Letters borduren op haakwerk


13.01.2021 Auteur: Sahra

Bloemen Borduurpakketten. Je vindt dit patroon op de site van Cyberstitchers.

Patroon van: Jennifer. Wie dat was moet eigenlijk even gillen, dan vind je het vast zo. September De maand september om te borduren met een cupcake. Patroon van: Magali-Lili. Je kunt het downloaden op de site van The primitive hare. Borduur patronen Eten. Je haakwerk is uitermate geschikt om op te borduren.

Love never fails Mooi borduurpatroontje voor Valentijsdag of een bruiloft. Sierlijke letters Deze sierlijke letters met hartjes vind je op de site van Martine. Maar die van mij waren wel een stukje hoger dan vijf steken. De kruissteek is een oude, alom bekende borduursteek, waardoor je steken mooi boven op letters borduren op haakwerk komen te liggen. Je haakt op de verschillende rijen. Borduren op je haakwerk wordt steeds hipper.

  • Maar die van mij waren wel een stukje hoger dan vijf steken. Patroon van: Crafts by starlight.
  • Bloemen Borduurpakketten. Je vindt het borduurpatroon met het Duitse en het Engelse woord op de site van Sylvia.

Populaire berichten

Borduurpatronen van letters en cijfers Alles over borduren heeft deze leuke en gratis borduurpatronen voor kruissteek borduurwerk van letters en cijfers voor je gevonden op het web.

Patroon van: Stickeules. Zo kun je een kussen maken met een vlinder erop. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. En ze heeft zowel het woord Sommer als Summer voor je om te borduren.

Ik moet toevallig eind augustus nog beginnen met een laatste mochillatas, dit keer met de naam Sanne Valentijnsdag Be mine zegt dit borduurpatroontje en is dus perfect voor Valentijnsdag. Hou hierbij wel rekening met je ondergrond en de grote van je haaksteken. Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your dik slijm ophoesten in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum, letters borduren op haakwerk.

Het woord Herfst in kruissteek met wat herfst eikeltjes en twee spinnetjes. Patroon van: Free patterns online. Uilen kalender Een jaar kalender met uilen om te borduren. Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your letters borduren op haakwerk in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum, letters borduren op haakwerk.

Haakboeken

Je vindt dit patroon op de Italiaanse site van La contesse le point de croix. Winter Winter is coming. Steden Borduurpakketten. Kijk dan hier voor heel veel gratis haakpatronen.

Borduren op stof, knopen en nog veel meer, een letters borduren op haakwerk en wat garen bij de hand heeft, letters borduren op haakwerk.

Patroon van: Primitive Hare. Zou het niet mooier worden als je sliertjes lossen met gewoon naaigaren opnaait! Voor iedereen die altijd een lap stof. April De maand april met een cupcake. Op deze manier kun je verschillende borduurwerkjes op je haakwerk maken?

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen.

Boekentip:

Uilen kalender Een jaar kalender met uilen om te borduren. Borduren op je haakwerk wordt steeds hipper. Gâh uhm waar ging dat ook weer over, over mochilla tassen voor neefjes en nichtjes volgens mij.

  • September De maand september om te borduren met een cupcake.
  • Oktober De maand oktober om te borduren.
  • Patroon van: Better Cross Stitch patterns.
  • Ga dus niet met heel dik garen borduren op een dun gehaakt lapje.

Patroon van: La contesse le point de croix. Het patroontje komt van Maike. Alfabet en cijfers Een strak en modern kruissteek alfabet, letters borduren op haakwerk. Deze pagina werd gegenereerd in 0. Nog even het geduld ervoor vinden c4th, maar als ik het 10 x heb geprobeerd en het lukt me nog niet dan gaat het gewoon de mand maar weer even in :? Ik moet toevallig eind augustus nog beginnen met een laatste mochillatas, dit keer met de naam Sanne Alle excelhokjes netjes vierkant gemaakt letters borduren op haakwerk gewoon maar wat uitproberen.

Er is hier eerder een onderwerp over geweest. Ik ben de CAL aan het haken en borduren. November De maand november om te borduren.

Alles over borduren heeft deze leuke en gratis borduurpatronen voor kruissteek borduurwerk van letters en cijfers voor je gevonden op het web.

Via  deze link kom je op de site van handwerkles terecht. Bloemen Borduurpakketten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org