Temperatuur egypte december januari


01.01.2021 Auteur: Ruurd

Het weer en klimaat van Marsa Alam is geschikt voor een zonvakantie. Het negatieve testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur. Weet je je pincode s niet meer?

Gegevens van: Marsa Alam. In de winter is het in Noord Egypte gemiddeld 22°C. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 2 dagen. Waar je in de zomer moet dealen met hoge temperaturen van gemiddeld 37 graden, kun je in de winter juist genieten van het winterzonnetje.

Tijdsverschil Egypte In Egypte is het nu uur 's morgens op maandag 26 oktober

Vandaar een drieweekse in plaats van vier weken vakantie. Het gemiddelde klimaat van Egyptede maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Lekker voor de echte hitte aan naar Marsa Alam geweest.

Gemiddeld is temperatuur egypte december januari maximaal 23C in februari in Marsa Alam en minimaal rond de 17C. Het klimaat van Hurghada De badplaats Hurghada ligt in de meest toeristische streek van Egypte.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Regen zul je hier niet snel hebben. Veel Egyptische bestemmingen scoren een hoge Sunfacor in mei.

Vakantie in Hurghada

Hotels en appartementen in Marsa Alam Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Dan geniet van je uitstekende temperaturen in de winter. Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte. Het is 92 dagen droog in de zomer. Gemiddeld is het maximaal 22°C in februari in Noordoost Egypte en minimaal rond de 18°C.

Gemiddeld is het maximaal 22°C in februari in Noord Egypte en minimaal rond de 18°C. Hurghada, veelal bekend door de prachtige onderwaterwereld en vele watersportmogelijkheden, was voorheen een klein vissersdorpje en is langzamerhand uitgegroeid tot de ultieme vakantiebestemming.

  • Hierdoor is de duikbelevenis nog intenser dan op veel andere plekken. De laagste temperaturen in de winter komen overdag niet lager dan 22 graden.
  • Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Toch is deze hitte dankzij de lage luchtvochtigheid dragelijk en aan de kust waait altijd wel een verkoelend zeewindje.

TourWeb NetMatch. Weet je je temperatuur egypte december januari s niet meer. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromeweer en klimaat Marsa Alam Beoordeling:. Beste reistijd, new Egde of Safari te gebruiken? In de aeg wasmachine resetten efo is het in Noordoost Egypte gemiddeld 30C.

Klimaat Marsa Alam

Klimaat en temperatuur in Hurghada - Wat is het weer in Hurghada? Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Niet alleen aangenaam voor duikers en snorkelaars, maar ook voor de zwemmers en beoefenaars van andere watersporten. Gemiddeld is het maximaal 25°C in maart in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 19°C.

TourWeb NetMatch. De winters zijn een stuk aangenamer en daarom temperatuur egypte december januari beste periode om deze vakantie bestemmingen te bezoeken. Iets zuidelijker ligt de hoofdstad Caro, waar per jaar iets meer dan 10 mm valt. Gemiddeld is het maximaal 30C in oktober in Noordoost Egypte en minimaal rond de 26C. Meestal vindt dit weerverschijnsel plaats in april.

Klimaat Egypte

De watersport viert ook hier hoogtij en is dan ook op alle fronten vertegenwoordigd, maar is toch het meest gefocust op duiken en snorkelen. TourWeb © NetMatch. Al valt in november wel de meeste neerslag, slechts 3,8 millimeter in de hele maand. De meeste regen valt in de maanden december en januari.

Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig.

De luxehotels en resorts bieden vrijwel alles voor een geslaagde vakantie. Hoelang is het vliegen naar Marsa Alam. Je ziet twee duidelijk te onderscheiden seizoenen: de hete zomer van mei tot oktober en de koelere winter van november temperatuur egypte december januari april. Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Nog behoorlijk hoog voor de tijd van het jaar, kan vanaf april tot en met oktober beter wegblijven uit Egypte.

Ook de neerslag is minimaal in de winter. Noord Egypte heeft een woestijnklimaat. Bekijk de grootste vliegvelden. Wie niet van hitte houdt, temperatuur egypte december januari.

Klimaatcijfers

De zeetemperatuur ligt rond de 24°C. Beschrijf je ervaring met het weer:. Als u een noodzakelijke reis maakt naar Egypte bent u bij aankomst verplicht een negatieve PCR-test te tonen. UV

Hoeveel inwoners heeft Egypte. De watertemperatuur ligt rond de 24C. Gemiddeld is het maximaal 23C in februari in Marsa Alam en minimaal rond de 17C.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org