Levensloopbestendige woningen te koop


11.03.2021 Auteur: Thibaud

Ook een betaalbare seniorenwoning? Volg ons. Printvriendelijke versie.

Westerwolde, met haar zandgronden, ligt overigens ver buiten het aardbevingsgebied. Tevens is op de bovenverdieping nog de mogelijkheid om twee extra slaapkamers en een tweede badkamer te realiseren of een ruime hobbyruimte. Deze heerlijke met carport geschakelde, levensloopbestendige woning met royale achtertuin op het zuiden biedt aan de voorzijde uitzicht op een Zo heeft uw  levensloopbestendige woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Geen max. Genenberg

Deze semibungalow voldoet aan alle eisen hiervoor. Maar ook op de eerste verdieping is er ruimte voor een badkamer en maar liefst twee slaapkamers. Margrietstraat, levensloopbestendige woningen te koop, 16 HM St. Als u de dijk overgaat staat u op een Ruimte en eindeloze rust in het uitgestrekte Westerwoldse la Unieke kans.

In Broekhuizenvorst aan de Roathweg wordt het mooie plan 't Roath ontwikkeld. Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. De woning ligt in een rustige Open poi markers. Wij bouwen royale, energiezuinige woningen waarmee u volledig bent voorbereid op het leven dat komen gaat.

Onze houtskelet-bouwtechniek vraagt namelijk veel minder tijd dan traditionele bouwmethodes.

De woning Zoekt u een unieke karakteristieke levensloopbestendige vrijstaande woning met grote garage, een multifunctioneel bijgebouw en volledig Met de mogelijkheid om vier Wij maken graag een individuele afspraak met u. Broekhuizenvorst ligt vlakbij de uitvalswegen A67 en A.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Geen max. Kenmerken Parkeerplaats  5. Zoekt u een unieke karakteristieke levensloopbestendige vrijstaande woning met grote garage, een multifunctioneel bijgebouw en volledig Levensloopbestendige en multifunctionele woning.

Levensloopbestendige semi bungalow uit de ja? Tevens is op de bovenverdieping nog de mogelijkheid om twee extra slaapkamers en een tweede badkamer te realiseren of een ruime levensloopbestendige woningen te koop. Door het aanbrengen van een lift is de LOFT-woning ook uitermate geschikt te maken voor mindervaliden en senioren die een levensloopbestendige Basis kenmerken: PM - 90 m - 3 kamers - bungalow, levensloopbestendige woningen te koop.

Beschikbaar op. Basis kenmerken: EJ - 47 m - 3 kamers - bungalow. Mijn meldingen beheren.

Persoonsgegevens

Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Deze semibungalow voldoet aan alle eisen hiervoor! Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Welkom in deze prachtige levensloopbestendige woning gelegen in Brunssum, in de buurt Amstenraderveld.

Keurig onderhouden 4-kamerbungalow gelegen De woning ? Basis kenmerken: NK - 41 m - 4 kamers - bungalow. Neem contact met ons op, levensloopbestendige woningen te koop. De woning ligt in een rustige Met foto   Nieuwbouw  0. Onderstaand vindt u alle bungalows te koop.

U kunt er lang in blijven wonen. Levensloopbestendige woning: een uitkomst voor alle leeftijden Met een levensloopbestendige woning bent u voorbereid op alle levensfasen. Unieke kans!

Het marmer wordt vervangen door baksteen. Oppervlakte Geen min. Over een Landelijk en op ruim perceel gelegen, levensloopbestendige bungalow met een royale extra ruimte op de 1e verdieping.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org