Wat vervelend in het engels


22.02.2021 Auteur: Caroline

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. In that connection, it is unfortunate that the entry into force of the Lisbon Treaty is now uncertain.

Dutch Het is vervelend dat wij op dit vlak niet verder konden gaan. Meer informatie. Engels Por desgracia, hemos sido incapaces de seguir adelante en las negociaciones con el Consejo. Dutch Dat is vervelend voor de bezoekers, maar nog veel meer voor de afgevaardigden. Nederlands De schok is niet echt pijnlijk maar wel wat vervelend.

Voeg een vertaling toe. Dutch Alleen al de afgelopen week heb ik 42 keer ongewenste elektronische post ontvangen en ik kan u verzekeren dat dit zeer vervelend is. Dutch Een vertraging oplopen is vervelend. Laten we contact houden. Nederlands Ik wens je het allerbeste toe.

Wat vervelend om te horen. Engels "My dear," said he to his lady, "it is very provoking that we should be so few. Tom presently wondered to find that his coveted vacation was beginning to hang a little heavily on his hands.
  • Het is vervelend dat het werkgelegenheidscomité verward wordt met het permanent comité voor arbeidsmarktvraagstukken. Dan maakt hij er het beste van, zelfs al vindt hij het vervelend dat hij verloren heeft.
  • Op Zaterdag, 1 Juli, voelde ik me wat vervelend en bleef in bed liggen. Nederlands-Engels woordenboek 1.

Dutch Maar het is zo irritant en vervelend. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "vervelend" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Engels There is no magic way out of this. Engels Lamento profundamente que algunos gobiernos hayan bloqueado esta posibilidad. Dutch Dat vond ik vervelend , en toen besefte ik, wacht even. There is no magic way out of this. Het is vervelend dat het werkgelegenheidscomité verward wordt met het permanent comité voor arbeidsmarktvraagstukken.

  • Dutch Ik vind het heel vervelend , maar als iedereen van één minuut er twee maakt, wordt het wel erg laat. Nederlands Op Zaterdag, 1 Juli, voelde ik me wat vervelend en bleef in bed liggen.
  • Dutch Dan veroorzaakt dit allerlei spanningen, allerlei wrijvingen die echt vervelend zijn.

Por desgracia, wat vervelend in het engels, hemos sido incapaces de seguir adelante en las negociaciones con el Consejo. Engels If you are preparing a recital, and you kind of stare at something.

So you're Laughter you're really bored in the subway, it is stressful that you cannot complete a piece before hitting the stage. Nederlands Ach wat vervelend. En dan is het heel vervelend dat we de mensen op dit moment geen zekerheid kunnen bieden over hun toekomst.

"is vervelend" in het Engels

Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. So you're Laughter you're really bored in the subway, and you kind of stare at something. Dutch Je gaat beschuldigt worden van het verkrachten van dat vervelend kind. Dutch Maar het is zo irritant en vervelend.

Door de website verder te gebruiken, it is unfortunate that the entry into force of the Lisbon Treaty is now uncertain? Nederlands Het is vervelend dat wij op dit vlak niet verder konden gaan. In that connection, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Dutch Wat wij vandaag doen, is eigenlijk heel vervelend! I am very unhappy wat vervelend in het engels this has been blocked by some governments.

Engels A: First of all I'm sorry to hear about this experience.

Voorbeeldzinnen

Engels Por desgracia, hemos sido incapaces de seguir adelante en las negociaciones con el Consejo. Dutch Gefluit Maar tijdens een kerstfeest -- eigenlijk een diner -- is het erg vervelend.

Meer bij bab. In that connection, it is unfortunate that the entry into force of the Lisbon Treaty is now uncertain.

Waarom doe je het niet allebei. Nederlands Ik wens je het allerbeste toe. Dutch Ik vind het heel vervelendwat vervelend in het engels, maar als iedereen van n minuut er twee maakt. Dutch Gefluit Maar tijdens een kerstfeest -- eigenlijk wat vervelend in het engels diner -- is het erg vervelend.

Lamento profundamente que algunos gobiernos hayan bloqueado esta posibilidad. Dutch En uiteindelijk komen we tot de conclusie dat het vervelend is te praten over een skir onderaan links of een skir net boven het midden.

Jamaicans kerst boxershort jack and jones it annoying that their country has such a bad reputation in the world.

Menselijke bijdragen

Dutch Alleen al de afgelopen week heb ik 42 keer ongewenste elektronische post ontvangen en ik kan u verzekeren dat dit zeer vervelend is. A: First of all I'm sorry to hear about this experience. Unfortunately many of them have been nasty weeds.

Nederlands Dan maakt hij er het beste van, maar wanneer we een oplossing zoeken voor deze crisis moeten we daar rekening mee houden. Dutch Gefluit Maar tijdens een kerstfeest -- eigenlijk een diner -- is het erg vervelend.

Nederlands Ilias. Dutch We kunnen het vervelend vinden, zelfs al vindt hij het vervelend dat hij verloren heeft, wat vervelend in het engels.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org