Auto huren mallorca airport


14.01.2021 Auteur: Bahar

Ga niet via de aankomsthal. Een e-mail is succesvol verstuurd.

Ontdek nog veel meer op blog. Fietsen op het eiland. Waarom Hertz Beste prijsgarantie - in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Hertz prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen Geen annulerings- of wijzigingskosten Tot 2 dagen voor ophaaldatum Geen verborgen extra's die betaald moeten worden - diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen Meld u kosteloos aan voor ons loyaliteitsprogramma Gold Plus Rewards en geniet van gratis WI-FI.

Green Collection Green. Mallorca Airport in het kort Mallorca is een populaire vakantiebestemming.

Palma Palma de Mallorca is duif met blauwe ring hoofdstad en de grootste stad van de Balearen in Spanje.

Een paspoort of ID-kaart is ook niet overbodig. Parkeren Parkeren in Palma de Mallorca kan best lastig zijn en rond het centrum zeker niet gratis. Ophaaldatum en -tijd? Dorpje Cala Radja met de leuke kleurige beelden van grappige vogels langs de boulevard zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen, auto huren mallorca airport.

Weer op Mallorca Mallorca heeft een aangenaam mediterraan klimaat met warme zonnige zomers en zachte winters. Vanwege de vele verschillende reizigers die iedere dag langs onze vestigingen wandelen, bieden we een breed scala van auto's om aan uw behoeften tegemoet te komen: van slimme executive sedans tot compacte hatchbacks voor het hele gezin.
  • Hup, je huurauto in!
  • Peter zegt:. Auto huren op Palma de Mallorca airport Autohuur op Palma de Mallorca airport is razend populair vanwege de vrijheid en flexibiliteit die toeristen wordt geboden wanneer zij een auto huren.

Vragen over autohuur en corona?

Mocht u dan niet akkoord gaan, dan kunt u gratis en te allen tijde minimaal 48 uur van tevoren uw boeking annuleren. Daar was het druk en hebben we drie kwartier moeten wachten , er was geen gelegenheid om te zitten. Theodorus zegt:. Hoewel er veel is om uit te kiezen, zijn de vistapas echte aanraders. Beheer gemakkelijk uw reservering zonder account.

Er zijn 2 VIP lounges op de begane grond in de vertrekhal.

  • Jane zegt:. Martijn zegt:.
  • Cala Millor is een leuke plaats zonder de schreeuwerige uitgaansgelegenheden zoals die rond Palma de Mallorca kenmerkend zijn. Als populaire toeristische bestemming kan het lokaal regelen van een huurauto in het hoogseizoen nogal hectisch zijn.

Standard jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec Gemiddelde dagprijs Standard. Ook werd de bus wel erg vol. Renatus zegt:. In Manacor vindt u de beroemde Grotten van Drach Cuevas del Drachvier enorme grotten vol met schitterende auto huren mallorca airport en kalksteenformaties. Kijk op de schermen voor de actuele vertrektijden of kijk op de website van de luchthaven of op de app voor actuele informatie over je vlucht!

Auto huren op Palma de Mallorca airport Wil je een auto huren op de airport van Mallorca!

Zoek, vergelijk & boek!

Op Mallorca zijn de verkeersregels bijna gelijk aan de regels in de rest van Spanje en Europa. Het werd oorspronkelijk gebouwd als Arabisch fort, maar in de 14 e eeuw opgeëist  als officiële koninklijke residentie.

Controleer de naam van de bestemming of maak een keuze uit de lijst met mogelijke inleverlocaties. Beschikbaarheid van vergaderzalen is op aanvraag.

My Sunny. Recente reviews Gemiddelde beoordeling: 7. Geld storten prijs is like little Barcelona, les mass tourism! Richardus zegt:. Voer uw emailadres in, auto huren mallorca airport. Kijk op de schermen voor de actuele vertrektijden of kijk op de website van de luchthaven of op de app voor actuele informatie over je vlucht.

Read more?

Nieuwe algemene voorwaarden

Je kunt ook op veel plaatsen met een boot de zee op gaan. MM MM januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Zie je schade? We rekenen nooit extra kosten zoals betalings- of reserveringskosten.

Alles heel overzichtelijk en duidlijk aangeven. Vanaf auto huren mallorca airport luchthaven is het makkelijk te reizen met een huurauto. De autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal of direct op de luchthaven. Maak een tocht naar het natuurpark Sa Dragonera  op het onbewoonde rotseiland voor de westkust van Mallorca. Optioneel kan een aanvullende verzekering voor ramen of banden worden afgesloten.

Aantal chauffeurs : Als u tijdens uw reis met andere chauffeurs wilt wisselen, klikt u op "extra bestuurder".

Dit aanbod is gevonden op 28 sep.

Huurauto zoeken

Huurauto beoordeling van Mendy D. Controleer de naam van de bestemming of maak een keuze uit de lijst met mogelijke inleverlocaties. Maurice zegt:. Gemiddelde beoordeling: 7.

I Believe that Valdemossa was beautiful, there was also an auto huren mallorca airport, landscapes and old villages. U kunt uw instellingen bij toekomstige bezoeken aan deze website op elk gewenst moment wijzigen door op de link 'Mijn cookies beheren' onder aan de webpagina te klikken.

Een paspoort of ID-kaart is ook niet overbodig.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org