Scherp stukje plastic doorgeslikt


21.02.2021 Auteur: Dave

Do not post duplicates of previously posted material. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 18 augustus 22 24 Privé antwoord Neem dan contact op met de huisartenpost Reageer. De informatie geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Hieronder volgt onze glas ingeslikt EHBO :. Je kind heeft moeite met slikken of doet dat niet omdat het pijn doet. Dit dus, als het door de slokdarm is zonder schade te verrichten dan kan het geen kwaad meer. Nu hadden ze het eruit gevist, maar wanneer ze dat niet gedaan en het hadden opgegeten, dan had dat wel gevaarlijk kunnen zijn, laat expert voeding en voedselveiligheid Wieke van der Vossen van het Voedingscentrum weten.

Kleine kinderen zouden zich er ook in kunnen verslikken. Dat doen ze alleen als er bijvoorbeeld sprake is van verstikking dus dingen in de neus of dodelijke stoffen die open kunnen gaan.

Do not post duplicates of previously posted material.

Duurzaamheid 18 sep Groningse Maria maakt aandoenlijke beesten van plastic afval waarvan je gaat houden. De informatie geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Hierbij kunnen scherpe voorwerpen direct worden verwijderd! Create an account, scherp stukje plastic doorgeslikt. Vul hier je EHBO-uitrusting aan.

  • Laten overgeven zullen ze ook niet doen omdat hier meer schade mee kan worden aangericht.
  • Vooral gladde voorwerpen, zoals munten, batterijtjes en kleine onderdelen van speelgoed slikken ze daarbij soms per ongeluk door. Mooiezomer Fanatiek lid.

Glas in de mond

In de gevallen van de chocoladerepen van Mars en de salade van Deen is het plastic daadwerkelijk aangetroffen door consumenten.

Vooral etenswaar. Eet ontbijtkoek, dit legt een laagje om het glas heen. Gizzie Fanatiek lid. Ik heb het even gevraagd aan iemand die werkt op de maag-darm-leverafdeling in een ziekenhuis. De slokdarm Mocht je toch een stukje glas ingeslikt hebben, dan komt het in de slokdarm terecht.

No low-effort posts or low-effort questions. Caithy Fanatiek lid. Facebook Instagram Twitter. Grappige engelse zinnen zou niet bellen als er niks geks te merken is. Ik heb en apart bodje doorgeslikt van hete kip hoorde at dat gevaarlijk was en weet niet wat ik moet doen.

Meest gezocht:

Het doorslikken gebeurt altijd per ongeluk en eigenlijk nooit expres. Ik heb het even gevraagd aan iemand die werkt op de maag-darm-leverafdeling in een ziekenhuis. Ik zou zeggen komt er vanzelf weer uit.

Laatst herzien op 21 september Is het verstandig om naar de dokter te gaan omdat dat scherp stukje plastic doorgeslikt mn maag lek kan prikken of is dat ding er niet scherp genoeg voor. Ik vergeet nooit meer dat in de ontlasting van een kindje van vrienden een heel scherp spijkertje zat. We gaan niet extra controleren. Alleen in horrorfilms sterven mensen doordat ze glas door hun eten krijgen?

Zo gevaarlijk is het inslikken van glas

Our Policy Please read the full version before posting here. De bierproducent moest alle flesjes teruggeroepen. Achteraf bleek hier een glasscherf in te zitten.

  • Ook misselijkheid en pijn in de maagstreek kunnen symptomen zijn.
  • Madeliefje06 VIP lid.
  • Kleine kinderen zouden zich er ook in kunnen verslikken.
  • Een grotere glasscherf kan de maagwand beschadigen.

Controleer de ontlasting van je kind om te zien of het voorwerp er inderdaad weer uitgekomen is. Upload een bijlage indien gewenst. Uit eten 31 aug Ze waren juist op zoek naar haar ring die ze misschien doorgeslikt had is nooit gevonden.

Niks van gemerkt, tot ik na afloop mijn vorkje in de ban van de ring spel. Scherp stukje plastic doorgeslikt to add to the discussion, scherp stukje plastic doorgeslikt.

Ik zou niet bellen als er niks geks te merken is. Maar is glas inslikken ook dodelijk. Hoe dan ook, de dokter gaat hier nu niets aan doen.

Want to add to the discussion?

In de gevallen van de chocoladerepen van Mars en de salade van Deen is het plastic daadwerkelijk aangetroffen door consumenten. Dit moet helaas operatief gebeuren.

Kind heeft glas ingeslikt Jonge kinderen tot een jaar of 3 steken van alles in de mond. Binnenland 16 sep Meerderheid Nederlanders wil geen sigarettenverkoop meer in supermarkt.

Aceton werkt vooral goed om ABS ook Styreen gebaseerd op te lossen. Een glassplintertje inslikken kan gevaarlijk zijn. Ik ga vanavond dood gewoon halve tandenstoker in mijn strot gekregen praten wil nog wel slikken ook maar voelt of er nog wat in zit.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org