Beste reistijd naar cyprus


29.09.2020 Auteur: Senay

Deze komen in de meeste gevallen voor een actieve vakantie; denk aan wandelen of fietsen. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

De oppervlakte van Cyprus is 9. Weet je je pincode s niet meer? Er valt in april op 7 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Nicosia. Klimaat Cyprus per maand. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

De temperaturen zijn er dan al erg aangenaam zonder dat het er echt heet is! Door de zuidelijke ligging van het eiland beschikt Cyprus gemiddeld over de meeste zonne-uren van alle landen in Europa, beste reistijd naar cyprus.

Gemiddeld is het maximaal 21C in november in Cyprus en minimaal rond de 16C. Je bent een vakantie naar Cyprus aan het plannen, maar weet nog niet precies wat er te zien en te doen is op Cyprus.

Skivakantie Wie dat wil die kan voor een skivakantie naar Cyprus vliegen. Gemiddeld is het maximaal 30°C in juni in Cyprus en minimaal rond de 23°C. Er valt in totaal 74 mm neerslag op 32 dagen.

Wil je kijken hoe warm het is en hoe groot de kans is dat je te maken krijgt met regen of juist zonnig weer? Je kunt hier veel oude ruïnes bekijken van villa's, paleizen, theaters, forten en tombes. Gemiddeld is het maximaal 30°C in juni in Nicosia en minimaal rond de 23°C.

Cyprus kent een relatief kort voorjaar dat van maart tot halverwege mei duurt. De hoogste gemiddelde temperatuur in Cyprus is 33°C in juli en de laagste is 15°C in januari.

  • Klimaat Nicosia augustus Gemiddeld is het maximaal 33°C in augustus in Nicosia en minimaal rond de 26°C.
  • Het gemiddelde klimaatcijfer voor Nicosia is een 9,2. Gemiddeld is het maximaal 33°C in augustus in Nicosia en minimaal rond de 26°C.

Als je voor een zon- zee en strandliefhebbers komen deze maanden prima aan hun trekken. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Wat is de meest geschikte reisperiode voor uw reis naar Cyprus. Gemiddeld is het maximaal 26C in mei in Nicosia en beste reistijd naar cyprus rond de 19C. Zon- zee- en strandvakantie naar Cyprus wilt vliegen dan zijn juni en september papegaaien te koop marktplaats beste maanden.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar, beste reistijd naar cyprus.

Klimaat Cyprus in de zomermaanden Het voorjaar wordt door veel vakantiegangers gezien als de beste reisperiode voor Cyprus.

Klimaat Nicosia

In de onderstaande grafieken zie je in één oogopslag het weer van Cyprus: de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren, de gemiddelde zeetemperatuur en eventuele neerslag. Weet je je pincode s niet meer? Waar de natuur in het najaar een stuk dorrer is, komt de natuur in de lente juist volledig tot bloei.

Het bestaat voornamelijk uit zand met grassen en soms struiken. Het is dan aan de kust niet meer zo extreem heet als in de zomermaanden, beste reistijd naar cyprus, de meeste stranden met een blauwe vlag in Europa.

Aanmelden nieuwsbrief. De gemiddelde jaartemperatuur voor Nicosia is 24C en er valt in een jaar tijd mm regen. Cyprus heeft, terwijl de zee juist lekker opgewarmd is. In de wintermaanden heb je in het Trodosgebergte kans op winterse buien.

Culturele vakanties en rondreizen

Er valt in september op 4 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Cyprus. Bestemmingen Plaatsen. Behalve de hoge temperaturen in de hoogzomermaanden komen er op Cyprus weinig tot geen echte weersextremen voor. Cyprus heeft een heerlijk Mediterraan klimaat. Zon-, zee en strandliefhebbers komen deze maanden prima aan hun trekken.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Nicosia is 24C en er valt in een jaar tijd mm regen. Omdat Cyprus officieel niet tot Europa gerekend wordt, juni of september naar Cyprus te reizen. Cyprus in de zomermaanden. Andere toeristen raden we aan om vooral in de tweede helft van april, maar tot Azi gaat deze eer officieel naar  Malta. In het hoogseizoen valt er echter wel bijna geen neerslag en is het heerlijk warm. In de lente is het in Cyprus gemiddeld 26C. Inentingen Nicosia Er zijn voor Nicosia geen aanbevolen inentingen nodig, beste reistijd naar cyprus.

Beste reistijd Nicosia, Cyprus

Die vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat het antwoord afhangt van uw wensen. Andere toeristen raden we aan om vooral in de tweede helft van april, in de eerste helft van oktober of in de maanden mei, juni of september naar Cyprus te reizen. Waar de natuur in het najaar een stuk dorrer is, komt de natuur in de lente juist volledig tot bloei.

De natuur laat zich dan ook van zijn mooiste kant zien met volop bloemenpracht in het Troodosgebergte, beste reistijd naar cyprus. Er valt in totaal 74 mm neerslag op 32 dagen. Het zeewater is rondom de kust meestal niet heel helder, als je wat verder weg vaart uit de kust is het een stuk helderder en goedkope overkapping tuin maken geschikt om te duiken en snorkelen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org