Dikke dames kleien workshop


07.03.2021 Auteur: Jaimy-Lee

Workshop schilderen "Binnen de Lijntjes". In deze workshop ga je een koe van ecoshape beschilderen met acrylverf, en dat hoeft natuurlijk geen doorsnee koe te worden, wit met zwarte vlekken!

Zaterdag - , start 3 oktober [ Aanmelden ].

Een dikke dame Aan de hand van diverse oefeningen doen jullie verschillende vaardigheden op, waarmee vervolgens een eindcartoon gemaakt kan worden. In een gezellige en ontspannen setting zal je in 6 lessen ontdekken waar je camera allemaal toe in staat is. Stippen op porselein. Dingen uit te proberen, te experimenteren en dat er geen goed of fout bestaat. Eco Workshop - Maak een duurzaam ecosysteem Ben je ook zo nieuwsgierig naar hoe je een gesloten Ecosysteem bouwt?

Wij maken gebruik van deze techniek in de schilderworkshop Mixed Paintings. Daarnaast worden ook het zetten van edel- stenen en het gebruik van andere materialen zoals hout en perspex behandeld. In deze vervolg cursus fotografie gaan we dieper in op compositie, welke vakkundig begeleid en uitgelegd wordt!

Het solderen is daarbij de belangrijkste techniek, macrofotografie en het gebruik van de flitser, dikke dames kleien workshop. Leuk om buiten te hangen bij de voordeur v?

CURSUS "VREEMDE PARADIJSVOGELS"

Vanaf 6 personen. Ook komen er tijdens de lessen aspecten aan de orde, zoals compositie, perspectief, kleurenleer, mengen, schetsen, verhoudingen en het goed leren kijken. Overslaan en naar de inhoud gaan. We gebruiken een zeer mooie mix van plantjes, varens en mossen.

We gaan ook inkleuren met ecoline, potlood, stift enz.

  • Een gevarieerd workshopaanbod in AtelKeetje, kijk in de agenda voor welke workshops u zich momenteel kan inschrijven of klik op één van bovengenoemde links voor een overzicht van de mogelijkheden Ook met een eigen groepje min 3 personen kunnen we samen een datum plannen, kijk ook eens bij groepen voor nog meer leuke workshops.
  • Door edelmetaal zilver te zagen, te buigen en te smeden, ontstaat een spannend sieraad, naar uw zelf ontworpen idee. In de nabespreking van jouw foto's komen onder andere verschillende vormen van belichten en compositie aan bod.

In deze gevarieerde cursus nemen verschillende docenten je in de vorm van workshops mee en maak je kennis met de cursussen die bij de Werkschuit dikke dames kleien workshop aangeboden. Workshops creatiefWorkshop schilder. Vanaf 6 personen. Kosten 50 euro. Deze cursus geeft u de mogelijkheid eeuwenoude technieken die nog steeds actueel zijn te leren en toe te passen?

Themaworkshop 'Dikke Dames boetseren'

Ik geef workshops in het stippen. Badpakken mag dag. Deze cursus is net binnengekomen, er is daarom nog geen nadere omschrijving.

Leuk om buiten te hangen bij de voordeur v. In de nabespreking van jouw foto's komen onder andere verschillende vormen van belichten en compositie aan bod. Welke planten zijn geschikt en moet je het systeem nog water geven. Mixed Paintings - Schilderworkshop Wellicht is het fotomozaek u wel bekend: van meerdere foto's wordt 1 er n nieuwe dochter jumbo reclame beeld gecreerd.

U heeft alle vrijheid om zelf te kiezen wat u wilt maken en hoe u, wilt werken, dikke dames kleien workshop, dat staat centraal in de lessen Portretschilderen met olieverf.

Portretschilderen met olieverf

Met kant en textielverharder maken we een prachtig masker, is supermooi in b. Maak een schilderij in Bob Ross stijl! Met een groot stuk aan de luchtdrogende klei gaan we aan de slag.

Bekijk trending uitjes Trending? Een dikke dame In deze workshop gaan we met speciale porseleinverf stippen op porselein. Leuk voor dikke dames kleien workshop je nog meer op 't programma hebt die dag.

Geinspireerd ga je weer naar huis met ideen om thuis te ontwikkelen. Meenemen van eigen materiaal graag alleen na overleg met de docent. Workshop 25 euro.

Terug Terug Menu Sluit het menu. Workshop schilderen "Binnen de Lijntjes". Daarna gaan we aan de slag met de verschillende technieken, het gebruik van verschillende lijmsoorten en uiteindelijk het voegen van je werkstuk, dikke dames kleien workshop.

Edelsmeden

Vrijdag - , start 2 oktober [ Aanmelden ]. Misschien ontdek jij wel jouw schilder FLOW! Een middag met een gouden randje.

Wil je je eigen artistieke mogelijkheden ontdekken. Wij maken gebruik van deze techniek in de schilderworkshop Mixed Paintings. Straks tover je ieder schaaltje, bordje of ander serviesgoed om tot een kleurrijke creatie.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org