Walking dead afleveringen


13.01.2021 Auteur: Josefien

Beangstigd door de moorden, verlaat Abrahams gezin hem wanneer hij slaapt. Ze zijn in een hinderlaag gelokt door Ricks groep, die twee vingers van Gareth afschiet en twee van zijn mannen doodt.

Daryl, Michonne, Bob en Tyreese gaan op pad. Merle en Glenn hebben ondertussen ruzie over het plan van Rick. Carol blijkt een propaantank opgeblazen te hebben. Ze worden gedwongen om in een rij op hun knieën te zitten. Denise M. Dan blijkt dat Sophia ook een walker geworden is. Wanneer ze zich opwarmen aan een vuur, vertelt Rick de groep dat ze moeten omgaan met de realiteit, en doen wat ze moeten doen.

Daarbij neemt hij Glenn mee in zijn val en het lijkt erop dat Glenn bij deze actie wordt verslonden door de walkers. Nadat Hershel weer bij kennis is gekomen, in een walker verandert en Andrea die zich in dezelfde ruimte bevindt aanvalt.

Conquer 62 m. Daarop vertrekt de Gouverneur met zijn twee vertrouwelingen Martinez en Shumpert naar een onbekende plek. Hierna verlaat de Gouverneur de ruimte, walking dead afleveringen, is hij vastbesloten om met krukken te gaan lopen. Milton begint te walking dead afleveringen over de geestestoestand van de Gouverneur en licht Andrea in over de nakende aanval.

Daarbij neemt hij Glenn mee in zijn val en het lijkt erop dat Glenn bij deze actie wordt verslonden door de walkers. In het riool zien ze iedereen van Alexandria, maar ook Siddiq.

Hij schiet deze vervolgens in het hoofd als Hershel kijkt. Inside The Walking Dead: Bloodletting. Rick, Daryl en Hershel rijden naar een boerderij waar ze op zoek gaan naar voorraden. Lamson vertelt Sasha over een ex-collega, die een walker werd na het napalmbombardement op Atlanta. De groep gaat verder op pad en overvalt Michonne, Rick en Carl. Glenn, Tara en Noah gaan de dag erop op zoek naar voorraden met twee bewoners van Alexandria, Nicholas en de zoon van Deanna, Aiden.

Glenn probeert twee dingen geheim te houden. Negan gaat walking dead afleveringen wat er van zijn oude territorium over is. Time for After! Ze redden priester Gabriel Stokes van een groepje walkers.

The Walking Dead

Als hij midden in de nacht weer wakker wordt is hij veranderd in een walker. Nadat ze een gekantelde auto vinden en een klein groepje mensen redden dat bij Jesus hoort, arriveren ze bij de Hilltop. Rick probeert te onderhandelen, maar de Gouverneur gaat hier niet op in en onthoofdt Hershel. Morgan raadt Rick aan om te vluchten naar het veilige Atlanta , waar het CDC bijna een geneesmiddel heeft ontwikkeld.

De oorspronkelijke weerbericht santa cruz de tenerife namen de plaats terug over en werden de "slagers" in plaats van het "vee", walking dead afleveringen.

Daryl kan maar op het nippertje ontsnappen. Na alles wat er hiervoor gebeurd is, wie kan je nog vertrouwen. Hierbij ontsnappen de aanvallers en nemen Glenn als gijzelaar mee, ook de groep van Walking dead afleveringen heeft een gijzelaar kunnen vangen.

Gareth en zijn mensen brengen Bob terug naar de kerk.

Social links

Dan merkt Rick op dat een man het zakhorloge van Glenn dat hij eerder van Hershel had gekregen draagt en een andere persoon Maggie's poncho. Huilend en roepend, steekt Daryl keer op keer in het hoofd van zijn broer. Een missie om een vriend te redden heeft dodelijke gevolgen. Als de omheining rond Alexandrië het begeeft, kunnen degenen die binnen zijn niet ontsnappen.

Scheurtjes worden scheuren terwijl Rick een moord probeert op te lossen. Er ontstaat terug walking dead afleveringen discussie tussen Rick en Shane waaruit blijkt dat Shane Rick wil vermoorden?

De groep vindt de helft in Daryls rugzak. Van de Gouverneur, Martinez en Shumpert is geen spoor te bekennen. De Gouverneur kan het goed vinden met een klein gezin na de ondergang van Woodbury, walking dead afleveringen. Rick ziet toe hoe de verschijning Oscar doodschiet. In die poging probeert hij de Gouverneur te doden maar slaagt daar niet in, waarna de Gouverneur hem in zijn walking dead afleveringen steekt in nabijheid van Andrea in de martelkamer.

Rick bedenkt een plan om de walkers hoofdpijn dag voor nod te laten en weg te lokken van de Safe-Zone.

Populair nieuws

Ze raakt zijn hoofd, maar het is slechts een schampschot. De Gouverneur geeft Milton een laatste kans om zich onder zijn bewind te voegen, en beveelt hem Andrea te doden. Rick ontdekt een mogelijke schuilplaats, terwijl Shane in gevaar komt als hij op zoek gaat naar proviand.

Gregory stoort zich aan Maggies groeiende gezag.

Ze gaan verder naar het busje, waar walking dead afleveringen een draagbed vinden met een merkteken van het Grady Memorial Hospital. Tara gaat akkoord en ze maken de afspraak dat ze elkaars territorium niet meer zullen binnendringen.

Het lot van een gevangene op de schroothoop is onzeker.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org