Whatsapp overzetten van android naar iphone 6


10.03.2021 Auteur: Royce

Sommige klanten vinden het vervelend om overal weer nieuwe kabels voor te moeten aanschaffen omdat ze reeds zoveel micro usb opladers thuis hebben liggen. Sponsor: Upgreatest. Lees het onderwerp nog eens paulkokkie.

Door Tom Hegeman , 16 augustus om - 21 reacties. Helemaal instellen als nieuwe apparaat, updaten, backup terugzetten. Doordat WhatsApp jouw berichten zelf niet ergens op een server opslaat is het belangrijk om zelf te zorgen voor een backup van je chatgeschiedenis.

Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel. Daarnaast is de overdracht snel en stabiel, op deze manier beschadigen er geen gegevens.

Toggle navigation.

Hiervoor tik je in een gesprek op je Android-telefoon op de drie puntjes. Zie verderop! Abonnementen met toestel Losse toestellen Abonnementen zonder toestel. Kies "OK". Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu moet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.

Met een desktop pc en speciale software kun je binnen WhatsApp overstappen van Android naar iPhone. Zo kun je als het mis gaat altijd nog je data weer herstellen op een Andoid telefoon en het opnieuw proberen. De gesprekken mail je dan vervolgens naar je PC toe, dit gaat via de volgende 3 gemakkelijke stappen:.
  • Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen. Gelukkig is er tegenwoordig een manier om je telefoon makkelijk en draadloos op te laden via een Powerbank.
  • Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android-smartphone is overgezet. Dit wil je natuurlijk allemaal zo goed mogelijk beschermen met een telefoonhoesje.

Geef ons jouw mening. We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Je hele chatgeschiedenis blijft behouden.

Toch is het misschien ook wel een keer een goed idee om niet zomaar alle Apps over te zetten en om er nog een keer kritisch naar te kijken. Het is hierbij verstandig om zowel je oude Android-telefoon als je iPhone op het stopcontact aan te sluiten.

Om GSMinfo. Daar staan precies alles stappen die je kunt doorlopen om alles vlekkeloos over te zetten.

  • Er wordt nu een kopie van de chatgeschiedenis naar jouw e-mailadres verzonden.
  • Is goud het nieuwe zwart?

Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt. Door Tom Hegeman16 augustus om - 21 reacties.

Nu komt je Android telefoon in beeld.

WhatsApp geschiedenis overzetten van IOS naar Android

Ga naar de Whatsapp instellingen en selecteer account à nummer wijzigen. Om dit te doen tik je in het WhatsApp-beginscherm wederom op de drie stipjes aan de bovenzijde. Voor een Mac heb je een andere versie nodig. Het overzetten van je WhatsApp berichten van Android naar Android kan op 2 manieren.

Door simpelweg je E-mail adres in te vullen bij accounts op je iPhone kun je direct al je E-mails inladen. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. Ga je terug naar een kleinere iPhone met bijv maar 8Gb, dan kan je hier ruimte besparen.

Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone SE. Vervolgens sluit je je Android-smartphone n iPhone aan en volg je de stappen op het scherm om twintig chats over te zetten. Dat gaat niet automatisch, whatsapp overzetten van android naar iphone 6, maar er zijn wel een aantal manieren voor.

Android naar IOS contacten

Het is namelijk erg vervelend wanneer de batterij van je telefoon leeg is. Doordat WhatsApp jouw berichten zelf niet ergens op een server opslaat is het belangrijk om zelf te zorgen voor een backup van je chatgeschiedenis. Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken.

Nu komt je Android telefoon in beeld! Overstappen van Android naar iPhone betekent verlies van gegevens. Daarom lees je in deze blog wat de beste hoesjes zijn voor jouw iPhone 12.

Dit gaan we jouw stap voor stap uitleggen in dit blog. Lekker makkelijk delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt whatsapp overzetten van android naar iphone 6 een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in popcorn time ondertiteling verkleinen nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend, whatsapp overzetten van android naar iphone 6.

Druk op de volgende optie welke voor jou toepasselijk is:. Dat is misschien best wel even wennen, maar met de juiste uitrusting went ook het thuiswerken vanzelf!

Meld je aan

Omdat dit een stuk lastiger is dan enkele stappen, laten we jou graag via onderstaande video zien hoe jij jouw WhatsApp berichten kunt overzetten van Android naar iPhone.

Druk op de volgende optie welke voor jou toepasselijk is: Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe Android Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe Android Ik wil mijn WhatsApp berichten op de PC opslaan Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone Het overzetten van je WhatsApp berichten van iPhone naar iPhone kan in 2 gemakkelijke stappen.

Zie verderop. Wil je precies weten hoe dit voor jouw toestel werkt?

Exporter de chats op de Droid foon, zodat je ze als het moet altijd nog kan lezen in plain tek. Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Ga naar de Whatsapp instellingen en selecteer account nummer wijzigen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org