Uitslag tijdrit tour vandaag


13.01.2021 Auteur: Robi

Tour Gefilmd vanuit de buik van het peloton: de val op 3 kilometer van de finish. Pogacar wisselde terwijl hij het tussenpunt overschreed met één seconde achterstand op Dumoulin, waar Roglic daar voorbij kwam op 37 seconden van zijn ploeggenoot.

Kan hij eenmaal boven zichzelf uitstijgen? Tour Declercq: "Het is heel speciaal om hier te winnen in de groene trui". Ronde van Frankrijk Het derde tussenpunt wint Dumoulin 27 seconden op Van Aert. TV gids. Bonifazio en Haller hebben een tijd van neergezet.

Lyon - Col du Grand Colombier. Kan Pogacar een wonder verrichten. Wout Poels heeft 'wel redelijk doorgedrukt', maar Soler blijft doorgaan. Dumoulin maakt op dit moment flink winst op Van Aert, laat hij weten bij uitslag tijdrit tour vandaag NOS, maar moet het wel met zijn tijdritfiets doen.

Van Aert heeft Izagirre bijna te pakken.

  • Maar goed allemaal grote onduidelijkheid, want er is geen enkele aanwijzing hoe het met de vorm van de renners staat omdat we al maanden geen wielrenner op de weg hebben zien koersen.
  • Dumoulin pakte ondertussen de eerste tijd aan de finish, met tien seconden voorsprong op Van Aert. Tour Gefilmd vanuit de buik van het peloton: de val op 3 kilometer van de finish.

RONDE VAN FRANKRIJK 2020

Van Aert is zeven minuten onderweg en zit aerodynamisch. Hij gaat nu klimmen! Tour Pogacar: "Dit is het mooiste verjaardagscadeau". Hij heeft zich he-le-maal leeggereden voor Mikel Landa afgelopen dagen. Tour Declercq: "Het is heel speciaal om hier te winnen in de groene trui".

  • Etappe Roglic en Pogacar strijden in tijdrit om Tour-winst.
  • Het is dus ook volledig onduidelijk welke renners voor welke ploegen opgesteld staan. Volgens de gegevens van de organisatie maakt Pogacar op dit punt al twaalf seconden terugpakt.

Hij verliest al bij het eerste tussenpunt anderhalve minuut op Kluge. Dit vinden wij jammer, want rondevanfrankrijk. Deze speciale trui bestaat sinds De negende tijd aan de voet.

Chtel-Guyon - Pas de Peyrol.

Tour de France artikelen

De Rus rijdt naar de elfde tijd en hij heeft veel pijn. Lees hier alles over de Tour de France het nieuws, het parcours, de renners, de ploegen, het etappeschema, de favorieten en het prijzengeld. Vooronderzoek naar dopinggebruik door ploeg Quintana in Tour de France.

Roglic heeft in het virtuele klassement nu een half minuutje.

De Giro begint 2 weken na de sprint op de Champs Elysees op 3 oktober en de Vuelta 3 weken nadat het roze is uitgereikt in Itali. Tour Skujins rijdt bijna met de billen bloot. Ook Carapaz is aan het klimmen. Tour opvallend Onweer boven op Val Thorens, uitslag tijdrit tour vandaag. Parijs is nog heeeeeel erg ver en dit jaar mogelijk dank je voor de felicitaties ver, we wachten af………?

Alles over de Tour de France 2020

De tweede die die magische grens verbrak was David de la Cruz. Pinot moest zich door een muur van supporters heen wurmen. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties.

Tom Dumoulin 3.

Dit vinden wij jammer, of kan Oliveira iets doen, uitslag tijdrit tour vandaag. Kwiatkowski rijdt naar de zevende tijd bij het eerste tussenpunt. Tour Ook de Tourduivel krijgt een drinkbus om wat af te koelen. Het zal aankomen op de klim. Overzicht Het etappeschema garmin vivoactive hr prijs de Tour de France Soler is geen topper tegen de klok, maar Van Aert nadert wel heel snel.

Moeten we dan wachten op Van Aert, want rondevanfrankrijk. Alessandro De Marchi 4.

Klassement na 20e etappe

Tour opvallend Grapjas Peter Sagan komt fotomoment van Ineos verstoren. Tour Twee verdachten in zaak-Arkéa-Samsic zijn weer op vrije voeten. Roglic is onderweg voor de laatste verkenning.

Ronde van Frankrijk Je gebruikt een adblocker. Jungels verliest het ruim van zijn ploeggenoot Cavagna.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org