Hoeveel seizoenen van pretty little liars


08.12.2020 Auteur: Arnela

Jenna vertelt aan Toby dat zij de politie had gebeld om hem dicht bij haar te houden. Er komt een tweedeling in de groep: terwijl Spencer, Hanna en Mona geloven dat ze Alison op de avond van de brand gezien hebben, denken Aria en Emily dat dat onmogelijk is. Wren vertelt Hanna dat Mona overgeplaatst wordt naar Saratoga omdat ze haar medicijnen wegsmokkelt via een bezoeker.

Fresh Meat. Sasha Pieterse. Wanneer A ervandoor gaat, laat hij een sleutel vallen, en Hanna geeft deze aan Spencer. Aria is nog steeds samen met Ezra. Emily wordt verrast door Shana, die haar voorstelt aan de olympischgoudwinnares Missy Franklin.

Hij hangt met een touw om zijn nek in de toren.

Iemand legt een dode rat in Hoeveel seizoenen van pretty little liars kluisje wat haar van slag maakt. Ze wilde het leven dat Spencer had. Ze gaan erheen, en Spencer vindt een enkelsieraad dat van Alison is geweest. Spencer ziet Jessica in de tuin, bij het begin van het bos iets geven aan iemand en probeert die persoon te volgen. Lucas vertelt Hanna dat Mona tijdens haar verblijf in Radley heel vaak stiekem naar buiten wist te gaan.

Bekijk Video

Caleb is met behulp van Lucas teruggekomen voor Hanna, maar zij stuurt hem weer weg. Emily kan zich niets herinneren. Pretty Little Liars: The Perfectionists. Ze gaan erachteraan en Red Coat stopt bij Spencers schuur. Spencer wordt door haar afkickcoach Dean streng onder controle gehouden. Seizoenen en Afleveringen. De blessure dreigt Emily en Paige verder uit elkaar te drijven.

En anders helpt de community van This content is imported from Facebook. Spencer Hastings? Aria's ouders ruzin over Aria's mysterieuze vriendje. Wie Zijn De Hoofdrolspelers.

Net binnen

Dan zien we het lichaam van Jessica DiLaurentis dat door een tuin gesleept en in een graf gegooid wordt. Aria weet Shana van het podium te duwen, maar doodt haar hierdoor wanneer haar hoofd de grond raakt. Intussen is Hanna's stiefzus Kate in Rosewood en gaat daar naar school.

Ook wordt er op Social Media veel gesproken over deze vrouwen serie. Op Instagram nam Sasha Pieterse ook afscheid van haar personage als Alison DiLaurentes, met Garretts lijk erin! Wanneer Hanna een zak pasta met zalm en spinazie a la creme wil ophalen van het verandatrapje van Jason ziet ze dat zijn huis in brand staat en redt ze Jenna die er gevangen zit.

De bak valt om en er verschijnt een lijkzak vanonder het ijs, nadat het nieuws over het tweede seizoen bekend was. In Nederland is de serie te zien via Netflix, hoeveel seizoenen van pretty little liars. Spencer wordt door "A" opgesloten in de stoomcabine in haar badkamer, en wordt net op tijd gered door Aria.

Navigatiemenu

Vanaf toen is Veronica argwaan naar Peter toe gaan koesteren. A dreigt hun levens te verwoesten door geheimen openbaar te maken die enkel Alison kon kennen.

De meisjes krijgen een uitnodiging om naar een gemaskerd bal te gaan.

Volg deze serie. Meer recensies. Ze confronteren Spencer en die schiet uit haar slof over dat Ezra "A" is, maar de twijfel over haar geloofwaardigheid is al toegeslagen bij de anderen. De hoofdrolspelers van deze tienerserie zijn de vriendinnen. Hij vertelt haar dat er onlangs een probleem is geweest met de personeels- en hoeveel seizoenen van pretty little liars. Met zijn hulp heeft Spencer de braille ontcijferd. Spencers vader is ongewoon gespannen over Jasons terugkeer en maakt ruzie over hem aan de telefoon met iemand.

NUjij: Uitgelichte reacties

Emily weet een manier om ervoor te zorgen dat ze niet weg hoeft uit Rosewood, maar daarvoor moet ze wel een grote leugen vertellen. Hij was bang dat Melissa anders de schuld van haar verdwijning zou krijgen, aangezien ze Alison bedreigde.

Maya blijkt vermist te zijn. Know Your Frenemies.

Intussen ligt Ezra met een schotwond leeg te bloeden op het dak en Aria is in alle staten. Mona en haar legertje winnen hun eerste slag tegen Alison. Want, kom op.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org