Scherm laptop blijft zwart na slaapstand


12.01.2021 Auteur: Zenab

Lees een willekeurig artikel. Controleer, als het om een tablet of laptop gaat, of de batterij geplaatst is en of deze voldoende is opgeladen.

Dat laatste kun je controleren door met een zak lamp op het scherm te schijnen controleren of windows is opgestart.

Zoek in Windows naar Windows Security en open deze functie. De tip van Geelhoed werkt. Koppel de videokabel van zowel het scherm als de pc los en sluit ze weer stevig aan. Een ander probleem wat wel eens voorkomt, na de BIOS American Megatrends Scherm om precies te zijn volgt een zwart scherm met een knipperende streep linksboven. We proberen u op het juiste spoor te houden.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, probeert scherm laptop blijft zwart na slaapstand de stappen in Actie 6 om uw apparaat met Systeemherstel terug te zetten naar een eerder tijdstip.

Windows 10 Zoek en installeer bijgewerkte software- en hardwarestuurprogramma's voor een computer met Windows Sluit het apparaat met de juiste adapter op netstroom aan. U kunt informatie naar Microsoft verzenden zodat we Windows kunnen verbeteren".

Daarna klikt u op Wijzigen.

Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Dit artikel gaat over zwarte of lege schermen.
  • Een vergissing is dan ook zo gemaakt met het aansluiten van een HDMI kabel op een display poort. Antivirussoftware van derden verwijderen: Meld u aan bij Windows in de veilige modus Ga naar de sectie met de naam 'Vanaf een zwart of leeg scherm'.
  • Op de pagina De schema-instellingen wijzigen kiest u de gewenste beeldscherm- en slaapstandinstellingen. Die moet zorgen voor een goede driver.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

U kunt ook problemen oplossen met een blauw scherm. Deze site in andere talen x. Kort uitgelegd, de lamp achter uw scherm is stuk. Soms kunnen externe apparaten schermproblemen veroorzaken. Als de computer een permanente internetverbinding gebruikt, klikt u op Netwerkadapters.

Deze tabel bevat een overzicht van toetsenbordopdrachten van verschillende computersystemen voor het activeren en deactiveren van de videopoort. Een ander probleem wat wel eens voorkomt, na de BIOS American Megatrends Scherm om precies te zijn volgt een zwart scherm met een knipperende streep linksboven.

We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken:. Meld u aan met de referenties van uw HP account als hiernaar wordt gevraagd. Daarna klikt u op Wijzigen. Zoek en open Windows Update-instellingen in Windows. Dan moet het controlelampje indien aanwezig van de adapter gaan branden!

Vond u dit antwoord nuttig?

Maak, als de zaak werkt zoals jij dat wilt, zeker een backup, kan op de C schijf, een ext. Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Zoals gezegd, de laptop start op, alle lampjes gaan branden maar na verloop van tijd verschijnt er niets op het scherm van de laptop.

Als dat inderdaad het geval is, houdt er dan rekening mee dat een van die softwarepakketten misschien juist het probleem heeft veroorzaakt. Een pc-reparatiedienst kan dit eenvoudig repareren. Forums Mijn onderwerpen Gevolgde onderwerpen Gevolgde forums Huisregels?

Actie 3: Actie 3: Antivirussoftware van derden verwijderen Van bepaalde antivirussoftware van derdenĀ is bekend rieten stoel schilderen deze een zwart of leeg scherm veroorzaakt. Zoek in Windows naar Beheer uw account en open deze functie.

Problemen met de slaapstand en stand-bymodus na een upgrade naar Windows 10 oplossen

Het is maar net hoe oud de laptop is. Als ik knoppen intik functioneert er ook niks, ik kan niet capslock aanzetten oid. Actie 1: Start het apparaat opnieuw op Als het indicatielampje op uw harde schijf uit is, wat betekent dat er geen activiteit op de harde schijf is, start u uw apparaat opnieuw op. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 20 oktober Views

Dus ofwel doordat ik de klep dicht heb gedaan en dan heropen krijg ik een zwart scherm, of doordat ik de laptop een tijdje open laat staan en dan als ik terugkom is het scherm ineens zwart. Echter staat er aangegeven dat er wel verbinding is. U moet dit mogelijk doen voor alle vermelde apparaten, netwerkadapters en gelu. New Zealand - English. De andere software kun je tijdelijk uitschakelen middels de procedure voor schoon opstarten. En het eerste wat je in dit geval moet doen.

In de volgende artikelen vindt u meer hulp bij foutberichten en andere problemen iphone 6s vindt geen wifi Windows Update. Windows geeft voorafgaand aan het opstarten scherm laptop blijft zwart na slaapstand melding weer. Iemand een oplossing!

Een extra monitor aansluiten

Typ explorer. Alle producten. Als u in de tabletmodus werkt, drukt u binnen 2 seconden driemaal tegelijkertijd op de knoppen volume omhoog en volume omlaag.

Afhankelijk welk merk en chip er in uw laptop zit. Tunisie - Franais. Stap 2: Activeer het toetsenbord om de computer uit de slaapstand te halen U kunt het probleem mogelijk oplossen door uw toetsenbord te activeren om uw computer uit de slaapstand te halen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org