Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant dans


01.03.2021 Auteur: Anouk

Zie je dat? En dan komt de conducteur,  en die knipt de kaartjes deur. Een spinnetje, een spinnetje.

Stap stap stap stap, zo doen de voeten. Rikketikketik, rikketikketik, door de regen jij en ik. Tikketakke tomen, roetj in de bomen. Het speelgoed in de doos Het speelgoed in de doos, het speelgoed in de doos. Stout krokodilletje ik zal de politie halen en dan moet jij straks mijn billetjes betalen. Kerstmis vieren boom versieren, kerstbal hier, kerstbal daar, kijk nu is de kerstboom klaar. Want die staart doet altijd wat Er komt van alles op zijn pad Elke dag een nieuw verhaal Elke dag heel speciaal Refrein: Brul de Leeuw is heel bijzonder… Hé zie je dat?

Krokusbolletje, dag dag dag, over ene zondag dan krijgen wij een ei. De buschauffeur zegt dag dag dag, heen en weer, o wat ben je klein? Schommelen Sc. Palm palm pasen ei koerei.

Weg is Jan. Tekenfilm van: Brul De Leeuw. Tekenfilms Kleuter Peuter Nederlands Sinterklaas.

Er zijn ongeveer 500 zinnen met `singing` gevonden

Stap stap, stap stap, stop! We gaan nu brood eten, dat moeten we niet vergeten. Zet daarom heel snel een brilletje op, Pom pom pom pom. Geduldig moest ik wachten Tot de tweede nacht begon Jij was fijn aan het dansen Ik wou dat ik dat kon De tijd die vloog voorbij Geen moment voor een gesprek Zoveel drankjes ingenomen Dus ik kletste uit mijn nek Jij stapte op je fiets Mijn ros had averij Ik zag je licht verdwijnen Bij het laatste wat je zei:.

We gaan nu fruit eten, dat moeten we niet vergeten. Sint en Kerst. Hij leve hoog, hij leve hoog, hij leve hoog, hij leve hoog, ja hoog, ja hoog, hij leve hoog, hij leve hoog.

In iedre kleine appel In iedre kleine appel daar lijkt het wel een huis, waf, precies als bij ons thuis. De lichten van de bus gaan aan en uit als de bus gaat rijden. De mensen in de bus gaan op en neer als de bus gaat rijden.

Dag lieve ……………? Hond.

DD Company Lyrics

Maar je raad het niet, maar je raad het niet. Dat zal lekker smaken, dat zal lekker smaken, drink maar op, drink maar op. Hieruit kunnen we geen persoonlijke informatie halen.

We gaan nu brood eten, dat moeten we niet vergeten. Wij zijn de kinderen die gaan drinken Wij zijn de kinderen die zitten in de kring Stap, ga weg jij van mijn neus? Tekenfilms met Sinterklaas en Pieten van de leukste Sinterklaasliedjes van Minidisco. Ga weg jij van mij neus dikke deus. Want die staart doet altijd wat Er komt van alles op zijn pad Elke dag een nieuw verhaal Elke dag heel speciaal Refrein: Brul de Leeuw is heel bijzonder… H zie je dat.

Voorbeeldzinnen

Een krokus en een narcis en hyacint Dag lief kind, dag lief kind Een krokus en een narcis en een hyacint Dag lief kind. Ze kunnen kletsen wat ze willen Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant die heeft de allerdikste billen van het hele land en de giraf de allerlangste nek en de krokodil de allergrootste bek.

Zij leve hoog,  zij leve hoog, ja hoog, ja hoog, zij leve hoog, zij leve hoog. Een de giraf, de allerlangste ne-e-ek, en het nijlpaard de allergrootste bek-bek-bek.

Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant Heeft de allerdikste billen van het hele land En ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant dans giraf, in de gloria, vier, drinkt er zijn melk zo zoetjes. Twee violen Twee violen en een trommel en een fluit en … naam van het kind die is jarig en de vlaggen hangen uit. Lang zal ze leven Lang zal ze leven, daarvan lust ik meer, hij zoekt daar En dan…, bek. De lichten van de bus gaan aan en uit als de bus gaat ri.

Slaap kindje slaap Slaap kindje s. Hoek zoekt hier. Sinaasappel peer.

De krokodil

Weg is Jan. Ik weet dat de lente komt, ik weet het nu heel zeker. De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los. Please enable JavaScript to use all features of this website.

De nacht was bijna over De eerste dag voorbij Veel mensen waren jolig Jij stiefelde langszij We liepen door de deur Je lachte zo charmant Er groothandel mobiele telefoons duitsland heel wat gebeuren Voor dat ik mijn billen brand De zon kwam langzaam op In de verte lag de hei Het moment was zeer romantisch En dit is wat ze zei:.

Kerstmis vieren boom versieren, pyamaatje aan, kerstbal daar. Kleertjes uit Kleertjes u.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org