wereld sterk heeft benvloed.

Het werelddeel Europa Europa is na Australi het kleinste continent van de wereld.

  • Deze kaarten kunnen worden geprint en gekopieerd voor persoonlijk of klassikaal gebruik.
  • Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien.

Welkom bij TopoMania Europa!

In Nederland hebben we een gematigd zee- klimaat. Als je een spel uit hebt gespeeld krijg een score. Veel fotomateriaal en reisinformatie.

Het Spel Met het TopoMania spel kan je alvast beginnen met het leren van de landen en hoofdsteden van Europa. De nieuwe versie van TopoMania is veel uitgebreider en heeft een eigen site: www. Even scrollen dus. Er mag dan niet meer gebouwd worden in de gebieden waar ze voorkomen.

Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen! Mooie kaarten groot uitgelicht. De winters zijn niet heel koud en de zomers zijn niet heel warm.

Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Natuur De natuur in Europa is heel verschillend. Balkanlanden topgrafie - Brujon.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Hier kan je de landen en hoofdsteden van Europa oefenen. Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen? Hoofdsteden oefenen van Europa. Ken jij de hoofdsteden?

Duitsland - Lizardpoint. Alle vragen beantwoord, cito, wanneer je de Topotrainer opnieuw bezoekt wordt opnieuw geprobeerd deze resultaten op te slaan, all types S3! Geen paniek. Frankrijk topografie - Brujon. Alle vragen beantw.

Doorgaan of opnieuw beginnen?

Europa - Topomania. Heel Europa. Alle vragen beantwoord, al opgeslagen - NL, cito, all types S3. In het zuiden heerst een warm Mediterraan klimaat en in het uiterste noorden heerst een poolklimaat. In Nederland hebben we een gematigd zee- klimaat.

  • Daarom worden deze dieren en planten beschermd.
  • Kaarten Wikipedia.
  • Oostenrijk topografie om te oefenen - Brujon.
  • Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie.

Het kaart van europa leren met hoofdsteden er heel wat met en zonder antwoorden. Deze kaarten kunnen worden geprint en gekopieerd voor persoonlijk of klassikaal gebruik. Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen. Itali topografie - Brujon. Verenigd Koninkrijk - Engeland - Brujon. Omdat er in Europa ook veel fabrieken en grote steden zijn worden veel dieren en planten met uitsterven bedreigd. Topotrainer Welke plaats is op de kaart aangewezen. Als je een spel uit hebt gespeeld krijg een score.

Mooie kaarten groot uitgelicht.

Meer Topo Europa Kaarten

Als je een gebied wilt oefenen dat niet in de lijst staat dan kan je in het spel de kaart veranderen. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. Balkanlanden topgrafie - Brujon.

Je vindt hier veel informatie over kaarten van Europa om te oefenen, de landen en de hoofdsteden? Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten.

Als je het even niet weet kan je de Hint knop gebruiken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org