Omgekeerd afbeelding zoeken iphone


07.03.2021 Auteur: Shalini

Maar daarvoor heeft u een desktopversie van Google Afbeeldingen zoeken nodig. WatchOS 7 downloaden en de nieuwe Apple Watch-update installeren.

Hoe YouTube-video's op Android te downloaden en op te slaan! Beste gps-tracker voor kinderen in Nancy I. Herstel en los problemen op met uw Aanbevolen, Hoofd- advertentie alternatief aankondigingen apps beste galerij bedrijf coole gadgets. U hoeft niet langer afhankelijk te zijn van uw computer om dit voor elkaar te krijgen. Breng de afbeelding die je wilt zoeken naar voren en druk op de afbeelding om het menu te laten verschijnen.

Exclusieve nieuwe iPad Air - Wat is er nieuw om te zien?

Lees meer. Temperatuur egypte december januari vinden van een onbekende bron van de afbeelding wordt Reverse Image Search genoemd. Pokemon Go-kaartvolgers die nog steeds werken 15 oktober Meer dan een paar van deze resultaten zouden afkomstig kunnen zijn van Pinterest, dat het beeld in wezen hervertelt zonder gerelateerde informatie, omgekeerd afbeelding zoeken iphone.

Wat de app onderscheidt, is dat gebruikers kunnen profiteren van meerdere zoekmachines zoals Google, trucs. Ti. Sign in.

Zoeken naar afbeeldingen op de iPhone met behulp van Safari Zoals jullie misschien allemaal weten, is Safari de standaardwebbrowser voor iOS-apparaten en is deze ook degene die door de meeste iOS-gebruikers wordt gebruikt, dus laten we je weten hoe je afbeeldingen kunt omdraaien in Safari. U hoeft niet langer afhankelijk te zijn van uw computer om dit voor elkaar te krijgen.

Over Danny

Het presteert in zowel Google- als Yandex-engine. Berichten aankondigen met Siri uit en aan in het iPhone Control Center. Tik op Desktopsite aanvragen. Problemen oplossen Hoe u uw Buggy of niet-reagerende iPhone of…. Isabella M - 22 oktober 0.

  • Reversee is een app die optreedt als een tussenpersoon tussen de foto's die op uw iPhone en Google Afbeeldingen zijn opgeslagen.
  • Met behulp van de ingebouwde camera-interface van de app kunnen gebruikers gemakkelijk de gewenste foto's maken en het zoeken naar afbeeldingen omkeren met behulp van de visuele zoekmachine van het bedrijf die wordt aangedreven door de API voor beeldherkenning van CloudSight. October 22,

Houd vervolgens de afbeelding lang ingedrukt totdat een menu verschijnt. Drie eenvoudige manieren om uw Apple TV opnieuw op te starten. Wachtwoord vergeten! Welnu, er zijn verschillende apps beschikbaar in de Apple App Store. Isabella M - 22 oktober 0.

Zoeken met een foto

Sign in. Apple One bundelt alle services van Apple in één maandelijks abonnement,…. Dus, ben je klaar om het zoeken naar afbeeldingen op je iPhone vanaf vandaag om te keren?

Breng de afbeelding die je wilt zoeken naar voren en druk op de afbeelding om het menu omgekeerd afbeelding zoeken iphone laten verschijnen. Er zijn veel applicaties ontwikkeld om het uit te voeren voor zowel Android als IOS. Lees meer. Het is geen verrassing dat bijna iedereen Google gebruikt om hun zoekopdrachten online te doorzoeken, maar wat als de vraag eigenlijk een afbeelding is.

Toggle navigation.

Labina N - 21 oktober 0. Installeren: gratis, met in-app aankopen Opmerking : voor nog een aantal reverse image search-apps op de iPhone, bekijk onze lijst met de beste reverse image zoek-apps voor Android en iOS. Net als de vorige twee toepassingen, maakt Veracity het zoeken naar afbeeldingen in omgekeerde volgorde eenvoudig.

Met een ontwerp dat zoveel glas gebruikt, is het laatste dat u wilt. U kunt kiezen om te zoeken door de URL van de afbeelding te plakken of deze rechtstreeks vanaf uw iPhone te uploaden. Deze methode werkt met elke Android-browser, omgekeerd afbeelding zoeken iphone. Tips en trucs voor Apple-gadgets Neem contact met ons op: contact nl. Wachtwoord herstel. U kunt het eenvoudig downloaden via de Play Store. Enkele basisprincipes die u moet weten.

Reverse Image Search Apps voor iPhone

Apple kondigt de 8e-generatie iPad aan: sneller, krachtiger en toch betaalbaar. Get help. Beste muziekapps: topkeuzes voor het streamen en creëren van muziek.

Feed Informatie, Een e-mail. Je wachtwoord vergeten. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan de desktopversie van de webpagina op Safari te gebruiken voor al mijn reverse image-zoekbehoeften over het installeren van applicaties van derden op mijn iPhone.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org