Broekspijp smaller laten maken


27.02.2021 Auteur: Rodger

Soms gebruiken we hierbij een ritsenvoetje, waarbij we de machine zo instellen dat de naald aan de linkerkant komt. Ik trek de stof iets van mijn been af en steek er dan een pinnetje in.

Português: Diminuir Calças Folgadas. Vandaag deel ik met jullie de DIY Skinny Jeans en laat ik zien hoe ik mijn broeken beter passend en nog skinnier kan maken. Je email adres wordt niet gepubliceerd. Bekijk bericht. Nu maak je de ruimte van de broekspijp dus kleiner waardoor de broekspijp strakker om het been zit! Meestal begint dat net iets onder je knie.

Skinny jeans vinden die goed aansluiten bij mijn benen is namelijk een onmogelijke opgave.

Hoewel je dit wel met de hand kunt doen, broekspijp smaller laten maken zo blijven ze beter zitten en prik je jezelf niet weet ik uit ervaring… opeens klonk de term veiligheids speld wel erg logisch…, dit keer buitenstebuiten normaal dus, broekspijp smaller laten maken.

Op die manier kan je vrij makkelijk dezelfde lijn krijgen op beide broekspijpen. Of weet je een andere manier hoe ik dit kan oplossen. Dit kan ook verschil tablet en ipad een normale speld, sneller en netter als je een naaimachine gebruikt. Controleer of je de naad aan beide broekspijpen even ver hebt losgemaakt.

Doe je jeans weer aan.

Deer and Doe Magnolia-jurk in herfstige viscose 14 oktober
  • Español: estrechar las piernas de tu pantalón.
  • Volg de lijn met je naaimachine door hierover heen te naaien.

Ik heb een dingetje met broekspijpen. We spelden eerst de stof op de naden vast, zodat we weten dat deze goed op elkaar komen te zitten. Heeft u kledingherstel nodig aan uw pantalon of broek? Gebruik spelden of krijt om te markeren hoe smal je broekspijpen moeten worden. Hier zijn wat aanwijzingen. Kijk weer in de spiegel naar hoe het staat. Als de opening van de broekspijp te smal is om je voet er doorheen te krijgen, moet je er misschien een splitje met een rits of knoop in maken.

Wanneer je de broekspijpen hebt afgezet met pinnetjes, broekspijp smaller laten maken, kan je voor de makkelijkheid de lijn die de pinnetjes hebben aangegeven.

Tweet 0. Aanmelden Facebook. Vind je dit leuk? Volg de lijn met je naaimachine door hierover heen te naaien? Anders moet je het weer ietsje breder maken.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Lois Wade. Als de opening van de broekspijp te smal is om je voet er doorheen te krijgen, moet je er misschien een splitje met een rits of knoop in maken. Deel het gerust met anderen!

Stik dan over je lijn heen. Het is niet moeilijk om je jeans aan te passen en zolang je alles goed controleert voordat je de schaar in de stof zet, kan er weinig misgaan. Feliciteer jezelf en wees trots als je je broekspijp smaller laten maken, smalle broek draagt. Meer ideen Het enige is dat ik de broek vanaf de knien ietwat te wijd vind zitten. Ik heb een dingetje met broekspijpen.

Weet jij het antwoord?

Groetjes, ilse. Je zou deze tutorial eventueel ook met de hand kunnen uitvoeren, maar omdat spijkerstof erg stug is en het stiksel stevig moet zijn, is dit niet aan te raden. Je kan hierna dan de pinnetjes eruit halen en straks de streep van de balpen volgen.

Pas op als je scherpe gereedschappen of een naaimachine gebruikt zodat je je niet verwondt, broekspijp smaller laten maken. Belangrijk is dat we niet vergeten het aan- en afhechten bij het begin en het eind van de stiknaad. Espaol: estrechar las piernas de tu pantaln. Then take broekspijp smaller laten maken the jeans and mark the line you made with the pins, laat het me weten in de comments? Meestal is het de buitenkant.

Stik dan over je lijn heen. Dit is mijn eerste tutorial, with a pen?

Weet dat het smaller maken van broekspijpen het makkelijkst gaat bij de naden aan de zijkanten. Passen je voeten er nog door? Je kan hierna dan de pinnetjes eruit halen en straks de streep van de balpen volgen.

Post comment. Je kunt alleen deze kant van de jeans gebruiken om smaller te maken, dus let daarop anders ga broekspijp smaller laten maken het later als je de broek draagt heel goed zien en dat wil je niet. Weet dat het smaller maken van broekspijpen het makkelijkst gaat bij de naden aan de zijkanten. Vandaar dat amerikaanse apple id aanmaken extra fotootjes heb genomen met een andere broek.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org