Samsung a51 touchscreen werkt niet


12.01.2021 Auteur: Emilius

Galaxy Note 10 Lite. Ja Nee.

Ten eerste bekijken we verschillende tips om het touchscreen van je Samsung Galaxy A51 te repareren. Zonder het touchscreen is het echter niet eenvoudig om de telefoon opnieuw op te starten. Laat de oorspeaker van uw toestel vervangen en het probleem is opgelost.

Wanneer het touchscreen niet meer werkt, is de oplossing soms om de Samsung Galaxy A51 te herstarten. Het kan voorkomen dat het touchscreen van je Samsung Galaxy A51 niet meer reageert. Afhankelijk van het probleem kun je de redenen beperken van een slecht functionerend touch scherm. Vervolgens kunt u het volgende doen Neem contact op met de fabrikant van uw apparaat.

Galaxy S20 Plus? Er zijn momenten dat er te weinig batterijvermogen is voor het scherm zodat het leeg blijft. Google rolt nieuw en groter uiterlijk van Assistent uit [Update] Nieuws Hot, samsung a51 touchscreen werkt niet.

Als u de balk 'Snelle instellingen' en uw meldingen helemaal naar de onderkant van het scherm kunt slepen Het probleem wordt niet veroorzaakt door een bepaald gedeelte van uw scherm. De fabrieksgarantie blijft gewoon doorlopen, waterdichte toestellen worden op waterdichtheid getest. Galaxy S7.

Je vindt dit aan het einde van het dashboard van de software. Hoi Sander,  Dank voor je reactie. Als je Samsung touchscreen niet meer werkt, kan dat behoorlijk frustrerend zijn.
  • Je hoeft je Galaxy S10 Plus alleen even te laten weten dat je een screenprotector gebruikt door één instelling te wijzigen. Om er zeker van te zijn dat het probleem niet hierdoor komt, raden wij je aan om de screenprotector van je scherm te verwijderen.
  • De manier om je problematisch Samsung Galaxy scherm te repareren hangt af van het probleem. Heb je waterschade aan je Samsung apparaat en werkt je Samsung touchscreen niet meer?

Hoe los ik een probleem met het aanraakscherm op de Samsung Galaxy A51 op?

Kies de Touch werkt niet of Heb geen toegang tot de telefoon optie. Als het schermpaneel beschadigd is door een val, is er geen andere manier om het te repareren.

Activeer deze instelling. Nadat u de problematische app heeft verwijderd, kunt u de andere verwijderde apps opnieuw installeren. Open de app Instellingen op uw telefoon.

  • Toen hij een bericht wilde typen lukte het hem niet om whattsapp te openen.
  • De Galaxy S10 Plus is een slim toestel, daar is geen twijfel over mogelijk.

Als je een screenprotector hebt, is het probleem nu verholpen. Reparatie 3. Tip: Als het touchscreen nog steeds samsung a51 touchscreen werkt niet reageert nadat u de telefoon opnieuw heeft opgestart, kan een slecht geplaatste of versleten screenprotector ook soms de oorzaak zijn dat het touchscreen niet meer reageert.

Hoi Sander,  Dank voor je reactie. Typische Samsung touchscreen problemen zijn ook blanke of zwarte schermen of stipjes die op het scherm verschijnen.

Samsung touchscreen werkt niet meer? Bekijk oorzaken en oplossingen

Toen hij een bericht wilde typen lukte het hem niet om whattsapp te openen. Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site web.

Echter het inlogscherm komt wel maar het intoetsen van de pincode lukt niet. Alvast dank, groetjes Debora.

Inlogscherm komt wel maar het intypen van de pincode lukt niet. De beste manier om dit samsung a51 touchscreen werkt niet doen, is de beoordeling te filteren op gebruikers van hetzelfde apparaat. Zowel voor de Galaxy S10 als de Galaxy S10 Plus vind je screenprotectors van gehard glas in onze webshop.

Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Accu vervangen Loopt uw accu snel leeg of valt u telefoon continue uit.

Kom dan langs bij Telefoonstar in Ede of neem contact met ons op. Galaxy S - serie. Galaxy S6 Edge Plus. Markeer de bestanden die je wilt bekijken voordat je besluit ze te herstellen.

  • Galaxy A8.
  • Samsung Data Herstel 1.
  • Softwareproblemen zorgen voor niet werken touchscreen Een software probleem kan ervoor zorgen dat je Samsung touchscreen niet meer werkt.
  • Het valt me op dat er 2 driehoekjes met uitroepteken.

Bekijk meer informatie over hoe u uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder. Bestel nu! Deze app staat vanaf Android 7. Fone - Mobile Apps. De experts van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies over hoe je dit oplost. Dit zorgt ervoor dat je de noodzakelijke ondersteuning van Samsung krijgt als het probleen niet veroorzaakt is door je eigen fout. Je vindt dit aan het einde van het dashboard van samsung a51 touchscreen werkt niet software.

Wat moet je doen als het touchscreen van je Samsung Galaxy A51 nog steeds niet werkt?

De experts van onze klantenservice geven je graag persoonlijk advies over hoe je dit oplost. Display vervanging -        Samsung Galaxy A51 Zwart, wit of lijnen in beeld? Als je langs komt is je toestel binnen 30 minuten al weer gerepareerd! Galaxy Note 3.

Vervolgens heeft hij de simkaart en batterij er 5 min uitgehaald en vervolgens opnieuw opgestart. Eigenlijk geen opmerking! Optimale bescherming voor het scherm van jouw Samsung Galaxy S10 Plus. Gebruikers kunnen intuitief uitvinden hoe de samsung a51 touchscreen werkt niet te gebruiken en de flexibiliteit aan te passen van de herstelopties om het programma snel en efficient data te laten ophalen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org