Excursies cruise noorse fjorden holland america line


07.03.2021 Auteur: Hafssa

De Fløibanen in Bergen. De rederij bezit momenteel 15 schepen die bijna cruises vanuit wel 30 cruisehavens in de reisfolders publiceren. Rederij en schip Toon alles.

U reist nu verder naar de andere kant van de fjord waar u via de bekende Eagle Road Ornevegen afdaalt. U relaxed een dag heerlijk op het schip en u geniet van de vele faciliteiten. Wij hebben voor u enkele selecties gemaakt zodat u gemakkelijk uw favoriete noord Europa cruise kunt uitkiezen. Houdt u er wel rekening mee dat u dan in sommige gevallen een individueel visum nodig heeft zoals in St. U bent niet verplicht hieraan deel te nemen Excursie dag 3 Eidfjord met Voringsfossen watervallen U reist met een touringcar o.

Unieke service De service op de Holland America Line schepen is fameus, omdat de gasten bij geen enkele rederij zo centraal staan als bij Holland America Line.

De afdaling is bijzonder mooi omdat de 11 haarspeldbochten u idyllische plaatjes laat zien van de spectaculaire natuur. Zo raden we u aan om vanuit Alesund de excursie te maken naar de Aksla berg; het uitzicht op de stad is hier ronduit spectaculair. Het hoort er een beetje bij; de bossen blijven hier niet voor niets zo excursies cruise noorse fjorden holland america line groen. Noorwegen is de meest populaire cruisebestemming vanuit Nederland Toch loont het om experts ook eens te vragen naar het actuele aanbod van cruises van misschien minder voor de hand liggende cruises naar de Noorse Fjorden.

Onderweg naar Ulvik rijden we over de Hardangerbrug, de langste hangbrug van Noorwegen n een van langste ter wereld.

  • Meer info Deel via.
  • U ontvangt van ons binnen 24 uur bericht.

4.312 cruises gevonden

Ontelbare torentjes, spiralen en prachtig gekleurde huizen hullen de stad in sprookjesachtige sferen. De pittoreske vissershaven Ålesund, aan de monding van Storfjord, overspant twee eilanden en beschikt over prachtige art nouveau-architectuur.

Bryggen, het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum én het hart van Bergen, ligt aan de Vågenbaai. Vertrekhaven Toon alles. U bent niet verplicht hieraan deel te nemen.

  • Met name de ontscheping wordt dan goed uitgelegd. Rust en ontspanning is in Oslo te vinden op slechts enkele minuten afstand van het stadscentrum.
  • Wanneer u er voor kiest om op eigen gelegenheid op pad te gaan dient u wel op tijd terug te zijn bij het schip. U heeft JavaScript gedeactiveerd!

Holland America Line biedt u een echte cruise ervaring waarbij de unieke service centraal staat. Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef Zware lamp ophangen Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken meer info.

Maar neem gerust een kijkje op de website en laat je overtuigen door onze authentieke rondreisverhalen. Je moet het zelf zien om de volledige pracht van deze plek te kunnen bevatten. Flam Een rustig dorp waar er geen verkeerslichten zijn. De Hardangerfjord is zonder twijfel een van de favoriete fjorden van Noorwegen, excursies cruise noorse fjorden holland america line.

We meren om ca.

Met een groot of klein cruiseschip naar de fjorden?

De waterval stort zich meter lager in de vallei van Måbø. Meer dan Dag 8: Ontscheping Amsterdam Ontschepen in Amsterdam in de ochtend, na het ontbijt.

Een ijskoud welkom in Bergen! Wel zijn op alle schepen een ruim aanbod van faciliteiten, activiteiten en entertainment aanwezig. Na een verkenning van lesund trekken we naar Spjelkavik en Sjholt.

Land in zicht. Prijs - Datum mei 2-pers? Bel ons op voor persoonlijk advies of mail ons.

Fjorden toppers Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen

Binnenhut Buitenhut Balkonhut Suite. Las Palmas De stad ligt ingeklemd tussen het kilometer lange Oslofjord en wordt omgeven door glooiende heuvels, uitgestrekte parken en weelderige bossen, waardoor het pure plezier van de natuur voor het oprapen ligt. De excursies kunt u op verschillende manieren boeken, via onze cruisespecialisten of via de website van Holland America Line, zodat u zeker bent van een plek op de door u gewenste excursie s.

Natuurlijk bezoekt u ook interessante havensteden zoals Stavanger, Kristiansand en Oslo, excursies cruise noorse fjorden holland america line. De Hardangerfjord is de op 3 na langste fjord ter wereld en de diepe wateren bevatten grote hoeveelheden vis. Kleinere schepen hebben de mogelijkheid om voor anker te gaan bij minder bekende plaatsen waar u de typisch Noorse cultuur en sfeer nog kunt opsnuiven.

Holland America Line heeft een Hollandse tint. Klik Klik hier voor een overzicht van al onze reizen naar Lyrics i believe. U ontvangt van ons binnen 24 uur bericht! U arriveert rond De Prinsendam is een cruiseschip waar een innige, trendy interieur, uitgestrekte parken en weelderige bossen. Een dagvullende uitstap is de wandeling en autorit die begint in Eidfjord. De stad ligt ingeklemd tussen het kilometer lange Oslofjord en wordt omgeven door glooiende heuve.

Niet inbegrepen

De Oslofjord is niet zo spectaculair als de Geiranger- en Sognefjord, maar het moment dat uw cruiseschip het centrum van Oslo nadert is geweldig. Het water maakt hier een vrije val van meter. Op Bygdøy schiereiland kunt u de Scandinavische cultuur opsnuiven in het Vikingskipshuset, het Frammuseum en het Noors volksmuseum.

Houden huizen in het oude centrum van Stavanger.

Je slaapt aan boord van het cruiseschip het ms Koningsdam in een luxe suite of kajuit. Over de auteur Shirley Joan van Brederode? Terugzetten Filter Sluiten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org