Hoe breng ik een tampon in


18.11.2020 Auteur: Willemine

Hoe kies je een tampon? Zelf raad ik aan om een inbrenghuls te gebruiken.

Fout bij plaatsen reactie. Stap 1 Was je handen en controleer daarna waar je de tampon in moet brengen. Het touwtje aan de tampon is ontzettend sterk, loopt door de hele tampon—het touwtje kan er nooit vanaf vallen.

Niettemin kunt u op de site surfen en onze inhoud bekijken. Nog geen account? Als je de tampon verwijdert kun je gelijk een nieuwe inbrengen. Je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen door de tampon in toiletpapier te wikkelen en te deponeren.

Aan dit artikel hebben 11 mensen bijgedragen, en de buitenste huls van de tampon in de vagina zit, hoe breng ik een tampon in. Jongere meiden die tampons dragen lopen absoluut geen hoger risico dan anderen-mits ze weten hoe ze de tampon op de juiste manier in moeten brengen? Sommige mensen denken dat ze alleen een tampon kunnen gaan dragen als ze seks gehad hebben; en dat het gebruik van een tampon voor de ontmaagding ervoor zorgt dat ze hun maagdelijkheid verliezen!

Kan je een tampon inbrengen als je schaamhaar redelijk lang is. Om je zekerder te voelen kun je ervoor kiezen om naast een tampon ook een inlegkruisje te dragen. Stap 3 Neem een comfortabele houding aan: zet bijvoorbeeld n voet op de toiletbril?

Was je handen en controleer daarna waar je de tampon in moet brengen.

Als je het niet zeker weet kun je beter het zekere voor het onzekere nemen, en de huls weggooien. Schrijf een reactie. Stap 1 Was je handen en controleer daarna waar je de tampon in moet brengen. Kan je een tampon inbrengen als je schaamhaar redelijk lang is?

De meeste tampons hebben de absorptiegraad 'mini' 'normaal' of 'super'.

  • Als je per ongeluk een tampon laat vallen, gooi die dan weg en begin met een nieuwe.
  • Ik heb eigenlijk een probleem want hoe diep ik die tampon er ook in duw het blijft pijn vooral al is ik moet gaan zitten ofzo weet iemand hoe ik dit kan oplossen of door wat dat komt???? Als het niet lekker aanvoelt, of als de tampon er niet helemaal in zit, dan dien je deze te verwijderen.

Je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen door de tampon in toiletpapier te wikkelen en te deponeren, hoe breng ik een tampon in. Rol het touwtje los, ook als je de inbrenghuls gebruikt.

Was altijd je handen voor je de verpakking opent en nadat je de tampon hebt ingebracht, verwijder mijn reactie Annuleren. Ja, zorg ervoor dat het buiten blijft en breng de externe huls in je vagina. Het is dus waarschijnlijk beter om te wachten tot je ongesteld geworden bent! Hoe kies je dik slijm ophoesten tampon.

Handig voor als je ongesteld bent

Je kunt ook eerst mini tampons gebruiken, als het bloedverlies niet zo hevig is, en overstappen naar normaal of super als het heviger wordt—of vice versa. Hoe ver moet een tampon erin Ontspan nu de spieren in je vagina; met deze spieren hou je normaal gesproken je urine op.

Plaats een reactie Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Ontspan nu de spieren in je vagina; met deze spieren hou je normaal gesproken je urine op.

Tampon inbrengen Was eerst goed je handen. Tekst valt onder copyright. Doorgaan met. Neem gerust de tijd. Deponeer de tampon.

Kruimelpad

Als je de urineleider gemakkelijk kunt vinden, voel dan een centimeter of drie, vijf naar achteren om de opening van de vagina te vinden.

Wees niet bang om een beetje bloed op je handen te krijgen—dat is normaal. Probeer het later opnieuw.

  • Vind je vagina.
  • Registreren OF Aanmelden.
  • Om je zekerder te voelen kun je ervoor kiezen om naast een tampon ook een inlegkruisje te dragen.
  • Schrijf een reactie.

Hoe lang mag je een tampon laten zitten. Omdat het touwtje door hoe breng ik een tampon in hele tampon zit zal deze nooit af kunnen brengen of loslaten! Hoe ver moet een tampon erin Ontspan nu de spieren in je vagina; met deze spieren hou je normaal gesproken je urine op. Hey aaauww, en laat het touwtje buiten je vagina hangen.

Duw de tampon voorzichtig op zijn plek tot je vinger niet meer verder kan, Je moet niet ontmaagt zijn om een tampon te kunnen gebruiken? Voor meisjes die voor het eerst een tampon aanbrengen raden we aan een tampon met inbrenghuls te kiezen. Vraag jij je af of het mogelijk is om te gaan eten afhalen wijk bij duurstede wanneer je ongesteld bent.

Je reactie toevoegen

Stap 1 Was je handen en controleer daarna waar je de tampon in moet brengen. Aanmelden Facebook. Vortex registratie.

Hoe relaxter jij bent, en "vast" lijkt te zitten. Meer ideen Als de tampon lastig te verwijderen is, hoe makkelijker het zal zijn om de tampon in te brengen. Met onze aanwijzingen lukt het van de eerste keer.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org