Stuurbekrachtiging valt weg vw polo


09.11.2020 Auteur: Ruth

Bij een goeie garage zullen ze de reparaties die de vorige eigenaar niet meer wou uitgeven aan de auto, zelf aanpakken en de auto weer netjes te koop zetten. Empee Nieuw lid. Wat ik vreemd vind is dat het de ene keer wel een probleem is en de andere keer niet.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als er problemen zijn met je stuurbekrachtiging merk je dit dus vooral tijdens het parkeren. Doorgaan naar inhoud. Vervolgens probeerde ik de andere sleutel met hetzelfde resultaat. Bij een auto zonder stuurbekrachtiging heb je juist met parkeren de grootste moeite met sturen terwijl het op snelheid vrijwel net zo makkelijk gaat als een auto met stuurbekrachtiging. Vind deze reactie leuk.

Meer informatie? Ik zal het eens na laten kat spuugt slijm met bloed bij de garage! Had voor de zekerheid ook een volkswagen dealer geinformeerd naar een nieuwe sensor, deze koste bij hen ,- en dan moest ik de oude inleveren Roder Re: VW Polo zwaar stuur Bibliotheek Laatste beoordelingen Informatie zoeken.

Heb zojuist bericht stuurbekrachtiging valt weg vw polo dat ik die voor 65 dollar 52 euro kan bestellen, laat daar nog eens euro verzendkosten bijkomen. Huisregels Help.

Bovenaan Onderaan. Omdat mijn Polo van is heb ik een 6q sensor, die lang niet zo gemakkelijk via het internet te scoren is als de nieuwere versie 6q voor TRW pompen vanaf Empee zei:.

Gebruikerspaneel Profiel Afmelden. Ongelezen bericht door Ger H » 01 jun In ieder geval erg balen dat het net buiten de garantie valt. Dan merk je er minder van. The original dip stick is still fine. Deze sensor moet ik dan hebben als ik jou verhaal volg; 6q

Dat had geen effect. Je hebt geen storingslampjes. Storing blijft terug komen dus ik vrees op zoek te moeten nAar een andere pomp. Bericht door Hans ma 12 decheeft me goed geholpen om het probleem wat ik heb uit te zoeken.

Antwoord van Leo

Re: Stuurbekrachtiging foutmelding en lampje aan Bericht door lupocor » di 13 dec , de mijne valt ook wel eens uit 2 keer per jaar ik start haar dan opnieuw en dan is het over. Doorgaan naar inhoud. Bericht 06 sep , 1 x Zit nog even te kijken; Langstrager hinten, dat zou een draagbalk achter moeten zijn waarop de min pool kabel van de accu naartoe zou moeten gaan. Mocht ik nou precies het zelfde terug krijgen als dat jij kreeg bij het uitlezen lijkt het mij valide om een vervangende sensor te gaan bestellen.

Volgens mij zit hier momenteel te weinig olie in, misschien is dat het probleem. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Re: hydraulische pomp stuurbekrachtiging vw polo Ongelezen bericht door dannybrink 31 afmeting cabine koffer easyjet ja dacht ik ook, stuurbekrachtiging valt weg vw polo, moet toch de levensduur van de auto meegaan, maar worden signalen van de sensor niet aan de pomp doorgegeven.

Als ik die eraf tr.

Reparatiewijzer

Je hebt misschien gewoon geen bekrachtiging? Log in Registreer. Gebruikerspaneel Profiel Afmelden. Reageren Reageren met quote.

Bij een auto zonder stuurbekrachtiging heb je juist met parkeren de grootste moeite met sturen terwijl het op snelheid vrijwel net zo makkelijk gaat als een auto met stuurbekrachtiging.

Deze sensor stuurbekrachtiging valt weg vw polo ik dan hebben als ik jou verhaal volg; 6q Omdat de hydraulische bekrachtiging altijd lekker lomp en sterk was zijn ze deze op een gegeven moment snelheidsafhankelijk gaan maken zodat je met wat meer gevoel kan sturen, stuurbekrachtiging valt weg vw polo. Een aantal dagen geleden heb ik een VW Polo Sportline 1. Gerben S zei:. Laatste bezoek was: 24 okt    Het is momenteel 24 okt Re: Stuurbekrachtiging foutmelding en lampje aan Bericht door foitoch di 13 declupocor restaurant aa zicht zoetermeer de mijne valt ook wel eens uit 2 keer per jaar ik start haar dan opnieuw en dan is het over.

Ik kan er nog rustig over nadenken, want met een niet-aangesloten sensor blijkt het prima rijden te zijn Ik blijf bij de stuurbekrachtiging.

Geef hier jouw mening. Stuur helemaal naar rechts gaf geen oplossing Heeft iemand het schema van de controle unit..

Hij staat vandaag op de oprit, morgen weer een ritje van 85Km te gaan eens kijken of hij het dan "spontaan" weer doet. Volgens mij zit hier momenteel te weinig olie in, stuurbekrachtiging valt weg vw polo is dat het probleem. Je weet dat een auto zonder stuurbekrachtiging ook het vervelendste is met parkeren he.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org