Café de vijgenboom oude binnenweg rotterdam


17.10.2020 Auteur: Hannelore

Inmiddels woon ik alweer 13 jaar in Kralingen. Bij de Oude Sluis voelt iedereen zich thuis, studenten, omwonenden, vaste gasten en toevallige passanten.

De kwaliteit van leven bij Frits ging met grote sprongen achteruit en onze Frits wilde zo niet verder leven. Bar Restaurant Sijf cafés. Met het uiterlijk zit het dus wel goed. Bekijk meer: slijterijen. Foutje gezien?

Een uitdaging die de rest van zijn leven zou bepalen en er een stempel op zou drukken. Ik ben daar naartoe gegaan en ik heb mijn best gedaan, maar het is hem uiteindelijk niet geworden.

Wouter Vocke Hi? Dat is waar Frits heel erg naar verlangde naar rust. Een nieuwe en grote uitdaging in zijn leven. Prachtig: Erik vraagt om een kerstboom voor zijn kinderen en weet niet wat hem overkomt 25 oktober Zelfbedieningsmentaliteit op kosten Duite belastingbetaler. Bekijk meer: winkelen.

Verhaal toevoegen aan favorieten Deel dit op facebook Deel dit op twitter Deel dit op pinterest. En hadden we al gezegd dat er geregeld live muziek is? Posters aan de muur, platen aan het plafond, houten tafels, echte Rotterdammers achter de bar en een mix van blues, jazz en klassieke rock op de achtergrond.
  • Meer over Bij De Bruin ontdekken? Ik was toen 17 jaar oud en ik zag het meteen wel zitten.
  • De Pui bevindt zich in een karakteristiek hoekpand in hartje Kralingen.

Contact Informatie

Maak je eigen Buik-account. Fritsie: So long and goodbye. Foutje gezien? De stad ken ik dan ook als mijn broekzak! Dit was Frits: altijd het leuke van het leven zien. Ik liep in eerste instantie naar binnen om te kijken of men warm zou lopen om het cafe te verhuren aan een grote groep mensen voor een paar borrels.

Dus als je hier op het terras gaat zitten hangt er een eva air amsterdam sfeer door de drukke straat. Melief Bender cafs. Iconische gerechten voor take-away en bezorging. De Pui bevindt zich in een karakteristiek hoekpand in hartje Kralingen. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid.

Met het uiterlijk zit het dus wel goed.

Informatie over Tapperij de Vijgeboom in Rotterdam

De Gouden Snor is een van de beste plekken om met een paar vrienden de hele avond biertjes te drinken en het leven te bespreken. Meer over The Tosti Club ontdekken?

Nieuws Alle nieuws. Er is natuurlijk teveel om op te noemen op de Oude Binnenweg.

Beiden altijd vol en gezellig, vaak met live muziek. Caf de Oude Sluis noemt zichzelf de bruinste kroeg van Rotterdam. Linssen richt zich wa Interview met Rechtstreex directeur Maarten Bouten. Frits was een zeer bijzondere gastheer een absolute verrijking voor de Rotterdamse horeca.

Je kunt deze functie momenteel niet gebruiken

Foto hiernaast: Foto uit eigen archief van Fred de Jong uit Foto © Rinus Vuik Frits is zijn horeca avontuur begonnen in het toenmalige café de Posthoorn. Meer indebuurt. Allemaal waar,maar, zonder uitputtend te willen wezen:waar is in deze lijst:Café Timmer op de oude BinnenwegDe Schouw in de Witte de Withstraat? Café de Vijgeboom is een oud bruin stamcafé en ademt deze sfeer dan ook uit.

Voornaam Achternaam. En dat zou best wel eens waar kunnen zijn. De Buik zet de bruinste kroegen op een rij van Rotterdam op een rij. Ik zei wel eens tegen mijn vader: had je niet kunnen wachten met feestvieren na de bevrijding. En het kleinste museum van Rotterdam. En ja, ieder jaar dans ik de salsa en nuttig ik het gratis dankje.

Via een klant van mijn vader kwam ik café de vijgenboom oude binnenweg rotterdam aanraking met de horeca.

Hoe Rotterdams ben je?

Frits heeft mij wel is vertelt omdat ze daar hele mooie vrouwen hebben. De naam zegt het al, veel van de klanten hier zijn dagelijks, waardoor het eigenlijk no Ze zaten eerst een paar deuren verderop de Oude Binnenweg, maar zitten nu alweer een tiijdje in een pand met schitterende art-nouveau gevel, dit maakt het hele plaatje compleet.

Bij de Bruin Laat de naam Bij De Bruin je niet van de wijs brengen, en daarmee onderscheidt Caf de Vijgeboom zich van de concurrenten op de Oude Binnenweg. Ik heb daar wel een straffe opleiding gehad hoor, bij De Boemerang stonden alleen maar gasten van de Holland-Amerikalijn achter de bar. Vooral het personeel is heel gezellig, want bij dit eetcaf kun je naast bitterballen ook terecht voor de heerlijkste gerechten en mooie café de vijgenboom oude binnenweg rotterdam.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org