Whatsapp in icloud zetten


23.02.2021 Auteur: Othman

Er dient voldoende ruimte vrij te zijn op je iPhone en iCloud-account. Of misschien een nieuw iPhone-snoertje? Volg de stappen op het scherm om daarna je iPhone te herstarten.

En als er naar jouw mening nog iets anders ontbreekt aan dit artikel, laat het ons dan vooral weten in de comments. Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Log vervolgens in bij iCloud en probeer opnieuw te herstellen. Zie je die knop niet? Hieronder mogelijke problemen en oplossingen. Controleer of er genoeg ruimte vrij is op je iPhone om de reservekopie te herstellen. Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.

Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon? Of wil je echt alleen alles van WhatsApp opslaan in iCloud en de rest niet.

Al deze berichten, e. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. Zie ook dit artikel.

Het artikel is ondertussen aangepast. Opnieuw opstarten helpt niet.
  • Kies "back-up maken van gesprekken" en sluit vervolgens de app af. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.
  • Daarna is Whatsapp weer in eren hersteld. Wil jij als één van de eersten pronken met de nieuwe iPhone 12 of 12 Pro?

WhatsApp geschiedenis overzetten van IOS naar Android

In de meeste gevallen is de reservekopie nu ingeschakeld. Open de individuele chat of groepschat die je wilt bewaren.

Bij aanschaf van een nieuwe iPhone wil je al die bijzondere gesprekken niet zomaar achterlaten. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto.

Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie". Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken. Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken.

Als je je foto's ook wil meenemen vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net. WhatsApp reservekopie, wat te doen als het niet werkt. Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb. Ik was overgestapt whatsapp in icloud zetten een 4s naar 5, kees is klaar dacht ik?

Een WhatsApp-backup maken doe je zo

Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken. Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken. Maar dat gaat dan weer wel uren duren….

Een reservekopie vraagt om de nodige opslagruimte. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN. Met een upgrade verhoog je de opslagruimte. Met iTunes, whatsapp in icloud zetten. Een derde optie is het verwijderen van overtollige bestanden in iCloud Drive.

WhatsApp geschiedenis overzetten van Android naar IOS

WhatsApp kan reservekopie niet voltooien Soms krijg je de melding: WhatsApp kan reservekopie niet voltooien. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.

Quicktype toetsenbord gebruiken op een iPad. Soms krijg je de melding: WhatsApp kan reservekopie niet voltooien.

  • Ik heb begrepen dat dat problemen geeft is daar inmiddels een oplossing voor kunt u mij helpen, het is heel belangrijk dat in ieder geval een aantal Whatsapp bestanden volledig worde overgeschreven.
  • Jacques ik kan hier moeilijk advies over gegeven omdat ik dergelijke situatie nog niet heb meegemaakt.
  • Hier was ik al een tijdje naar opzoek.
  • Je kunt er ook voor kiezen om de grootte van de reservekopie te wijzigen.

Handleiding: gegevens vanaf een oude naar een nieuwe iPhone overbrengen. Ook als ik daarna mij 4s whatsapp opstartte gaf hij de melding je tel nr wordt op een andere mobiel gebruikt, uitzending gemist erica op reis sri lanka met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Extract app'.

Je kunt er ook voor kiezen om de grootte van de reservekopie te wijzigen. Zie ook dit artikel! Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen. Daarna kun je in de zijkolom de optie 'Apps' kiezen, zonder verdere verplichtingen. Die kunnen het wel voor je oplossen, whatsapp in icloud zetten. Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone whatsapp in icloud zetten.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Deze applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen". Ik heb begrepen dat dat problemen geeft is daar inmiddels een oplossing voor kunt u mij helpen, het is heel belangrijk dat in ieder geval een aantal Whatsapp bestanden volledig worde overgeschreven.

Je chatgeschiedenis herstellen. Je telefoon maakt dan een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu gepload naar iCloud. Zie verderop.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org