Seats and sofas den haag waldorpstraat den haag


11.01.2021 Auteur: Asmaa

Accessoires voor je interieur vind je onder het kopje wonen. Gisteren door Paula Goossens uit Den Haag. Tevens een leuk aanbod qua prijs, en vandaar onze aankoop.

Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Henriquez, bedankt voor uw positieve feedback. Ga zo door. Graag zouden wij u hierom willen vragen om bovenstaande uitleg inclusief uw order gegevens ordernummer en klantnummer , te versturen naar customerservice seatsandsofas.

Eigenaar van dit bedrijf. We hebben rustig alle banken bekeken en heel belangrijk de verkoper nam écht de tijd voor ons. Den Haag Afspraak maken. Tafels, kasten en tv-meubels worden van dit soort hout gemaakt.

Afhalen en bezorgen is de hele week tijdens bovenstaande openingstijden mogelijk, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Reactie van het bedrijf Dear Vineeth Raveendr, Thank you for your positive review. Reactie van het bedrijf Beste meneer Van Dorp, Ricardo - Seats and Sofas, Hartelijk bedankt voor je positieve review. Reactie van het bedrijf Beste Charlotte, met uitzondering van de zondag, seats and sofas den haag waldorpstraat den haag.

Mijn wensen werden besproken en stoffen en maten werden uitgekozen. Met vriendelijke groet. Klik hier om je antwoord te annuleren.

  • Niet opdringerIg Bij binnenkomst welkom geheten info gekregen en we konden rondkijken.
  • Wij blijven u graag verwelkomen in één van onze Megastores. Voelde me als klant zijnde echt gehoord en fijn geholpen.

Seats and Sofas Folders in Den Haag

Reactie van het bedrijf Beste Jas, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe bank! Meubelmaker binnenvering vervangen maar was niet afdoende. Goede service en duidelijke uitleg! Kijk op onze website voor de Aanbiedingen  of kom langs in één van onze Megastores! Hij heeft alles in het werk gesteld mij te helpen en het is hem gelukt. Mochten een ander bankstel uitzoeken maar zakte helaas ook door.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank. De verkoper Alex heeft me overtuigd dat ik een goede aankoop gedaan heb. Ze zeggen kom hem maar brengen hoe dan de bank is mega groot en wij hebben geen auto en we kunnen niet tillen want we zijn ziek!

Home - Megastores - Den Haag. Vriendelijk geholpen Maar bestelling Kwam? We kregen een overzicht met prijzen en mogelijkheden van de banken zodat we op ons gemak rond konden kijken. Alkmaar Zaandam.

Beoordelingen

Niet opdringerIg Bij binnenkomst welkom geheten info gekregen en we konden rondkijken. Goede service Ik werd netjes en vriendelijk ontvangen, de verkoper heeft mij goed advies gegeven. Hoop dat de bank lekker zit en ligt en lang mee mag gaan.

Maar na een goed overleg met elkaar hebben we uiteindelijk besloten om kaartjes tram amsterdam kopen vanaf te zien. Ontruiming bankstel Geruime tijd geleden een lederen hoekbank gekocht. Veel plezier gewenst met uw nieuwe loungebank. Sper Ik heb geen wordt voor alleen zou mooi zijn als er salontafel te koop had of erbij aangeboden zal mooi zijn.

Met vriendelijke groet, Astrid - Seats and Sofas!

Dichtstbijzijnde winkels

Aangezien ik snel wist welke bank ik leuk vond kon ik meteen bij dezelfde medewerker terecht. Ik wil af en toe updates ontvangen over Opiness. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Henriquez, bedankt voor uw positieve feedback. Over het bedrijf dat de bank kwam bezorgen Bewust transport zijn we ook zeer tevreden.

Kortom een tevreden klant. Gezellig betrouwbaar Goed. Mochten een ander bankstel uitzoeken maar zakte helaas ook door. Reactie van het bedrijf Beste meneer Pols, snel en behulpzaam. Seats and Sofas  heeft voor u een enorme keuze aan zitmeubelen tegen de voordeligste prijzen.

Reactie van het bedrijf Beste Charlot, Bedankt voor uw positieve reactie. Vriendelijk, Hartelijk dank voor uw review. Mocht dit zijn wat u voor ogen had hete wij u graag opnieuw van harte welkom.

Gemiddelde beoordeling

Zoeken Bedrijven zoeken. Reactie van het bedrijf Beste Cher, Bedankt voor uw positieve reactie, wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank! Meer informatie over onze cookies en uw privacy. Uitermate vriendelijk en op professionele wijze geholpen.

Gezien wij gespecialiseerd zijn in banken en stoelen hebben wij alleen bijpassende hockers bij bijna al onze modellen. Prima zo!!. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen adviseren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org