Italiaans restaurant putten il cardellino


07.03.2021 Auteur: Huig

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Smaak niet bijzonder.

Al met al een restaurant waar ondanks de Italiaanse naam blijkbaar een Hollandse zuinigheidsmentaliteit heerst. Ook de pizza carpaccio was heerlijk. Il Cardellino 8. We maakten gebruik van de 2 is 1 korting, en een heerlijk menu.

Nieuwe start Il Cardellino wo 23 mei ,     Nieuws. Neem wel even de tijd.

De mensen zijn heel aardig en vrolijk en zorgen voor de juiste en gezellige sfeer die past bij het heerlijke eten. Is dit uw vermelding. Lekker gegeten voor prima prijs en bediend door aardig personeel. Lekker pizza en limoncello terasimu gegeten. Het voorgerecht was gevulde aubergine met scampi die smaakte verukkelijk.

Bediening geeft aan dat het druk is als excuus, terwijl de zaak nog geen eens half vol zat. De reactie hierop was dat ze nog nooit iemand hadden die de pizza Niet lekker vond.
  • Lijst wordt bijgewerkt Dinsdagavond hier gegeten.
  • Zeer gastvrij ontvangen.

Hoe was jouw ervaring?

Huisgemaakte citroentaart als dessert Beoordelingen In de bediening liepen twee vriendelijk maar enorm onervaren bedieningsmedewerksters rond. We moesten er even op wachten 5 kwartier voor twee pizza's vind ik lang, zeker aangezien het niet zo druk was , maar het was het wachten waard!

Wij gaan zeker daar nog eens eten. Community Hoe was jouw ervaring?

Wijn in portglas, bediening erg aardig en attent, na commentaar. Eten was heel lekker. Karin v esch. Volgens de kassa niet en de kok heb ik niet te pakken kunnen krijgen.

Het was erg lekker en gezellig. Was totaal geen probleem en italiaans restaurant putten il cardellino niet in rekening gebracht. De familie pizza die we hadden was perfect en super lekker. Die Toscaanse en de Napolitaanse invloeden vinden onze hoog soeren wandelen hond ook terug in hun gerechten.

Corona informatie

En weet wat je die dag gedaan hebt met als afsluiting een geweldig toetje. Snelle service en prijs en kwaliteit was allebei goed. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Italiaans restaurant putten il cardellino is erg karig en het is vaak erg warm binnen! Wij hebben hier heerlijke pizza's gegeten. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Marcel Timmerman 13 punten. Tot 15 juni krijgt ieder gezelschap dat dit krantenartikel meeneemt tijdens een etentje bij Il Cardellino 10 procent korting op de rekening en per persoon een gratis cocktail ook non-alcoholisch van het huis. Goede ingredinten zijn de basis voor al onze gerechten.

Dan gaat ze ook nog geregeld naar, kenissen van haar om uitgebreid mee te gaan kletsen.

Proef de pure eenvoud uit Italië

Vanaf middernacht: ophokplicht voor kippen bij commerciële pluimveehouders , PUTTEN ANP Commerciële pluimveehouders moeten hun kippen vanaf middernacht binnenhouden, zo meldt het ministerie van Landbouw. Het personeel was heel erg vriendelijk. We hebben voor de 2e keer hier gegeten we namen beide het weekend menu vis. Het eten is prima, maar je zou alleen al voor de sfeer van de baas en het personeel al komen. We kunnen eventueel wel een karaf bestellen.

  • Datum van bezoek: september
  • Beoordelingen filteren.
  • Voor het eten zouden we zeker terug gaan!
  • Let op: zondag gaat de wintertijd in.

Beoordeeld op 3 januari lekker italiaans en simpel italiaans restaurant putten il cardellino. Het restaurant was wel heel wit en deed daarom een beetje koel aan. Geweldig lekker. De meloen was heel erg waterig. Martijn en Mirjam. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Komt ze terug om de bestelling op te nemen en we vragen en zijn de scampi's gepeld.

Waarderingen en beoordelingen

Absoluut een aanrader. Geen grote kaart maar wel prima bereid. Ik had gereserveerd voor 2. Ondanks de sfeer reden genoeg om hier nog eens te gaan eten.

Piet 15 punten. We kwamen binnen en werden hartelijk ontvangen door mevrouw. Wat dus niet echt voldoende was we beseften pas later dat de kaart heel anders was en met name veel duurder.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org