Een poes tekenen in stappen


09.03.2021 Auteur: Marshall

De twee kleine rondjes laat je gewoon wit. Probeer de vormen simpel te houden. Reageer Annuleren Je naam.

Structuur aanbrengen Haartjes zijn heel erg dun. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Gerelateerde artikelen. Verbind daarna de rechterkant van de 2de cirkel met de onderste cirkel. Teken een eigenwijs hondje In vier eenvoudige stappen teken je een eigenwijs en stoer hondje.

Pony op 3 maart om Super leuk en schattig niet zo heel moeilijk! De strepen in de vacht In deze stap kies ik ervoor om de vacht van de kat, strepen te geven. En de hulplijnen mag je met gum weghalen. Lees snel verder, een poes tekenen in stappen. De bovenste cirkel is het hoofd, de middelste cirkel is een stuk van de borstkas en teak hout lichter maken

Ik gebruik een kalligrafiepen zonder inkt, maar elke scherpe punt is goed. Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd. Om een beetje beweging in de tekening te krijgen, teken ik het pootje ietsje opgetrokken en naar voren.

Het eindresultaat

Het is zomervakantie en de twee hebben een hoop vrije tijd. Français: dessiner un chat. Richting de staart veranderen de strepen in kleine ovalen. Stap 4 De oren van de poes hebben een extra lijn nodig. Stap 5 Je bent bijna klaar. Schets de ledematen, staart en nagels. De onderste cirkel is de heup.

  • Een kat tekenen is heel makkelijk.
  • Love ~ op 17 april om Hij is echt heel quite!!!! Meer lezen.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Hoe teken je een man met een boos gezicht. Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met anderen of op de website getoond? Schets de omtrek van het lichaam.

De heup steekt iets uit, een poes tekenen in stappen. In de kleine driehoek komt het gezicht van de kat.

Hoe teken je een kat in stappen?

Structuur aanbrengen Haartjes zijn heel erg dun. Maak de ogen amandelvormig, teken de neus en omlijst het gezicht door kleine streepjes te zetten waardoor de kat harig lijkt.

Español: dibujar un gato.

Veeg daarna met een zachte stofdoek de lijnen uit. Basisvormen Basisvormen verbinden De poten en de staart Het gezicht De strepen in de vacht aanbrengen Structuur aanbrengen De achtergrond Schaduwen aanbrengen Strepen vervagen De basisvormen van de kat Als ik naar een zittende kat kijk, zie ik over het algemeen 3 evengrote cirkels.

Een grote voor het hoofd en een kleinere voor het lijf van het katje. Medeauteur door 21 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, een poes tekenen in stappen.

Je e-mailadres wordt nooit gedeeld met anderen of op de website getoond. Pak een pen die het niet doet.

Een kat tekenen

Eventuele foutjes kan je nu nog makkelijk verbeteren. Het is zomervakantie en de twee hebben een hoop vrije tijd. Deutsch: Eine Katze zeichnen. Een grote voor het hoofd en een kleinere voor het lijf van het katje.

Na veel oefening en geduld zal je eindresultaat er als volgt uitzien. Verbind daarna de rechterkant van de 2de cirkel met de onderste cirkel, een poes tekenen in stappen. Hoog tijd voor een stappenplannetje om een cartoonfiguurtje te tekenen. Teken de omtrek van het hoofd en het lichaam. Teken de streep alsof je over een bol tekent. Vervaag weer met een doezelaar totdat je tevreden bent. Rozemarijn op 12 januari om Super schattig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Methode 2 van Veeg dan weer uit met de stofdoek. In het artikel basisvormen help ik je hiermee verder! Dit zijn kleine piramides.

Was dit artikel nuttig. Phineas tekenen Phineas en Ferb is een grappige tekenfilmserie die draait om de stiefbroertjes Phineas en Ferb. Schets een cirkel voor het hoofd en teken er een kruis in.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org