Ziggo guide werkt niet


11.01.2021 Auteur: Gianne

Oud uiterlijk. Inloggegevens vergeten.

Dat Ziggo een waardeloze helpdesk heeft is een publiek geheim hahaha. Kies voor  Huidige instellingen  en druk op  OK. Wie kan me helpen. Zoek in plaats daarvan naar. Hierdoor kunnen we niet garanderen dat je zonder problemen digitale televisie kunt kijken. Just trying to help. Update geinstalleerd.

Bedankt Mister Senseo. Mister Senso en Matty, Heb je voor mij de ziggo guide werkt niet Model Code van de tv, ziggo guide werkt niet. Pak de handleiding van je tv erbij voor specifieke informatie. Dat de EPG niet werkt is vrijwel altijd een signaalprobleem, en je zult er verbaasd over staan hoe vaak het aan de binnenhuisinstallatie ligt?

Houd ingedrukt totdat er "Zoeken naar apparaten' verschijnt bovenin de tv. Hi jlmedina. Graag hoor ik van je.

Je herkent dit aan de volgende uiterlijke kenmerken:. Humax software update. Je krijgt nu de vraag of je de algemene voorwaarden accepteert.
  • In de tips die in de linkjes staan vind je info over hoe je de gids herstelt.
  • Klik op het tabje  gecertificeerde tv's  en vul je gegevens in.

Registreren

De melding blijft dan in beeld staan of komt om de zoveel tijd weer terug. Hoi, dus nogmaals alles stappen doorlopen en indien dit niet werkt? Natuurlijk beantwoord ik die graag. Prettig als je zulk personeel in dienst hebt. Hi jlmedina ,   Okay!

Is je probleem nu opgelost. Scroll naar beneden en zoek naar het smartcardnummer waar je de storing op ervaart. Mocht dit niet werken dan zou ik dit onder de garantie laten vallen. Er zijn verschillende mediaboxen met een Ziggo logo op de voorkant. Kom je nu wel in het interactieve menu. Wat is de extra knop. En je krijgt de kanaallijst met gids, ziggo guide werkt niet.

Scroll naar beneden en zoek naar het smartcardnummer waar je de storing op ervaart. Let op:  de Humax mediabox ondersteunt alleen wifi-netwerken op de 2. Zet de mediabox op een andere zender.

Hoe wil je verbinding maken voor interactieve televisie. Bekijk dan de  interactieve mediaboxen. Gebruiker Aantal likes, ziggo guide werkt niet. Het is een call-center die totaal niet weten waar ze over praten en lezen een lijstje op. De activeringscode voor je mediabox verschilt per gemeente.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Het opstarten van de mediabox duurt dan wel ongeveer 10 seconden langer. Controleer in de handleiding van de televisie hoe je de software kunt updaten. Zoek op jouw gemeente om de juiste activeringscode te vinden.

Ga naar  Setup  en druk op  OK? Ik krijg echter met geen mogelijkheid de kanalenlijst gevonden? Hoi jlmedinaHeb je dit inmiddels op kunnen lossen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Kies daarna voor Televisie. Je hebt geen ziggo guide werkt niet. De verbinding met internet controleren. Het beginscherm wordt opnieuw getoond.

Zet de Mediabox XL uit en weer aan

Bedankt voor je informatie. JavaScript ontbreekt! Wanneer je het volledige wachtwoord hebt ingevoerd, druk je op de gele knop op je afstandbediening om het wachtwoord te bevestigen. Nee, nog steeds niet.

Selecteer  Nederlands  en druk op  OK. Pak de handleiding van je tv erbij voor specifieke informatie. Tijdens de herinstallatie mag deze niet in de tv zitten!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org