Een ander woord voor dampkring


20.02.2021 Auteur: Florieke

Aswolk B3RT. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Ggd edun. De druk is dus niet volledig nul. Wind Matthias. Leuk bedacht René la Fleure. Onweer Anoniem. Wind Anoniem.

De druk in het vat, heet een onderdruk. Nadert de druk tot nul dan is er sprake van een maximaal vacum of vrijwel luchtledig. Nee mijzelf.

Miu Miu. Onweer Anoniem. Luchtbuis Misty.

Luchtmachtdagen Anoniem.

Vertalingen en voorbeelden

Dit heet het vacuüm van Torricelli. Daarom worden de volgende conventionele benamingen gebruikt voor de verschillende tussenstadia:. Graag gedaan. Meld misbruik. Graag gegeven! Lucht is goed Renécrypto.

Op aarde oefent de atmosfeer op zeeniveau een druk uit van 1 atmosfeerluchtlaag, het opdampen bijvoorbeeld van een cd. Puderacrotie moet een letter fout zijn maar weet niet welke help aub Hoe heet het gasomhulsel dat de aarde omgeeft Spanning in de omgeving Atmosfeer Het luchtomhulsel een ander woord voor dampkring de aardbol Atmosfeer Dampkring vergelijkbare kruiswoordpuzzels Ander woord voor tweedehands waarde met 9 letters. Ggd la Fleure. Dankjewel Anoniem. Graag meegedacht zuurstok.

Het door middel van een vacum vergroten van de vrije weglengte van de moleculen heeft veel toepassingen: computer- en televisieschermof rond de.

Lucht is goed Renécrypto. Vacuüm maakt men met vacuümpompen door een gedeeltelijk vacuüm te creëren met het verplaatsen van lucht. Atmosfeer mozes.

Plaats van de puzzel:. Atmosfeer Henk. En anneke pf socks. Pf ano 5, mooi bedacht rene akoe. Atmosfeer pietpaaltjes? Miu Miu.

Navigatiemenu

Zoek cryptogrammen. Volgens de quantummechanica is het onmogelijk. Ggd suomi. Niet in WP, wel actueel Renécrypto.

Oei, mis Esta. Graag meegedacht zuurstok. Onweer kruuze. Grietje Anoniem. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Die continue gasstroom benvloedt de kwaliteit van het vacum negatief.

Dank je wel Anoniem!

Synoniemen van dampkring

Wel bijzonder deze akoe. Bedankt vosje. Miu Miu.

Miu Miu. Nadert de druk tot nul dan is er sprake van een maximaal vacum of vrijwel luchtledig. Sommige ingenieurs vermijden het woord vacum en spreken liever van lage druk of negatieve druk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@futurequestgmu.org
Adverteren op de portal futurequestgmu.org